Vikingská sága (16.1. - 30.1.) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mr.Shovel

Mr.Shovel Pisálek fóra

Vikingská sága, jedna z mých nejoblíbenějších akcí.
    Tentokrát se to RT povedlo zprznit tak že to nejspíš oželím, což se stává čím dál častěji.
    Stejně tak, čím dál častěji, jsou akce víc "na žida". RT, ode mne neuvidíte ani korunu. Ani za SK ani za nic jiného.
    Hezký den.

2. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Ingrid srandovní husa naposledy přinesla domeček tentokrát je to super stonek těším se a doufám že se akce povede

jindrasofr, evainfo a švestinka tohle ocenili.
  3. llew65

llew65 Vážený autor

Co je Narozeninový poprask? Nějak ho v ofiku nemohu dohledat!
    A mimochodem, není těch akcí najednou moc málo? Myslím, že ještě tak pět šest navíc by hráči určitě zvládli... Nepřeskočilo v RT někomu? Nebo jedou na houbičkách...?

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ilew: Je to jen v kalendáři na leden ,-)

Nějak se podmíněné úkoly navyšují, jestli budou fungovat jako mravenci tak RT sází na nákup.
    Nelíbí se mi, že vývary nepůjdou vyrobit ve mlýně.

5. Trilian55

Trilian55 Pilný autor

Velke sklamanie, Ingrid mam rada ale prepojenie s ostatnymi akciami sa mi nepaci. Vdaka tomu nebudem robit asi ani jednu :(

6. sirchose

sirchose Analytik fóra

Takže v podstatě se pojedou od začátku akce jen dvě,bo než se vyšlechtí nebo napěstuje tak nebudou vývary,takže Ingrid klidně mohla začít o den déle;)

7. burds

burds Titán fóra

Tato akce patřila k mým velmi oblíbeným.Jak se může zkazit hezká akce ? No RT zjistí,že jí hraje hodně hráčů a tak k ní přilepí další akce a očekává,že něco nakoupíme až budeme chtít tuhle akci hrát.Je zvláštní že na akci kterou máme skoro všichni rádi navážou další akce bez kterých se tahle nedá hrát.Ach jo.Uvidím jestli budu hrát.

8. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tak tu mi padla sánka!Ingrid som chcel hrať,ale asi ani nezačnem,pretože šľachtiť nebudem(hadice pramálo,SK len tak-tak) a z ostatných dvoch sprievodných akcií mi nenapadá toľko vývarov,koľko by bolo treba.Kupovať koše nebudem,neurobil som to ešte ani raz a ani nemienim nič kupovať.Takže za mňa veľké míííínus na tieto prepletené akcie.A ak by chcel niekto za mince od Ingrid kúpiť toho viac? Tak asi musí kúpiť kôš!Celé zle!Peknú akciu totálne zbabrali.Myslím,že milé RT si chce z on-line hry vybudovať zlatú baňu,pretože pomaly bude každá akcia podmienená nákupom niečoho!Medveďa hrať budem,ale ostatné...?A čo hráči pod lvl 100?Je to len môj názor,tak nech sa Vám všetkým darí a hlavne nech to zajtra o 14:05 celé nepadne!

9. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Peto121- Jakého Medvěda budeš hrát? Něco mi v tom zmatku uniká?

Honzulka05 a maribeja tohle ocenili.
  10. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Tak to je masak, něco jsem pročetla a ouvej, akorát z toho mám v hlavě zmatek. Kam se poděla stará dobrá Ingrit a tak začnu pěstovat a uvidím co dál. Nejsem připravena na takové novoty a hlavně na kupování košů.

11. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak to bude zvlastni hrani... vlastne takovy kouskovany, podle ostatnich akci... ale krome stonku ty odmeny moc nepomuzou k tomu co mi chybi, skoda...

Honzulka05, maribeja a burds tohle ocenili.
  12. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Jakože 3 akce najednou?!?? o_Oo_Oo_O
    Vyberu si jednu - šlechtící.
    Pochybuju, že bych při svém nasazení v reálném životě stihla všechny 3 akce.
    Ingrid? Ještě ji pročtu, ale asi do ní (čti "do akce" :p) tentokrát nejdu.
    Husa na pekáči, to bych asi zlákala i ty svý 3 chlapy.

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) s Ingrid ráda vrhám sekerky, ale snad se tentokrát nebudu jen dívat. Že další oblíbená akcička se předělá a znehodnotí, je opět smutné. Tak uvidím a nešlápnu vedle :p

14. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ľadového!;)...s nanukmi.

švestinka, Honzulka05 a maribeja tohle ocenili.
  15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Vůbec se mi nelíbí, jako určitě spoustě dalších hráčů, nutnost hrát další tři akce. Já s tím snad potíže mít nebudu, anakondy mám nachované už půl roku, od první zmínky o šlechtění; legendu na stromě mám splněnou dávno a snad má i má farma šťastné číslo na pajdátka, nemívám problémy. Ale abych musela pro získání řádku do stonku a dekorací plnit i to, co nechci nebo z časových důvodů nemůžu - to je podraz. Navíc, když nebudu mít štěstí v házení, ani nekoupím všechno, co bych si jinak mohla "vyházet" z namletých vývarů. Tohle se vůbec nepovedlo. Raději bych na Baha pěstovala akční kytku a číhala na pajdátka na vývary pro potrefenou husu do zblbnutí (když na farmě bude ten medvěd), ale mohla bych si v obchodě nakupovat podle libosti. :mad: :cry:

EDIT: jak jsem naštvaná, vypadla mi půlka myšlenky při psaní. Poslední věta měla být:
    Raději bych na Baha pěstovala akční kytku a číhala na pajdátka na vývary pro potrefenou husu do zblbnutí (když na farmě bude ten medvěd), ale mohla bych si hrát jen to, co chci, v obchodě nakupovat podle libosti. :mad::cry:

EDIT2, 21.25: druhý podraz by byl, kdyby v narozeninové akci bylo umožněno mletí vývarů do akce stávající... Nu což, napakovali by si teď konto a na nás udělali dlouhý nos... ale to neberte vážně, jen kecám z hladu 8)

Naposledy upraveno: 15/1/19
  16. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Hadí akci určitě dělat nebudu. Nanuková akce nic moc, tu bych vynechala. Jediná Ingrid je zajímavá, slušný stonek a zábavná minihra. Jenže hrát Ingrid můžu, jen když budu dělat, co dělat nechci? Jaká bude narozeninová akce? Není info, tak asi budu ignorovat vše.

17. hudy536

hudy536 Stálice fóra

Tak já to nazvu tak, jak to opravdu je: Od RT je to vydírání. Chceš hrát Ingrid? Tak hraj souběžné akce, kde pravděpodobně spousta lidí bude muset něco dokoupit. Začínám mít toho docela dost, protože tohle už není hra, ale dostihy. Tohle už není o tom, že si můžu nějakou akci vybrat!! A myslím, že podobně to budou vidět i hráči na dalších fórech...
    Všem, kteří se rozhodli, že do toho půjdou, přeji hodně štěstí.

18. BeTT

BeTT Zelenáč fóra

Tak nevím , Ingrid mám velice ráda , ale toto mi přijde moc. Pokud nejsem kohout na farmě abych ohlídala vše co mi tu vyroste a trávilo u toho celé dny tak nemám šanci doplnit akce za posledního půl roku,pokud to není nějaká jen na padátka. Přijde mi, že jsou už jen pro ty kdo jsou level 150 a výš aby měli potřebné suroviny, plochy a zvířata. Půlku stromů co po nás vyžadují v úkolech nebo akcích nejsem schopná stále sesbírat a dát dohromady, asi dělám něco špatně. Nicméně do akce nejdu, aspoň si v klidu u kávičky dopěstuju co mi chybí a nebudu se hnát. Všem co jsou nachystaní na startu trojskoku od hadů přes polární kruh do vikingské říše přeji hodně štěstí. ;)

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

BeTT, čtyřskok, ještě bude třeba splnit akci k narozeninám, jinak nebude od Ingrid nic vcelku, jen kousky, podle toho, co kdo splní a odhází 8)

jindrasofr, k.vitek a maribeja tohle ocenili.
  20. rampusak

rampusak Veterán fóra

Čauky lidi pár akcí zkusmo kde se daly padátka získat i šlechtěním už bylo. Vztekala jsem se při první když jsem abych ji dojela do konce projela přes 1000 SK kvůli padadlůmkterá nepadala. Zkusili to na nás, my jsme se chytli viz. já ale to bylo taky poprvé a naposledy. A když někdo vidí že to vyšlo nasadí akcičku naostro. Pojedu co pojedu, hnojiva se hodí vždycky, zlatý banány ne ty nenávidím mám jich pomalu víc jak anakond ale šlechtit nebudu.Zkusmo si každý BB dám domeček nebo zkouším dojet vyšší šlechtence s pomocí nákupu ale SK je v úkolech už tak málo že za chvilku budu na nule. Vydírat se malovánkama nenechám, je to džob jako jiný, dobrej relax ale zlý pán. Stromky mám tak na půlce, z králíků mi vylezou bobky ale něco urvu. A to jsem sekerou vrhala tak ráda ten relax! Každá akce která se povede a za kterou RT pochválíme je za dva roky zmršená. Kdyby nemršili BB občas bych se zlomit dala nekoupím si parfém xD, ale tajemné stáje už se mnou ani nehnou, stromky jen když končí víc novinek brzy a SK melu a melu. Jdu obletět skutečnou farmu je to relax když se kráva rozhodne kopnout taky vás to rozhodí stejně jako když spadne server :). Čauky a co jsou to omalovánky. Martina

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.