Vikingská sága (2.11. - 8.11.2022) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 1/11/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ani se zapnutou animací jsem nepřišla o další pokusy, po restartu a vypnutí animace tam byly další čtyři.... vždycky to napoprve v prohlížeči zkusím. Když to nejde ani s vypnutou animací, minihry hraji v klientovi, tam se málokdy něco pos...esouvá. Zkus to na podpoře, tam by ti vrátili, co se ztratilo. A pročisti prohlížeč, vypni animace nebo jako já házej sekerkou v klientovi...

Jejda, Pitrýsku, udělej si edit, sem svůj příspěvek smazala a znovu napsala, páč mi nešel upravit, ať kvůli mně nemáš popotahovačky :oops:

Naposledy upraveno: 2/11/22
  2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Y_n_O: Ty taky řádíš dneska, vím já jak se dělá edit?:Djsem ho smazal taky. Tedy ať už mi nikdo nechodí pod sekyrku...zítra zdar a bacha na klienty;).

3. Y_n_O

Mno, po některých klientech bych tu sekerku hodila ráda, páč se mi z nich občas chce i vrhnout... :oops: :cry:. :)

4. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Inuš, je to marné, ale zítra je taky denxDa snad pro některé ráno moudřejší večera.[​IMG]

5. Y_n_O

Sem si zas naběhla... 8)

6. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Ale kdeže, já je v podobném duchu taky dávám... například se optám, jestli si už udělal inventuru ve stromech.:inlove:
    Abych nebyla OT, tak i s pozdím startem o půlnoci:[​IMG]

7. Y_n_O

Na inventury není čas :inlove:, na hru taky ne, skládání mi nejde, zatím 6 miniher, 190 hvězdomincí na nákup. Nic moc. Du spat, ráno mě čeká dvanáctihodinová benzinka.

Gratuluji těm, co mají hotovo i těm, co jsou šikovnější než já a mají víc. Ale já to taky nakonec stihnu, doufám :)

8. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

..a tie trdlá sú ti vďačné,len mi pošli ešte tých tvojich mechanikov na moje staré koleso nešťastia. :p

9. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Dobre ranko :) Ja som odohrala vcera 1 dnes 3 a vsetko do stredu ;):p:music: Uz len ten 1 pokus mi chyba :oops: A mozno sa zadari do konca akcie :)
    9 hier odohranych 1 pokus zatial odolava ale picolka je doma :music:

Naposledy upraveno: 3/11/22
  10. Džejninka73

Džejninka73 Pilný autor

Ahojte neviem či som správne pochopila ale keď už od využijem tie prvé bonusy, tak je jedno či trávim terč na prvý alebo poslednýkrát vždy dostanem len 15 bodov ?ďakujem

11. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Džejninka73 ano, po získání bonusů již dostáváš za každou hru jen 15 hvězdičkových mincí bez ohledu na výsledek. Pokud ale trefíš střed, dostaneš navíc bedny.

12. libakos

libakos Polobůh fóra

Já tedy nevím co dělám blbě ale za 40 her jsem netrefila napoprvé střed,prostě štěstí už jsem si vybrala asi v mládí;):(

13. raddre

raddre Baron fóra

zdravím, včera sem měla na KŠ štěstí a padlo 2x 100% a několik +1, takže to šlo rychle a i když jsem si přečetla celé fórum, nekoukala jsem kolik napěstovat a po první hře, kdy mi padlo pouze 15 bodů při trefě(na 5 pokus), jsem ztratila motivaci, dala namlít a šla číst, chtěla jsem sice udělat ještě půlnoční sklízeň, ale i internet šel spát, sklidila jsem ráno přezrále akční odehrála 40 her, vybrala UP na továrnu, 1x pikolu, po sklizni dám farmu do normálu a budu už pokračovat jen na hlavní, doufám že nasbírám ještě alespoň na druhou pikolku.
    Všem přeji hodně štěstí při hře, protože tato hra, (alespoň ta součastná) nemá nic společného s logikou
    PS: to budeme při upgrade továrny pokaždé přemisťovat továrnu?
    Dob děkuji

14. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

raddre chyba, kvůli které nejde Továrna na balónky upgradovat na hřišti pro mazlíky, by měla být opravena příští týden.

15. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Všecko sem to semlel, pak jsem si namlel, potom mě to semlelo a manželka mi slíbila že mi ještě namele až přijde z práce.
    Když to sečtu, asi na tom nejsem nejlépe .....
    Nějak se mi vyhejbaj bonusy, takže mám jen klasickou MJS. No co už, kdybych měl +18, tak by mě to třeba ani nebavilo jak to mám rychle.
    Něco už jsem odházel a mincí mám taky přešrhle.... peřšelhel ..... řešplhe .... no jako už dost takže pěstuju dál a 3 minuty 20 vteřin před koncem akce začnu vybírat z krámku abysem když tak mohl nadávat že mi to RT ukončilo moc rychle.

16. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, já se většinou také nikdy netrefím na první pokus, ale vůbec mi to nevadí, ostatní body navíc za další trefené středy už mám, tak se soustředím na stonek a další uprage na dekoraci, zatím mám 4, odehráno zatím 16 her, času je zatím dost, vrhání se mi líbí, nezabere tolik času jako ta předešlá akce, všem, kdo už má hotovo, veliká gratulace.

17. burds

burds Titán fóra

KŠ mě mělo rádo a stonek už pracuje.Hraji dál chci ještě zbytek urpradge a pikolky.Zatím mám 2 urpradge a 1 pikolku

18. -pody-

-pody- Rádoby autor

Co dává upgradovaná továrna na balonky? Nikde jsem to nenašel. Díky.

moncicak7070 tohle ocenil(a).
  19. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Stonek je doma :) Všech pět pokusů zdoláno, takže teď už jen sbírat po 15 mincích :music:
    Z obchodu vybráno 3x Piccolo bedna a 2x upgrade ;)

20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

modro.ocko22, DANKA722 a moncicak7070 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.