Vikingská sága (16.1. - 30.1.) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mikor2011

mikor2011 Pisálek fóra

Hviezdičkové mince ostávajú v hre pre ďalšiu akciu, či sa vymenia za BS a grajciare?

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

mikor2011 - nezůstávají, budou proměněny

mince.png

3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Taaak stonek hotovy, ted uz jedu na stribrnaky, uvidime kolik toho jeste vyzobu z narozenin...

4. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Odehráno 54 házení a Ingrid je stále ve zlatě. Ten pokus napoprvé mi padl někdy v dávnověku, teď už nemám štěstí.
    Z obchodu vybráno ze zoufalství vše mimo kupónů na pomocníky, ale mince propadnout nenechám, tak dojde asi i na ně.
    Kupónů mám v liště stovky, asi pár měsíců pomocníky nekoupím a pojedu s kupóny.

P.S.
    Tak jsem to spočítala, mám kupony na 5.203 hodin, t.j. na sedm měsíců.
    .

5. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Čím se uspíší tato hra?Jsem teprve u 30 ? A kde kdo už má hotovo jak je to možné?
    Žádný modík mě na to neodpoví? Nevím jak mám tuto akci stihnout,když nemám nikde žádné vývary? Co s tím? Snad si toho někdo všimne a odpoví,děkuju.:(

Naposledy upraveno: 28/1/19
    Honzulka05 a bursuk59 tohle ocenili.
  6. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Hotovo ;)

Honzulka05, myš59 a bursuk59 tohle ocenili.
  7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Vypráskaná akce ,-( když se doplížím k pěti vývarům bude do stonku jeden chybět. Dalších pět je běh na dlouhou trať ,-) no to by jeden nevymyslel ,-(((

8. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Pitrýsek47: No mám neblahé tušení, že to byl nápad jen jednoho člena RT, zbytek to dotáhl k dokonalosti :cry:

Stonek mám, zásah na první pokus nikoliv. Odehráno 43 her. Z obchodu nemám pouze husy a 50*. Snad se alespoň k jednomu ještě dohrabu.

Ašada: mám v kuponech 4909h pomocníků.... (cca 204 dnů, tj, 6,8 měsíců....:p) škoda, že nejdou darovat, těm, co by je uvítali. :(

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Čekám, až dojdou pomocníci a taky budu používat kupony. A v takovém počtu jsou na déle, než jste spočítaly, kupony se vyzvedávaj jen podle potřeby sklizně, třeba budou stačit jen 3-4 za den a další hodiny jsou prostoje, já bych chtěla s kupony vydržet aspoň rok, když to půjde dobře.
    ;)
    Zatím mám 54x vrhnuto a počítám, že využiju všechny vývary, co jsou v nabídce akce, už mi do posledních 6ti chybí jen pár bodů
    :pxD

10. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Sem se asi žádný modík nedívá,když od rána nemám odpověd :(

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  11. satelit

satelit Hvězda fóra

jana.zape - vývary jsou v akci Narozeninový poprask.

...a dál to nejde.Všechny vývary vybrané,v obchodě taky vše vybrané,kromě 50 hvězdiček.
    Považuji akci Ingrid za ukončenou.;)

12. Skali

jana.zape - očekávala jsi od moderátora odpověď na toto: Čím se uspíší tato hra?Jsem teprve u 30 ? A kde kdo už má hotovo jak je to možné?
    A co bys chtěla za odpověď ? Já nevím, proč jsi teprve u 30. Nemáš vývary ? Nebo nemáš padátka v narozeninové akci (tam jsou vývary odměnou - ale to určitě víš, bo jsi jich tam už minimálně 10 získala, když máš teď 30, jak píšeš), nebo já fakt nevím....o_O

Myslím, že toho tu hráči píší dost - co sejí a sklízí, že dávají na noc dlouhodobky, že se snaží jet bez prostojů atd....Je to každou akci stejné. K tomu, myslím, nepotřebuješ žádného modíka nebo jo ? A nebo prostě musíš psát dotazy tak, abych pochopila, co vlastně chceš.
    A že jsi svůj dotaz editovala před půl hodinou - jak to mám vědět ? - většinou se nevracím k již přečteným příspěvkům (pokud třeba něco nedohledávám).

13. alloha8

alloha8 Perspektivní autor

Odehráno 44 her. Stonek aktivní a v obchodě zbývají akorát růžové husy a 50x hvězda.

Honzulka05, myš59 a bursuk59 tohle ocenili.
  14. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Skali - tak tedy znovu: mám odehráno ne 30, ale už 34 her, nemám další vývary,zajímalo mě ,kde k nim přijdu, pořád nejsou :(, kde se dají dál získat? Myslím, že akci nestihnu a nevím proč,kde dělám chybu?Děkuji.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  15. Skali

jana.zape - další vývary získáš v akci Narozeninový poprask. Jsou tam v odměnách. Koukni tady do tabulek s odměnami
    Pak se ještě dají koupit v košíkách - koukni tady (a to je takové nouzové řešení - pokud bys to fakt nestíhala a chtěla bys řádek z Vikingské akce)

vývary.png

Už ti chybí jen 6 vývarů, do konce akce zbývá ještě 43 hodin. Koukni, jestli se v té narozinové akci k nějakým vývarům ještě máš šanci probojovat ;)

Honzulka05, bursuk59 a satelit tohle ocenili.
  16. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Nakonec odehráno 60 her, z obchodu vybráno vše mimo 50ti hvězdiček. Tímto se s Ingrid loučím, zůstala ve zlatě.

17. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

49 her odehráno a na první pokus letos pořád nic, holt se nedaří
    jana.zape a odehrála jsi i ty dvě minulé akce? Tam se dalo získat 20 vývarů,teda jestli mne pamět neklame;)

Honzulka05 a myš59 tohle ocenili.
  18. myš59

myš59 Vévoda fóra

mám konečně odehráno 44her, stonek stonkuje a co jsem chtěla ,to jsem si v obchodě "koupila";)

Honzulka05, Xenie6161 a bursuk59 tohle ocenili.
  19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Ingrid hotová, hodila jsem si 60x, vybráno vše, krom 50ti hvězdiček, ty jsem tam nechala :p

20. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak husa hotová a v Narozeninách pravděpodobně stihnu i další řádek. Všem přeju ať dodělají.

bursuk59 a burds tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.