Vikingská sága (5.4. - 11.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/4/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Panebóže, jak ráda jsem zase uviděla tvůj bezvadnej podpis!

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Radek v provozu, odehrano 34 her s pr. 49,1. Stribrnaky se behem chvilky rozkutalely, ale diky 100% bonusu na 24 hod. mam ve stodole jeste 5 tis. akcni, tak uz se jen line doplizit k dekorce na konci, vybilit kram a husa 40. hrou dotrenuje.

3. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Došly padátka. Odehráno mám 27 her.
    Z obchodu toho moc nechci, takže ani nespěchám a jestli nedokončím, tak je mi to jedno.

4. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Hotovo,akce byla super ;)

5. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Trocha ranní statistiky.
    Přes noc byl opět všude špenát a biskupčepice. Chtěla jsem si ověřit, zda včerejší nižší výskyt nebyl způsobený dárkem od Kubíka. No,rozdíl není velký. Čísla jsou v pořadí - farma, ranní sklizeň, počet vrhů, zisk mincí (K je krákora):
    K - 115 - 24 - 1095
    A - 92 - 17 - 835
    B - 88 - 17 - 850
    Farma A má navíc už jen 7 rohů, oběma chybí jen hod na první dobrou, další 4 mají.

Překvapuje mě nevelký rozdíl padátek mezi krakoramajou s legendou 30/30 a dvojčaty s poháry 20% stojicími stále jen na hlavni louce. Že by legenda byla přeceňovaná? Při další akci je dám na divokou. Minule jsem je na dvě sklizně stěhovala, to byl děsný opruz.
    Dnes odpoledne nasadím těžký kalibr - ořešáky a banánovníky :D ať se kluci předvedou.

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

matlafous: paráda, hlavně, že je Radek (robot) v provozu ,-)))) bonus je taky fajn, ale ten se mi na kole jen směje ,-)

krakoramaja jede taky jako robot ,-)) jde na to vědecky to je dobře, má srovnání

21/40, hlavně mám z obchodu kupóny ,-)

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak zatím 31 tomahawků.:)Nějak se to vleče.o_O

8. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, tak koukám že už se to tady hemží rekordama v ukončení akce. Jedu to lážo plážo. Zatím 21 rozštípaných desek. Ukončení počítám tak v pondělí večer nebo v úterý ráno. Takže na pohodu.

Hezkou hru všem ...

9. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Odházeno 26 pokusů. Už jsem chtěla psát, že se opět zásah na první pokus nezadaří - a světe div se dnes první hod a je to tam :eek:.
    Jinak ještě 2 otočky a budu mít napěstováno, pak už jen dlouhodobky na padátka, které chybí a bude hotovo. :)

10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Už mám odohraných 27 hier.Z obchodu ešte zoberiem SH a zelené lístky.Ale ak bude dosť padátek tak si ešte kúpim vrtuľky a ponožky.Aby ste neboli v omyle tie ponožky na stromy nie na moje labenkyxDxD.

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Já teda nevím,ale moje husa je asi po opici.Zatím nejlépe vrhla na třetí pokus.Je před námi dlouhej den, třeba k večeru už budem vrhat spolu a půjde nám to lépe!o_O

12. nyvltova13

nyvltova13 Pisálek fóra

lesní mýtina karafiáty - 18 rohů pěkně trapné

13. lenak67

lenak67 Pilný autor

ahoj, taky nějak pokulhávám, nejsou rohy, tak přes noc dlouhodobky, zatím času dost. Nejlepší záhas na 3x.Taky mám jako mezihru časovku na ostrově, takže to pomalu jde. Ať se všem daří.

*dareba1, Helena1313 a evainfo tohle ocenili.
  14. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, tak také hlásím hotovo. Stříbrňáky utraceny, zasela jsem další potřebné do družstva. Všem přeji včasné dokončení. Jára

Helena1313, krakoramaja a evainfo tohle ocenili.
  15. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Zatim zadny uspech na kole stesti, takze padatka jedou, ale nevadi, bud prijde +1 nebo dam na noc, kazdopadne by to nemel byt problem dokoncit... takze jde hlavne o to vybrat TS a banany, dalsi podle uspechu, coz ale 32-50 minci nezajistuje, to by muselo jit fakt dobre... proto se bude pestovat i pres limit, ale zase se neda nic doplnit do stodoly a prestavky mezi akcema je uz z rise pohadek :)

Vypadavat ma 234 rohu/den, v tuto chvili ma byt 667 (nebo chybet 733 ), mam 1574 (chybi 0 ), mam 112% hotovo.
    Stav korenu : idealne 9527 kusu (3334/den ), mam 15777 z 20000 (78% ).
    Dodano 31 vyvaru ze 40.
    Zatim uplynulo 47% casu, zbyva 75 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny 40* vyvaru celkem cca za 3,4 hodin.

*dareba1, Helena1313 a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Vidíš, ta moje zase není schopná vrhnout ten třetí ... xD všechny ostatní mám. Večer ji to ukaž, ale vezmi si k tomu kbelík :music:

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... tak já včera po práci jela na grilovačku a ještě teď jsem celá očuděná, bo nějaký chytrák to nechal připálit xD
    prý mu chmelová tekutina stačí, ale my ostatní byli o hladu :( že já raději doma nevrhala sekerku s Ingridkou :p.
    Dnes jsem si konečně šla zaházet ale Ingrid asi taky grilovala xD no občas se i trefila. Průměr 48,87 a stále mi nešel třetí a první hod.

Jediný první hod až při 34-té hře [​IMG] a třetí až ke konci. Zbyl mi hod navíc se 30-ti body xD

Ingridka je unavená, ale ještě jsem zasadila na baha, teď jdu spustit stoneček a konečně vybrat ty odměny [​IMG] :p

P.S. Tak jsem vybrala dekorky po jedné, všechny PL, ze zbytku lístky, hnojiva a krmiva ... bych řekla, že jsem spokojená :D

Naposledy upraveno: 8/4/18
  18. ZUZKAMAT

ZUZKAMAT Pisálek fóra

Z čeho Ti padají padátka?

*dareba1 tohle ocenil(a).
  19. papulice

papulice Veterán fóra

zase nejsou padátka,na noc půjdou dlouhodobky,jinak mě to házení baví...

20. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Zdravím stepující ovečky. A hned je tu veseleji.
    :D
    Vrhám seč mi síly stačí a obchod jsem už téměř vydrancoval.
    Mohl bych už přestat, ale pořád mi to nedá.
    :)

danielka0000 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.