Vikingská sága (16.1. - 30.1.) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. burds

burds Titán fóra

Prvně za dobu co existuje husa se mi povedl pokus na poprve.Ale abych si o sobě moc nemyslela tak se mi nepovedl pokus na podruhé.A občas nevyšla ani ta trefa.xD

2. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak Ingrid skoro vybraná,budu čekat na dalších 20 vývarů,to bude vejvar. ;)

[​IMG] [​IMG]

3. Baroland

Baroland Ikona fóra

Zatím mě přidělili 16 vejvarů,které jsem proměnil na 781 mincí.Nevím zda je průměr 48,8 dostačující k vybrání zajímavých odměn,neb všechny asi nedostanu,když počty vývarů neovlivním. Zatím to vidím ale tak,že Ingrit měla přijet až po ostatních úkolech.

EDIT - tak jsem vybral vše zajímavé a ještě mě 66 b zůstalo. Zbytek hry bude za setrvačnosti.Páááni,to mě bude bavit...

EDIT editu. Tak jsem to dobóchal vše..tj. 20x a zbylo mě 246*
    A jak tak přemýšlím,nemám vlastně už co dělat. No jo,ta děsivka prostě chybí..

Naposledy upraveno: 19/1/19
  4. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

20 seker odházeno,chybí jen na první pokus a tolik [​IMG] ,průměr 51,7.
    Za mě spokojenost!:inlove:

5. Mkuře

Mkuře Vážený autor

tak já tedy nevím jestli umím počítat :-D Hady mám hotové, za polární párty už získám jen 5 vývarů což dohromady bude na 20 hodů a kde seženu zbytek? Z dalších akcí co budou následovat? Tentokrát jsem nečetla vlákno, třeba už někdo píšete, fakt netuším.

myš59, *dareba1 a Honzulka05 tohle ocenili.
  6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Mkuře - další budou v narozeninové akci :)

7. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

3 hry u husičky a už má na sobě stříbrný rytířský oblek mince 147 pěkně to teda skazili já si myslel že bude zase něco na pěstování a ony ty vývary jsou v akcích no nezlobte se,ale je to nejhorší Ingrid za celou dobu hry

8. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Ahoj, není mi jasné kde se najdou vývary?

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  9. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj jana.zape,

trochu asi nechápu dotaz. Vývary se nenajdou, dají se získat ze souběžně běžících akcí, tedy z Chrámu hadů a Polární párty. A když je získáš, tak je najdeš nejlépe v okně akce Vikingská sága.

myš59, *dareba1 a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezkou neděli všem :) tak jsem si šla konečně zaházet sekerkou s Ingrid, byla asi po nějaké oslavě, no nakonec se začala snažit a získala 959 mincí :p nakoupila jsem jen co chci, nějaké mince ještě zůstali ... marně přemýšlím, proč tam tentokrát není ultra hnojivo, třeba místo Pinkie koláče a hrobního květináče, které mají na trhu dost malou hodnotu :p

11. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak dnes jsem měla maximálně šťastnou ruku, dokonce se mi podařilo trefit plný počet teček u všech 3 částí na první pokus :D
    Vývary už jsou použité všechny, tak teď čekám na další fázi. Ale takové štěstí už mít určitě nebudu :p

12. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Já jsem si zatím vzala z obchodu růžové husy (až přijdou husí neonky, hodí se). Zbylo 92 mincí, tak uvidíme, jestli ještě nějaké přibydou, ale vlastně už teď hodnotím pro sebe akci jako úspěšnou.

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Vše splněno (i akce pomocné) jen mám obavy, že za ještě získané mince nebude ve vik.obchodě co koupit ,-)))
    Jedině husy,ale ty jedny mám. To nám chybí neonky, už teď mám mýtinu jako kdesi za mořem ,-)

14. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

Přeji krásnou slunečnou neděli, taky jsem si už 20x hodila, a taky jsem získala odměny za plný počet.
    Tak mně napadá, nebylo by špatné, kdyby v té druhé polovině nám RT umožnila odměny za plný počet získat znovu.
    Dalo by jim moc práce nebo přemáhání, kdyby ty háčky v tabulce odstranili?
    Asi by se nikdo z nás nezlobil co říkáte?

15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Co se dalo, mám splněno [​IMG] .
    V obchodě mi zůstalo pár drobných [​IMG] . Když nejdou schovat na příště, kupovala jsem kdejakou kravinu... 8)

16. alloha8

alloha8 Perspektivní autor

I já mám odehráno 20 her a obchod téměř vybrakovaný. Tentokrát odměny nic moc...

17. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Po týdnu jsem se vrátila z hor, kde jsem měla jen telefon. Obě akce na získání vývarů hotové, ale Ingrid si nechám až na zítra na pořádný monitor. Není kam spěchat, stejně ještě chybí dalších 20 vývarů.

18. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Nahráno 1064 mincí:) Z dvaceti hodů je to 53,2 průměru na jeden hod, tak snad dobrý. Zatím jsem si koupila kupony, tajemno, SK a SH. Zbytek utratím až podle toho, kolik nahraju příště, ale růžový husy mam dvoje, tak nevim:p

19. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

U mě jen 5 her důležité je že se bavím

20. myš59

myš59 Vévoda fóra

20 her a ne a ne trefit na poprvé, snad to výjde v druhé půli akce;)
    Honzulka05, víš na to ,že jsi dítě školou povinné, je krásné v jakém levlu už jsi a je mi jasné, že ve škole sklízet nemůžeš ikdyby jsi měl chtrý telefon. Hlavně že se u hry bavíš;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.