Vikingská sága (16.1. - 30.1.) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jaro62 - jen v právě probíhající akci ;)

bursuk59, jindrasofr a Honzulka05 tohle ocenili.
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj. Vikingské vývary jsou v odměnách v právě probíhající akci Narozeninový poprask ;)

bursuk59, -Kuteno- a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. evoku57

Odehráno 30 her a už chybí jen 10 vývarů po stonek, jestli to půjde hrát i po 40 pokusech, tak určitě budu pokračovat :p

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Sekernice už to bude mít pomalu také zasebou!:) [​IMG]

5. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

odehráno 30 her a pořád mi chybí zásah na první pokus, snad to ještě dám ;)

6. evoku57

Stonek je doma ;)

7. kaolín11

[​IMG] Jen v tom krámu je trapně prázdno.Zatím nejhorší akce se vším všudy!:p

8. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Hotovo!
    44 odehraných her (a doufám, že budou ještě další).
    Průměrná trefa 50,02 bodů.

9. burds

burds Titán fóra

Docile by men zajímalo co mám z té akce vybírat.Vzala jsem si růžovou husu kterou nepotřebuji.50 hvězdiček/také nepotřebuji/ všechno mám vybráno.K čemu jsou mince které nejde za nic utratit.Rovněž tak rama mince.Taktéž na nic.Téměř všechno vybráno.Nemohly by se ty věci občas vyměnit ? Pokud to dává RT jako odměnu občasná výměna by neškodila.Akce hotova.Ale na tu narozeninovou jsem musela dokoupit lupy.Má orientace je nuková a 6 dioptrií také nepřispívá.Narozeninovou akci nedodělám a je mi to fuk

10. kaolín11

Kromě 50 hvězd, vybráno úplně vše.o_O Dokonce, i ten velice potřebný hrobní květináč sem musel vzít!8)
    Zbylo 178 hvězd,které už nemám za co utratit.Fakt nešlo dát nějakou opakující se odměnu?!?:p
    Celkově tedy:[​IMG] :music:

11. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Má Ingrid už má na sobě zlatý oblek a na osmý pokus jsem se trefil na 2 pokus mám 8 her a a 384 hvězdiček

12. satelit

satelit Hvězda fóra

Honzulka05 - Jen tak dál,ještě ji musíš obléci do diamantu. ;)

EDIT: Ano za první pokus.;)

Naposledy upraveno: 26/1/19
  13. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

satelit to je za první pokus hodu ?

jindrasofr, evainfo a satelit tohle ocenili.
  14. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já myslela, že v téhle současné akci se Ingrid vylepšit nedá. Trefila jsem včera střed na první pokus, ale žádné diamantové vylepšení se mi neobjevilo o_O

15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

kiki2305 - teď jsem zrovna trefila na první dobrou a husa je v diamantovém hávu ;)

jindrasofr, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. evoku57

Taky mám husu v diamantovém a povedlo se mi to hned zkraje, okamžitě se kiki převlékla ;)

17. satelit

satelit Hvězda fóra

Přesně tak

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer s Ingrid :) moje hodně oblíbená hra ... jich bylo víc, ale s novým kabátem od RT zmizelo to jejich kouzlo :p a se přiznám, že mě už nějak neinspiruje, protože není podmět na odměny a boj s tím ztrácí švih. Pro akci to odklikám zleva, nebo zprava a už nevybírám jaká runa by se hodila do kulatého hlavy a topůrko k tomu musí hezky ladit xD to docela vycházelo. Tak konečně trefa na první byla taky bez rozmyšlení a stoneček byl několikrát s hody úplně na konci "dobrá práce" za 15 bodů, sem ještě neměla a moc mě to potěšilo xD

19. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Taky 39 her ;)

bursuk59, Honzulka05 a burds tohle ocenili.
  20. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak já mám Ingrid beze změny, co můžu dělat špatně? :eek:
    Že jsem trefila střed na první pokus je 100%, ještě jsem si říkala, jaká je škoda, že se to stalo v téhle akci (o oblečcích se nepsalo, tak jsem myslela, že to tentokrát tak nefunguje) o_O Bohužel, teď už si ani přesně nepamatuji, kdy to bylo, vím jen, že někdy předevčírem.

MatysekKamilek, bursuk59 a Honzulka05 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.