Vikingská sága (14.9. - 17.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Baroland

Baroland Ikona fóra

Skali,jak mám poznat,že dává i +5% ?

I když...já na ten "dárek" koukl jen tak na půl voka a pamatuji si tu 5ku.No a když jsem ho dal na plochu,po 5ce ani vidu.

maribeja a matlafous123 tohle ocenili.
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Báro - tak koukni třeba do bonusové lišty :D

3. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Tak a o víkendu mám volno a můžu na kurz háčkování ,-) [​IMG]

4. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

No tedy, to šlo tak rychle, že při 9 kusech z 1x1 mám napěstováno. Což jsem ani nepostřehla, až když jsem dala mletí dalších šesti (celkem už 12). Tudíž zasetý kořen jsem s klidem zrušila, neb nemíním se s husou trápit déle než je nezbytně nutné a superbonus využiji na svízel a lesní jahody. Rohy už nějak napadají.

5. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No nevim, sice mi trochu farma blbla (ping ani tracert nedosel) ale i tak jsem sotva rozpestoval... nejak jsem nedal toceni kolem stesti, tak zitra promazu loziska a skusim toho taky trochu nabrat...

Vypadavat ma 143 rohu/den, v tuto chvili ma byt 52 (nebo chybet 423 ), mam 366 (chybi 109 ), mam 77% hotovo.
    Stav korenu : idealne 724 kusu (1995/den ), mam 2143 z 6650 (32% ).
    Zatim uplynulo 10% casu, zbyva 71 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny na nejmene 19 vyvaru, celkem cca za 9,5 hodiny.

6. slootr

slootr Baron fóra

Tassi, díky za přehled. Akorát ti haprujou mlýny. Ukazuje mi to výrobu jednoho kousku na 0:00:27 (tedy vteřin). Mám nějakou runu na rychlejší mlýn, základní doba bude zřejmě 30 vteřin. :) Aby se někdo zbytečně nelek...

7. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Casey, na ty víkendové kurzy háčkování se těším, farma je už zaobstarána:
    [​IMG] a můžu Ti nabídnou odborný dozor, pěkně Ti do čtverečkovaného papíru nakreslím, jak by by se měly ty obloučky a smyčky proplétat, no... co třeba raději začít štupováním, to bychom za víkend mohli dát;)

8. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

GS: No nic... jdu hledat, kde máš tu kameru? Jak víš, že mám děravý fusky? ,-) Ale celkem si troufáš.... naučit mě štupovat a za víkend? To spíš naučíš tchoře vonět a slona chodit po špičkách ,-)

9. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

No připadalo mně příliš troufalé, že uháčkuješ dečku za víkend, já jsem se k té dokonalosti nedostala ani za čtyři roky studia ... hříbeček máš? Ponožka, osnova, útek, jehla,nit... to půjde;)

10. šebejda

šebejda Baron fóra

Už asi posledních 30 LVL nedělám skoro žádné akce. Většinou na jejich koncích není nic, co by mne motivovalo. Ale Ingrid mne vždy bavila a tak jsem udělal přípravu hlavně na Baha. A jsem z plnění akcí opět vyléčen. Zase si budu vybírat jen ty akce (a to je v současnosti tak jednu z 10), kde bude pro mne něco zajímavého. Milý RT, když něco oficiálně zveřejníš, měl by jsi si za tím stát.

11. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

GordonSargent - co když Casey myslel úplně jiný kurz háčkování? Třeba u guru Járy? Pravda, tam šlo spíš o odháčkování ;)

A já jsem momentálně zaháčkovaná na 15 hodech, bonusové vrhy vybrány všechny, večer by mohlo být hotovo.

12. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Já celá nadšená, že mám odehranou jednu hru, ehhm tu co dal systém na zkoušku a zdejší střelci už mají hotovo o_OxD xD
    Opravdu motivující :wuerg::wuerg:xD

13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja mám odohraných 5 hier.Nemám sa kam ponáhľať.Ešte je dosť času a zajtra by som mohol mať hotovo,ale neviem ako to bude s tými pajdátkami.Asi sa budem musieť spoliehať sám na seba.

14. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak ja mam zatim odehrano 8 her a dalsi akcni se vesele pestuje, padatka jsou zatim v pohode, nechybi

evainfo tohle ocenil(a).
  15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Po další sklizni bude hotovo.:)
    Velmi náročná akce.o_O

16. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

kaolíne,nepruď.Nepiš, že máš hotovo,já teprve rozpěstovávám, neb jsem si včera poprvé v životě užívala šopování :D. Jsem z rychlíků poněkud nervózní, že to do pondělka nenapěstujixD. Navíc mám pracovní víkend, nad hlavama nám lítají stíhačky a Gripeny,mám vařit oběd na dnes a zítra,popracovat na zahradě....tož poraď ,jak se mám naklonovat?:p

k.vitek, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

18. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Odehráno 15 her, stále se mi nepodařil hod na 1. nebo 2. pokus. Průměr mám na čtvrtý. Z akční mi padátka nepadají tak, aby stačila na počet kytek. Právě jsem vyčerpala zásobu z úvodních dlouhodobek, tak budu mudet zasadit zase něco delšího. Času zatím víc než dost.

evainfo tohle ocenil(a).
  19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Kruci, nojo, 30 to mam dobre, ale ne minut :)
    Vsak taky jeste ani jeden pohar nemelu, takze toho jsem si nevsimnul, jen pestuju dokola na dvou plochach, tak to jde pomalu, ani na noc nedavam akcni - zato padatka jsou uz komplet...

Vypadavat ma 143 rohu/den, v tuto chvili ma byt 128 (nebo chybet 347 ), mam 554 (chybi 0 ), mam 116% hotovo.
    Stav korenu : idealne 1792 kusu (1995/den ), mam 2143 z 6650 (32% ).
    Zatim uplynulo 26% casu, zbyva 58 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny na nejmene 19 vyvaru, celkem cca za 9,5 minuty.

DANKA722 a Honzulka05 tohle ocenili.
  20. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

evi ale nooo priznaj sa čo aké smeti si vyfasovala.Ja som získal s toho 1 darovaného vývaru 25 mincí.Dnes som uklohnil 6 a všetky hody za 55 mincí.Mojej Ingridke hádzanie sekerky ide dobre.Zobral som zatiaľ iba SK.Uvidím koľko mincí bude zajtra tak vyberiem kupóny,hnojivá a bude.Načo budem brať tajné keď z nich budem mať lištovky.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.