Vikingská sága (16.1. - 30.1.) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. brano15

brano15 Zelenáč fóra

• Citace bez vlastního obsahu v příspěvku se považuje za Spam. Skali

bursuk59 tohle ocenil(a).
  2. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Ingrid nikdy nezklame,
    myslím, že příjemná změna,
    příjemnou zábavu.

3. pinda-ada

pinda-ada Vycházející hvězda fóra

Jak se teď dají dělat lektvary do vikingské ságy po skončení akce?

Helena1313 tohle ocenil(a).
  4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

pinda-ada: od pozítří 14:00 h je opět akce a v ní se má dát získat zbývajících 20 lekvarů ;)

5. brumla.51

brumla.51 Zelenáč fóra

Jsem asi přihlouplá - řekněte mi prosím někdo jak získám vikingský vývar v současné době, kdy skončily obě podpůrné akce - už to prosím někdo zjistil?

Helena1313 a majdík73 tohle ocenili.
  6. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

brumla.51 - a čo tak trochu prečítať pár príspevkov nad tvojim?,alebo rovno celých 8 strán?8)

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Teda, nic moc.[​IMG] o_O Vzal sem růžový opeřence,ostatní věci nepotřebuju.[​IMG] :)

8. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj brumla.51,
    v úvodu je psáno, že vývary půjdou získat ve třech doprovodných akcích. Dvě právě dnes byly ukončeny. Což znamená, že na třetí si zatím počkáme.

Helena1313 a vilm4 tohle ocenili.
  9. rampusak

rampusak Veterán fóra

Klovem naprosto stejně :). A potom že co farmář to jiná strategie. Děsivku nemám předchystanou, nestihla jsem mrsknout 8hodinovky ale nebudou nové odměny bolet to nemusí, řádek není priorita. Ingridku asi cenově nezačnou znovu a jediné co nechci je růžovka, chybí mi vše krom růžových chlíváren. V tom máme priority občas odlišné. Inu farmářka nemyslí stejně jako farmář :)).

10. maxikov

maxikov Aktivní autor

Já mám odehraných 15 her,takže i když při příští akci získám všechny zbývající vývary mám prostě smůlu.Akce jsou nastaveny tak,že pracující na směny (12 hod ) nemají šanci splnit.Nemalou korunu už jsem do hry dala,ale už nepustím ani kačku. Musím dodat, že hraju od začátku,ale je to čím dál horší.Mrzí mě to,mám tuto hru ráda,beru( brala ) jsem ji jako relax.

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Pak zbývá už jen nakoupit koše. Na což rezignuju. Všechno, co v obchodě stálo za hřích, už mám.

bursuk59, -Kuteno- a Honzulka05 tohle ocenili.
  12. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

myš59 jsi moc hodná a já ani do školy telefon nenosím takže je mi to fuk nechávám si ho doma ve škole mám kamarády a bavím se s nima jako když příjdu na farmu a mám pocit jé je dnes je polovina akce a mě chybějí vývary přesně i chybí
    Hodně štěstí při příjemném házení

13. k.vitek

k.vitek Titán fóra

dumám nad těmi Růžovými husami -.- mám, nemám... když já nevím, kolík získám v té další akci. Pokud do ní půjdu. Nu, husí rozhodnutí může počkat.

EDIT: Nu, ale tady je růžovka jistota. Což v TS fakt není ;) a vím moc dobře, proč to píšu. První husí růžovku z TS nemám.... ta byla poctivě vyšlechtěná (no, možná 1 potřebná husa vypadla z KŠ anebo tak podobně)

Naposledy upraveno: 22/1/19
  14. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

k.vitek stačí když padne z tajemné stáje mě se třeba objevila,ale ještě mi chybí asi 4 růžovky jinak odměny ještě nevybírám mám málo mincí

15. rampusak

rampusak Veterán fóra

Neber ji, mám v regále víc, při OD mi pisni na Pučmelounci, za mince si vem co bez peněz nezískáš. Vytočila jsem si růžovou kdysi na KŠ a od té doby se mi asi samy množí ale kvůli času je moc nevyužívám. Husu ti daruji jenom tak nechci celou farmu a půl rodiny k ní :). Ale sama se musíš ozvat, můj disk dojíždí a potřebude repas. V obchodě vyzobáno skoro vše, do ZB ani hvězd se pouštět nebudu ale brala bych navýšení odměn u hnojiva, vícekrát možnost a samozřejmě u kuponů o tom žádná. Vítku pisni já ti husu fakt dám jenom tak pro radost. Martina

16. supersisa

supersisa Pisálek fóra

Ako dalej pokračovať v akcii, keď nepadá vikinský vývar, z minulých akcii som toho málo stihla, nemala som banány na otvorenie výbehu pre anakondy a odvtedy to stojí a časomiera ide ďalej.

bursuk59 tohle ocenil(a).
  17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

supersisa - pokračovat můžeš plněním akce Narozeninový poprask - tam je odměnou vývarů dost ;)

MatysekKamilek a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. libakos

libakos Polobůh fóra

Měli by rozšířit obchod,není co kupovat.Ještě banány a hvězdičky(obojí mám až moc) a co potom......

evainfo, Honzulka05 a bursuk59 tohle ocenili.
  19. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Tak jsem si hodila po 21-caté a hned druhý pokus, už mi chybí jen na poporvé;), 3,4 mi jdou zadní levou

20. Jaro62

Jaro62 Pisálek fóra

Ahoj Ako získam Vikingský vývar?

Honzulka05 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.