Vikingská sága (21.5. - 27.5.2026)

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 20/5/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Astraia

Astraia Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

marceba
    Nemáš zač ;)
    Prima neděli

INČUČUNA1959, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  2. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Konečně hotovo ale musela jsem koupit 100rohů. Ale mám klid, už mě to lezlo krkem:p;)
    Držím všem palce aby jim ty rohy do konce napadaly:)

3. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Mám hotovo. Tato akce je boží!!!! Proč? Protože se mi podařil hod na první pokus! A za chvíli druhý. Historický moment na mé farmě a hned dvakrát. Z čehož plyne, že asi už budu mít doživotní smůlu. Každopádně mám radost a Ingrid přestanu líčit osud osud hus na sv. Martina. :p Minimálně do další této akce. 8)
    Teď jen vymyslet, co nakoupit za mince.

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

První farma byla hotová tato, z které píši, druhá hned za ní byla evok15 a ta poslední, xD nejmenší a nejpomalejší evok3, jako jediná je oblečená v diamantu, ty ostatní měly na první hod na střed smolíka, neva, zase mají toho víc než ta poslední, tak jí to obě přejí, zas takové odměny v krámku nebyly, krom pikolky. Ale i přesto za tuto akci moc děkuji, byla rychlá, i když na nepopulární ploše, ale mě to ani za mák nevadilo, bude trošku míň TBZ z dekorek, aspoň jsem si tam uklidila. Dekorky tedy nic moc, ale řádek naprosto skvělý, děkuji RT a to dělám opravdu málokdy, většinou si zanadávám hihihi, hahaha

EDIT: přesunuto do správného vlákna. sopti

Edit: Sopti asi jsem nebyla při vědomí, díky moc za přesun

Naposledy upraveno: 26/5/26