Vikingská sága (21.5. - 27.5.2026)

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 20/5/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Taky hotovo, pěstovat akční dál nebudu. Postavil jsem dekorace nově, stejně jsem tam měl chaos, tak jsem docela spokojený, že jsem je musel zbourat z "donucení" ;).

2. stěby

stěby Polobůh fóra

S vikinským obchodem se tentokrát moc nevycajchnovali -.-. Retro tajemno a dekorky s mizerným ziskem BZ. Za co utrácet :sleepy:?

3. goldedawn

goldedawn Mistr fóra

Ahoj,tak já dnes akci dodělala na pohodu,vzhledem k tomu,že každý den makám na zahrádce,byla to oddechovka.Vodopády nevadily,už mám vše postaveno zpět.;););)

4. -.Barbara.59-

-.Barbara.59- Rádoby autor

Mně se vůbec v nabídce zlatý kořen neobjevuje. Dokonce i když jsem si koupila koš, tak nikde nic.

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Barbara.59 podívej se ke Křišťálovým vodopádům, tam rostlinu najdeš ;)

6. Diké

Diké Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -.Barbara.59-

zlatý kořen najdeš na křišťálových vodopádech

7. zabeva

zabeva Pilný autor

když se postavím na roh na pití napíše mi to že vyskakuje na hlavní a divoké louce po rostlinách a stromech,přitom v popisu akce je předmět pouze na vodopádech.na vodopádech jich vyskakuje velmi málo a tak mě to brzdí v plnění akce,bude sjednaná náprava na vyskakování i na farmě?

INČUČUNA1959 a -Jara05- tohle ocenili.
  8. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj zabeva,

v hre sú, bohužiaľ, nesprávne informácie v infooknách, platí popis vo FAQ.

9. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Vůbec mi nepadají rohy a to mám na ploše 5 citronů:(:p

davidson00 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  10. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

11. 14087

14087 Titán fóra

Ahoj vespolek,

pěkný řádek je doma a pěstuji dál páč tam je k dostání nekonečno pěkných bedýnek když se trefíš do černého :) a do pondělí mám čas ;) hrát v klidu :D
    Když mě to omrzí opět vrátím dekorace :) hlavně v klidu :p abych opět místo obnovit nedala uložit jako dnes na mýtině ráno :cry::wuerg:

12. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Pěkné víkendové odpoledne.
    Dnes dopadaly rohy, tak jsme si s Ingrid zaházely, ale na 1. pokus se tentokráte nezadařilo, neva i tak hvězdičkové mince na pikolku stačily a i na pár podivuhodných sazeniček:

https://prnt.sc/B91NVpIMMmpg

Finito - obě akce - pár dní volna. "Stezka" byla fajn. Tak, co tam budeme mít dalšího?

13. pepino1972

pepino1972 Magnát fóra

někdo má hotovo, někdo brble, já jsem vlezla na farmu po 14 dnech a teprve rozpěstovávám:D,kam dolezu , tam dolezu....stejně už to není farma jako na začátku...:p

14. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Na dokončení mi chybí 3 otočky (dnes by tedy mělo být hotovo) zlatého kořene a 91 ks rohů. Ty snad napadají také. Pak hurá na sestavování sekyrek.

15. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Baron fóra

Ještě jednou si zaházím a končím. Chybí mi trefa do středu napoprvé, ale to neřeším. Řádek je doma, takže u mne dobrý.

16. kuchynak

kuchynak Stálice fóra

Tak komplet hotovo, malý měl radost, házel sekerou "jak divý" a babi se trefila i napoprvé... takže prima. Ještě utratím mimce, za dekorky ale fakt ne. V liště jich mám víc a daleko zajímavějších. Tady se moc nepochlapili, řádek je super.

17. marceba

marceba Pisálek fóra

Zdravím všechny. Na tuto akci jsem se těšila ale... nikde ve mlýně nemůžu nebo se mi neotevře výroba lektvaru.jsou tam samé prvosenky. jsem z toho zmatená.

INČUČUNA1959 a -Jara05- tohle ocenili.
  18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

marceba, musíš si dát akční a postoupit o jednu stránku dál ;)

INČUČUNA1959, -Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  19. Astraia

Astraia Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj musíš posunout dole šipkami na další stranu

20. marceba

marceba Pisálek fóra

jůjda.to mě teda fakt uteklo,já hledala šipky u strany:D moc děkuji,hezký den. ˇčlověk se stále učí