Vikingská sága (16.1. - 30.1.) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/1/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

kiki2305 - absolutně netuším, proč se ti husa nepřevlékla. Ono je to tedy naštěstí jedno, co má za obleček....Zkusím ještě popátrat ;)
    Edit: tak i na druhé farmě se převlíkla

Naposledy upraveno: 27/1/19
  2. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Hezké dopolko, moje husa odházela už 39 a pořád ji chybí prvnípokus, tak nevím,zda to letos dám;)

3. Nikyna8

Nikyna8 Aktivní autor

Ingrid hotová ;) stonek stonkuje a pokud to půjde, pojedu dál dokud nevyberu co se dá, teda jestli budou padátka v narozeninovém poprasku, mám jich nedostatek:sleepy:

4. myš59

myš59 Vévoda fóra

moje "husa" si už hodila 36x a první zásah pořád nic..

maribeja, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  5. polacka

polacka Vévoda fóra

První zásah taky nemám je to poprvé, co je Ingrid. Není to divné?

6. Skali

polacka - není, minulou akci se mi to taky nepodařilo. Je to prostě o náhodě....;)

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ingrid má dneska svátek.. tak by snad mohla trochu mohutněji vrhnout.

8. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Skali, evoku - nevím, jak je to možné, ale teď jsem šla doházet vývary pro stonek a Ingrid už zelená je. Stačilo si jen postěžovat :p No, ta zlatá ale vypadala tak nějak vikingsky drsnějc :p

EDIT: Jo, to bude ono - je to prostě marnivá husa :D

Naposledy upraveno: 27/1/19
  9. Skali

kiki2305 - znáš to - než se ženská rozhodne, co za hadry si oblékne....xD

10. stěby

stěby Hvězda fóra

Husa už má po vojně, a tak se kření :music::D. [​IMG] [​IMG]

11. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

Ingrid u mne už dovrhala ... nějaké mince zbyly, ale je jich málo na to, co v obchodě zbylo, ale vše, co jsem chtěla, to mám ;)

12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Taky koukam na 39 hodu a prvni rana nic... no ale bude nejspis jeste dneska aspon ten stonek, uvidime jak se zadari... vyber odmen mam zatim slusny, nejsem uplne na maximu zisku, sem tam jsem zariskoval posledni hod a tak je trochu pod maximem hvezdickovych minci...

Honzulka05, myš59 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  13. myš59

myš59 Vévoda fóra

tak jsem odházela už 39 hodů aten první pokus se mi furt vyhýbá;)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Mám hotovo. Odházeno 41, a vybrán celý obchod, kromě banánů.

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  15. L.Lady

L.Lady Obyvatel fóra

Hezký večer, mám dotaz. Odehrála jsem u Ingrid 44 her, ale když chci dát do stonku dekorace "troufalá opice" a "vzteklý bručoun" píše mi to, že dekorace není v mém inventáři. Restartovala jsem, odhlásila se a znovu přihlásila, ale stále stejná hláška. Je tam snad jiná podmínka získání dekorací než odehrát 6 a 20 her? Něco jsem přehlédla?

16. Skali

L.Lady - mělo by to jít - stonek (včetně dekorek) získáváš po odehraní 40 her. Takže zkus znovu zavřít a otevřít celý prohlížeč. Když dekorky ani pak nenajdeš, obrať se na herní podporu (odkaz v mém podpisu)
    PS: Nedala jsi dekorky někam na plochu?

17. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Odehráno 49 her, zásah na první pokus se zatím nepovedl ;)

18. L.Lady

L.Lady Obyvatel fóra

Skali - znovu jsem zavřela a restartovala a dekorky se objevily. Děkuji za radu

Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
  19. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak Ingrid splněna na všech farmách,v obchodě vybráno víc než jsem chtěla,takže celkem spokojenost,akorát to bylo nadlouho a s nejistým výsledkem,jestli bude stonek,protože to bylo rozděleno do tří akcí .Dokonce se mi podařilo splnit všechny hody,ale ten první jen jednou. :)

20. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja mám dávno-pradávno Ingrid oblečenú v zlatom.Už mám aj stonku bez šľachtenia hadíc.V obchode mi zostali iba ružová hus,pinkie koláč a ZB tých mám dosť:D:D.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.