Vikingská sága (5.4. - 11.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/4/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

15/40 takže ještě napěstovat 12500(-4240 co je ve stodole)a 875 pajdátek(-26 stodola)tzn 2x akční a pak dlouhodobky jako vždy,1 až 5 pokus už je taky domaxDxD
    735 mincí(49 průměr) obchod vyplením až na konec;)

2. mituli

mituli Polobůh fóra

:(nejde mi ,nejde mi to.Teda jste borci,jak to děláte s těma sekyrkama? Já složila teprve dvě:mad:

evainfo tohle ocenil(a).
  3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zatím nuda [​IMG] Vrhat začnu asi až v neděli.:)
    Jen ty rohy by mohly padat trochu více.:music:

4. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

krákorko: já jsem v klidu, od velikonoc, zrušení mixéru a skvělejch bonusů, který neuvidím ani z rychlíku, mne to už nějak nebere...
    Další sklizeň ze všech pidi polí dopadla ještě hůř, protože na mýtině jsem měla plný zvěřinec (8 míst), arboretum a 24 hodinovou výrobnu (6 míst) + tj. 948 ks šesti hodinové akční vypadlo 60 rohů. Legenda 30%. Za 2 sklizně na tři mletí. Co dodat ;)
    Hlavní 202 - 10, divoká 202 - 11, mýtina 172 + 3 velkokapaciťáky - 21, prales - 184 - 5, plantáž 188 - 13.

GordonSargent, evainfo a sisinka tohle ocenili.
  5. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Zahradnice4, a jak jsi na tom celkově s padátky?
    Já nevím, jestli tě to uklidní, ale i mé dvě dnešní sklizně na Baha byly velmi slabé, na farmě mám 10-13ks z plochy, ale na Baha prales dvakrát za sebou jen 4 rohy a plantáž 6. Ale celkově mám 520 rohů, což je podle sčotu určitě dostačující
    ( v této chvíli je ideál 259).

Já u sebe cítím, že to padá ztuha, nicméně na celkový počet to vyskakuje opravdu dostačujícně.
    Možnosti končit do dvou dní nemám (resp. nekupuju si je), tak každá akce mou farmu zablokuje nadlouho, s tím už jsem smířená. Jsem vděčná, že nejede hafo kolidujících akcí a ještě pořád jdou aspoň vytočit bonusy - těm, kdo na to mají štěstí. Já nemám štěstí ani na kole, ani jsem neměla moc v mixování, tak mě to asi mrzí méně než tebe, jestli se ti mixovat dařilo snadno.

zahradnice4 a evainfo tohle ocenili.
  6. jana151049

jana151049 Veterán fóra

To je síla,aby po sklizni všech polí,zvířat a stromů padlo 70 rohů na 2 mletí po takové dlouhé době čekání !Asi se na to velebnosti brzo vyprdnu!

LV 124

7. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Tak odházeno 11 pokusů, na víc nemám padátka. Ty docela stávkují, ale pěstování jde víc než dobře... Tak až dopěstuji, párkrát otočím dlouhodobky abych je trochu povzbudil...

8. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

zahradnice - z dnešních dvou sklizní akční mám 106 rohů, to je méně než ty. Je to jen z políček, skladiště jsem kvůli dvojčatům dala pryč. Ovšem od začátku mám 492, což je třetina. I když na noc dávám jen červené zelí, véřim že to napadá. Akce je na 6 dnů, netřeba se obávat nezdaru.

9. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Odhazeno 17x, minci 823 (povazuji za dostacujici, vzhledem k tomu, ze na krame toho stejne neni moc k vykradeni). Ve stodole hnije jeste 130 padatek (davala jsem akcni i na noc, pac to pres den flakam), ale uz zase cekam na akcni, protoze proste neroste! :mad:

10. ezzra

ezzra Hrabě fóra

tak u mna odohranych 24 hier..akcna by bola,,len padatka niesu...no co uz..uz som vybrala s obchodu co som chcela tak nehrotim..

nech sa vam dari..:)

11. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Odehráno 13 her, došly kytky i rohy... vybráno SK, chybí posledních 20ks vybrat, pak SH 100 a 4x15ks, nálepka a 5 ZL. Za mě zatím dobrý... pojedu, co to půjde a vyberu vše, co chci, jen ne tajemné stáje "Měď " ... sokolů mám 7. Vezmu jen stromy "Duch", pokud na ně dojde... beru SK, SH, vrtule, pinky, duchy, kupony, PL, ZL, banány a hvězdy...
    Hody vybrány 3. 4. 5. pokus, 1. a 2. se nepodařil.

12. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

sa vám povie, netreba sa obávať, a môj sused je už hotový ;);)
    [​IMG] ďalší, čo mi vyberá bonusy z kolesa ;):)
    [​IMG] diamantovú Ingrid som trafila na 28. pokus, no hádzať viem, ale neviem triafať-.-

matlafous123, máme to rovnako nastavené, ani mne to nerastie a to fičím len na zlatom koreni, výborný je s citrónmi, ale nejak sa pri nich ten koreň scvrkáva, či čoxD [​IMG]

ezzra, chvalabohu, aspoň jedna suseda je za mnou, neboj padátko pošlem ;):) a pri OaD nerozdávaj, ale JC si zháňaj;)

13. matlafous123

DANKA722 Taky to pozoruju a zacinam ty zelvi bestie podezirat z toho, ze koren uziraji v okamziku, kdy stisknes F5. To je totiz nemuzes hlidat, kdyz je nevidis a ony to vedi! -.-:D

14. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

matlafous123, a veru pravdu máš, ale aj inde bude zádrhel, ja už F5 na korytnačky "roky" nedávam8) (šak by som ešte viac zblblaxD), u mňa fungujú aj bez toho, niekedy vyskúšaj;)

15. matlafous123

DANKA722 o_O Ze tys je povesila za vocasky na strom? xD
    No jeeeje, zkusim a rada - dekuji pekne ;)

MatysekKamilek, DANKA722 a ezzra tohle ocenili.
  16. ezzra

ezzra Hrabě fóra

DANKA722...mne uz ani svatena voda nepomoze a nieto este nejake korytnackyxDxDxDved mam na kazdej ploche a kdo by to stahoval furt hore dolexDtie rohy snad dopadaju a ked nie, tak narastu mne ako spravnej krave,,ze som to vobec zacala robitxDale s troch ploch mi teraz vypadlo sotva na jedno mletie:cry::cry:

ale zas ma tesi ze uz mam casovky nove hotove DREVO!:p

17. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

xDAhoj,ještě jsem nezačala:D

zahradnice4, evainfo a ezzra tohle ocenili.
  18. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

ezzra, veď to, keď ich máš pár na každej ploche, to nepomôže, a na padátka je s nimi robota:sleepy:, musíš sťahovať, ručne uvoľniť políčka pre celú družinu korytnačiek, až potom si pomôžeš kombajnom, ale už v orakulu som videla nádej:inlove: na vylepšený kombajn, "modlím" sa aby bol aj na počty polí;)

19. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

tak 9 pokusů a už jsem trefil všechny bonusy jo tahle minihra mi vždycky šla :D Zatím jsem vybral pokusy kolo štěstí a párty lístky, nálepku a SH. Teď půjdu po SK pak asi kupony sazenice atd a možná nějakou tu dekorku :)

roh na pití: Mám 342. Ideální stav 301. Plním na 113,6% Celkově hotovo 24,4%
    akcni: Mám 4596. Ideální stav 4300. Plním na 106,9% Celkově hotovo 23%

na noc dám asi růže a dneska mam ještě jednu sklizeň akční. Na baha mam dlouhodobku a na jedné celé ploše jen xxl stromy :)

zahradnice4, evainfo a DANKA722 tohle ocenili.
  20. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak poslední padátka dopadala a potřebných 40 her odehráno, napěstováno bylo za pomoci SH už včera. Nějak mě tentokrát to házení nebavilo, vypnula jsem i animaci a šlo to tedy rychleji. Uhrála jsem 1988 mincí, což je průměrně na jednu hru 49,7 mincí, myslím si, že to celkem je i ucházející, i když vždycky by to mohlo být ještě lepší.

Teď mám ve stodole 2701 akční plodiny a vyseto pár akční po okrajích divoké louky, musím dopěstovat na 3 000 plodin, abych ještě po dopadání rohů semlela 6 vývarů a akce pro mě definitivně skončila.

Teď jdu do Vikingského obchodu utrácet hvězdičkové mince.....

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.