Vikingská sága (16.1. - 30.1.) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

aha tož to je fajná rada. dík za info

2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Moje zmatení dosáhlo maxima. Překlikávám mezi akcemi a nedokážu se zorientovat které se mám vyhnout a kterou potřebuju jako prioritu, hlavně v momentě, kdy víme kulový o tom, kolik těch vývarů, bude v nějakých dalších akcích, protože v těch 2 dalších / vedlejších / souběžných, stejně počet vývarů nestačí.

Tohle asi vzdám, a raději půjdu do dínly dodělat ty poličky a skříně pro sestru.
    Přepálenost akcí, neznamená že to dokáže zaujmout něčím novým.

Ještě počkám do večera až to tady někdo zkusí vysvětlit v těch dalších 2 akcích, ale na rovinu říkám, že tohle mě teda moc nevzalo za loket.

3. Baroland

Baroland Ikona fóra

Doprčic jak mohu šlechtit když není BB ?? Toto je blbá husa.

4. xhellax

xhellax Perspektivní autor

Padátka nejsou v dárcích nebo mi něco uniklo ????

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  5. -bobča-

-bobča- Pilný autor

Co dodat - těšila jsem se na "Husu" a nic, anakonda-nemám šlechtění, rostlina roste dlouho ...... škoda, akce bývala lepčejší:mad:

maribeja a Honzulka05 tohle ocenili.
  6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

xhellax: Nejsou ,-)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  7. libakos

libakos Polobůh fóra

Hady mám hotové, 10her odházeno a přemýšlím jestli mám vůbec pokračovat, někdo si dává záležet na co nejpeprnějším guláši a odměnou máme sice další patra na stonku ale opakující se odměny, odměna v bednách na hnojiva a kole ,která je dar ,nedar(už 4000hod secí)Docela mě to ubíjí......Chtělo by to nějakou ,,bombu" odměnu...

8. Ailuro

Ailuro Rádoby autor

Tak za sebe - nutnost udělat tři hry, abych mohla hrát oblíbené sekery je vydírání. Takže nedělám žádnou hru. Chápu, že na tom budu "tratit" jen já, ale prostě nemohu hrát v práci a tak jsem předem diskvalifikována, což mi v dnešní době, kdy se kde kdo "bere" za práva menšin, utiskovaných a uprchlíků, přijde docela líto, no s jednou sklizní denně se to nedá a za ty nerváky to nestojí, stejně tak jako za nákup za reály, které potřebuji jinde. Přeji všem pěknou hru a snad příště.;)

9. Preceja

Preceja Mistr fóra

Zásoby potřebných prvků mám mizivé. Takže vypěstuji nanukové kytky, za které bude pár vývarů, za získané mince pak nakoupím ve vikingském obchodě SK , abych vyšlechtila anakondy, které se snad mezitím vylíhnou, ty nacpu do chrámu a tím získám vývary za které získám mince, za ty nakoupím ve vikingském obchodě SK na šlechtění dalších anakond, které nacpu zase do chrámu, abych měla vývary.... to je geniální.

10. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

panebože, kde to som? o hadoch sa hovorí už pár rokov? a to je dnes problém 310SK? čo to ja hrám? mám pestovať 7 hodinovku a nestíham v robote? nič mi nepadá bez BB? aspoň groše napadali, či ani tie nie? jaké 3 hry na sekeru? dala by som vám vypestovať na tú sekeru, iďte kuknúť, jak ste vtedy nadávali...aha národný šport, poďme nadávať
    -.-

11. satelit

satelit Hvězda fóra

DANKA722 - Klid nebo Ti praskne cévka xD

Tak prvních 10 vývarů je doma.;)

12. coneznam

coneznam Osvícený autor

A do pytle!!! Tak to jsem nevychytala. Ingrid jsem zachytila až teďo_O a ještě nepřečetla, ale tady vidím, že jsme donuceni dělat všechny akce??? Slovy dcery: WTF??? Tak to tedy nevím, zda do toho jít či nejít. Nicméně nereptám, rozpěstuji a uvidím jak se na to vyhajám;)

Honzulka05 a maribeja tohle ocenili.
  13. irsko

irsko Aktivní autor

ne že bych byla nadšená z propojeností akcí (není to poprvé a myslím, že ani naposledy), ale jaký je rozdíl v tom pěstovat a namlít či pěstovat, namlít, dodat a získat to, co potřebuji?
    Pořád musím něco pěstovat, pořád musím hlídat padátka... Jen k tomu získám ještě něco navíc... Nemusíme přece řešit, jestli dám na plochu jednu nebo druhou akční, pořád je jen jedna...

14. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, přípravu na akci by měl zvládnou i sadař, který si po přečtení kalendáře stejně řekne, že času je ještě dost. Když je týden do začátku... lehce znervózní, že těch 129 anakond asi stačit nebude. Na BB jich budu mít kolem 2 tisíc, ale tolik potřebovat určitě nebudu, alespoň bude zásoba pro výrobny:)
    A souběh akcí mně nevadí, naopak. Jen jedna je sázecí. Čím delší kytka, tím je lepší pro ty, kteří se dostanou třeba jen ke dvou sklizním denně. A protože kytek chtějí méně, znamená to i menší spotřebu SH , přitom je taky dost času si zašlechtit a správně cílit na terč. Ale šlechtění si nechám až na BB, dala jsem pár pokusů, ale hadi nejsou asi tak přítulní jako kočky;)

Naposledy upraveno: 16/1/19
  15. tonda2022

tonda2022 Rádoby autor

No, já bych přidal ještě jeden úkol a už nemusíme ani spát.
    Bez nákupu košů to nepůjde, tak je to zase jen o penězích !!!
    Ale přes to, ať se vám daří !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hroudov tohle ocenil(a).
  16. Pig_boy

Pig_boy Rádoby autor

Ahoj Farmařenky farmaříci i já mohu k tomu říci, že jsem s toho jaksi na větvi nevím, kde a s čeho najdu brčka? děkuji

17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Vidím obyčejnou pěstovačku se sedmihodinovou akční kytkou. A nic jiného náročného na čas nevidím. Našlechtíno můžeš mít za pár minut a mlýn mele sám - nemusíš u toho stát a točit klikou :)

Pig_boy - padátka a akční kytku získáš v akci Polární párty - kuk tady

A pro ty, co jsou také na větvi z více akcí najednou je tu krátký souhrn:
    V akci Chrám hadů se šlechtí hadi. Hadi se dodávají do úkolu - včetně hadích očí - což jsou pajdátka, která získáte při šlechtění. Odměnou můžete získat m.j. i 10 vikingských vývarů.
    V akci Polární párty pěstujeme na farmě akční nanukovou květinu, sbíráme (na farmě) padátka sladké kornouty a brčka, ve mlýně z toho meleme sněhové kornouty, mražené ovoce a ledovou tříšť . A to pak dodáváme do úkolů, kde můžeme m.j. získat i 10 vikingských vývarů.
    Vikingská sága - vrháme sekerou za vývary získané z těch dvou souběžných akcí (a také z další akce, která začne cca 23.1.)

Naposledy upraveno: 16/1/19
  18. tonda2022

tonda2022 Rádoby autor

Skali, klikou točit nebudu a nemusím. Připadám si, že beru antibiotika ale noční dávka mi nějak vypadla. Nemohu pravidelně každých pět hodin sklízet , sázet, sbírat padátka atd. Tak opět skončím asi tak třetí úkol před koncem.

Peto121 a hroudov tohle ocenili.
  19. Pig_boy

Pig_boy Rádoby autor

Skali děkuji, za odkaz. ač stromy mám na celé Baharamě tak brčko mám tak maximálně svý :) ani jedo z daných stromu ani anakond nepadlo :( Nebo to pada na normální loukách děkuji PB

njklmn tohle ocenil(a).
  20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

tonda2022 - vždyť je té akční potřeba málo. To zvládneš. Kdyby chtěli 20 tisíc, tak neřeknu, ale tohle je fakt na pohodu. Zasej a ráno skliďíš :)

Pig_boy - padá to jen na plochách farmy

jindrasofr a Honzulka05 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.