Vikingská sága (19.5. - 25.5.2021) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 18/5/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Díky za vzkaz do pošty. Sova doletěla.
    A teď vidím, že i tady reagujete, že ty dekorace za mince jsou bonus.
    o_O už je to se mnou nahnuté. Ani odměny si pořádně neprohlédnu... Reál mě tak zaměstnává, že Farmerama už... prostě momentálně jedu jak automat. A texty k akcím čtu fakt jen z rychlíku. Tudíž se mi stává, to co teď. Nevšimla jsem si, že dekorace jsou i v odměnách i možnost za mince.
    Díky! Tak to na ně šetřit nebudu 8) vykoupím za mince něco jiného.

Jé, tak to možná vyzkouším. Snažila jsem se naškudlit nějaké SH od minulé hry, tak by to možná 5 otoček na komfortních polích "dalo". :inlove: Sósedko, díkes :inlove:

Jinak, mám odehráno 17 her, takže úplný žabař nejsem :music:
    Časomíra do konce akce 47 hodin

Naposledy upraveno: 23/5/21
  2. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Právě jsem dohrála čtyřicátou hru a končím. Kolo se mnou momentálně nespolupracuje, tak jsem vytáhla ze stodoly 100% na rostliny a včera jsem akční otáčela na pidipolích s SH. Na první pokus se mi podařil hod 2x, ostatní většinou na 3-4 pokus.
    [​IMG] [​IMG]

Stříbrňáky stačily na vybrání Pepíkova vylepšení a body a žetony do sezóny. Nic jiného nepotřebuji, tak nemám důvod dál házet.

3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Stonek hotov, dokonce i stred první ranou, tak ted pockam co se povede urvat - zda dekorka nebo ty méně drahe odmeny...

4. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Stonek získán. Chybí jen trefa na první ránu. Pěstuji dál ať nasyslím na odměny. Hlavně je nezapomenout nakoupit.

5. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Tak odehráno 34her :music: Zásah na první dobrou se nekonal :sleepy: Tímto končím, neboť příští týden nebudu. Tak se tímto omlouvám všem sousedům, ale dárky nebudou :wuerg:

6. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Stonek stonkuje, bistro je vylepšené, tak asi končím. Možná něco dopěstuju, jestli mi vypadnou padátka. S těma je to mě vždycky bída. Jak to vy ostatní děláte, to fakt netuším. Napěstováno mívám včas, ale padátka jsou vždycky později. Svoje dva JC pilně stěhuji, pěstuji dlouhodobky předem i v průběhu, ale skoro vždycky na těch padátkách uvíznu. Nicméně akce zdárně ukončena, tak si nebudu stěžovat!
    ;)

7. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Také je stonek + vylepšení v "suchu", dokonce asi na 40. pokus zásah na první dobrou - nevím, čím jsem si to zasloužila.
    Přeji pěkný nedělní večer.

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

592 padátek zbylo, nehnul jsem pro ně ani brvou natož dlouhou plodinou ;), stonek, vylepšení i trefy mám.

9. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak píšu svůj druhý příspěvek k této akci :D Moc mě to nebaví tak jsem ani nepsal :p
    Každopádně stonek hotov už dneska ráno. Jak jsem psal nechtěl jsem točit a plýtvat SH nakonec jsem získal někde nějaký PL navíc asi 5ks tak jsem je obětoval a padlo 200% takže jsem udělal asi jen 1 otočku se SH abych to využil. :D

A teď na 28. pokus jsem se trefil napoprvé takže vše jsem už trefil :p :D

Jedu ještě dál sklízet a sázet akční mi nic neudělá a třeba ještě něco získám. Vybral jsem všechny upgrade toho bistra a body do sezóny zatím :p

10. Štika

Štika Mistr fóra

Sobota hotovo,stonek neurazí a akční dojedu do konce. První hod chybí. Her odehráno 36, kachna se nesekala :) co si víc ještě přát?
    Aspoň opravu tržiště.

Naposledy upraveno: 24/5/21
  11. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Taky hotovo, trochu mi vadila doba růstu akční, ale to je u každého individuální, takže podle toho nehodnotím. Jinak padátka v pohodě (zase po čase ;)), pěstování vcelku taky a minihra Ingrid patří k mým oblíbeným. Stonek má trochu dlouhou dobu aktivace, ale až na výjimky tohle už moc nesleduji, prostě každý den odkliknu celý soubor větviček (které nemám v těch extra) - a těch výjimek mám cca 10, to se dá uhlídat.

Takže hodnocení 1.
    A taková perlička, podařilo se mi trefit do černého - vlastně ne, tady je to do žlutého :) - na první pokus hned z toho prvního darovaného vývaru :D. To se mi ještě nestalo, docela jsem se pobavila.

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Akci jsem odpískal v sobotu ráno s 38 hrami. Na první pokus se mi samozřejmě vrhnout nepodařilo.Už mě ta věčná náhoda pěkně vytáčí!:p Z krámu jsem tedy vybral všechna vylepšení + žetony.Zbylo 40 hvězdiček.o_O

13. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Kaolíne, ti zbylo akorát na vánočku
    [​IMG] no nekup to :pxDxD

14. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Nakoupeny upgrady a body do sezóny (ne všechny). Tímto považuji tuto akci za ukončenou. Bodíků mohlo být více, ale dnes nebyl vůbec čas na sklízení. Trefit střed na první nástřel se mi nepodařilo. Zítra ráno dám farmu do původního stavu (abych ji mohla vzápětí rozvrtat).

veverka61 tohle ocenil(a).
  15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

dinoalesi
    Vůbec mi nenapadlo,že v krámu je ještě jedna strana nabídek! :cry: Vzal sem body do sezóny.:wuerg: Jinak bych vzal vánočku!8)xD

dinoalesi, Y_n_O a 14087 tohle ocenili.
  16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak, řádek řádí, bistro je vylepšené, zakoupila jsem za hvězdičky navíc vrtulky, těch se mi neustále nedostává a tady jsem jich spotřebovala poměrně dost.
    Na mladší farmě, kterou jsem tak nějak opomíjela, jsem zjistila, že mi na řádek chybí šest ingridovrhů. Promazala jsem vehikl a vydal 100%. Tudíž jsem naplnila mimoušům nádrž, získala mince, zakoupila v ramakrámku SH a ZSH, do slotů šoupla vánočku s nevinností a těším se na sklizeň 38 ks akčního plevele z pohopole. Do procesu jdu až zítra odpoledne, takže i kdybych jednu sklizeň zaspala, řádek bude i tam :)

17. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Nic si z toho nedělej, až rozposílám dárky výhercům ze zvířecí soutěže, tak ti jednu pošlu, možná i dvě ;)xD

Pitrýsek47 a Y_n_O tohle ocenili.
  18. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré ráno.
    Poslední dva hody - 37 + 38 minihra a hned posobě 2x trefa. Ja sú tak šťastná. xDxDxDNa to jsem čekala, trefa na první dobrou mi chyběla. A nyní hurá do práce ;):p;):p.
    Pěkný den :)

19. 14087

14087 Dozorce fóra

Brě ráno, na poslední skoro chvíli.. nebavilo mě to po pravdě

Jeden ugr Pepíka bistro mi chybí.. šla jsem jen pro nálepku, tak jsem hrála pomalu ;)

-Jara05- tohle ocenil(a).
  20. veverka61

veverka61 Perspektivní autor

Tak z téhle akce jsem moc nestihla, ale mám 2x ugr bistra, takže za mě spokojenost.

-Jara05- tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.