Vikingská sága (14.9. - 17.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Milostivas díky,díky,díky!
    Zachránila jsi mne od zbytečného bourání,hurrrááá! Já trubka si na lísteček napsal 7000 býlí a 500 padadel a pod to z pilnosti na 40 pokusů . A toho jsem se chytil při počítání políček,hu. Teď mi stačí jen cca 260 a to je setrvalý stav na farmě. Možná dám nějaké skunky do stodoly - zjistil jsem, že jsem takřka prokoučoval celou zásobu! Zbyla mi ani ne stovka...
    Vytočil jsem si 100% do stodoly, nějaká procenta na BZ a na Baha jsem 20 minut čtyřstovkař - se mi daří.
    A v kuchyni chladne švestkový koláč - už abych mohl koštovat!:);):D
    Nějak se nemohu dostat do hry - že bych to štěstíčko zakřikl? Vrať se, muško jenom zlatá, vrať se ke starému čertovi:p
    Tož po sklizni 151 pohárů a část šípku ještě čeká - zapomněl jsem včera večer zalít. Bych se picl,ale ono to bolí, tak nic.

Naposledy upraveno: 14/9/18
  2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

228 rohů,tak to bude rychlovka.:)
    Jen tak dumám,jak bude snadný získat v krátké době již druhýho mazlíka za pusinku.A v krámu nám nabízejí sovy po 150 FL kus (v akci za 75 FL),vrány 45 FL kus(v akci 23 FL). Není to krapet trapný?!?o_O

3. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Husa mě nebaví, ale je deštivo, tak co dělat, že? Kolo dalo 100% do stodoly a dokonce ten nový řádek legenda farmy koupený ve 14 hod platí i na akční, tudíž mám z pole 2x2 18 kousků. Paráda. Ale házení pak bude opruz.

4. k.vitek

k.vitek Titán fóra

No, na úvod opět nepřipravena -.-
    11 rohů vypadnutých...

To už není akce za akcí!
    To už se akce překrývají.
    A hráč, pokud nestíhá pročítat fórum, nezjistí, že by se měl někde nějak připravit... :eek:

5. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

No na bahama se záset nemůže 6 padátek z KS nic mě neodradí abych si nezaházel.

evainfo tohle ocenil(a).
  6. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

První sklizeň a mám 124 rohů

7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

k.vítek: to není o pročítání fóra, info k akci je vydáno vždy dopoledne, tak pokud jdeš odpo nebo večer na farmu, stačí rozkliknout a podívat se na zprávy, když je tučně vytištěna, tak jsi ji nečetla, nezabere to ani 2 min.
    A na začátku je kalendář akcí s předpokládaným datumem.

Darovaný hod 50 mincí

8. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Ajaj, co bys pak na té farmě chtěla dělat? Kopat vltavíny? ;):D

Honzulka05, Pitrýsek47 a evainfo tohle ocenili.
  9. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Akce mě docela baví, jenom mám jednu nevýhodu, neumím házet sekeru jako Viking. Všem hodně štěstí a padátek

maja.rada, Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  10. Plea

Plea Pilný autor

313 padátek, to pro začátek jde, škoda, že není akcička delší a více odměn v obchodě..
    GordonSargent: deštný prales a plantáž jsou přeškrtnuté, než radit špatně, tak příště raději pomlčet ;)

evainfo tohle ocenil(a).
  11. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

k.vitek nemusíš se s ničím prokousávat, čoklík už to napsal...ale nejsem si jista, vždy se nejdříve podívám, z kterých ploch budou vypadávátka a mám dojem, že baha byla vynechána, takový varovný signál:)

Plodinu je možné sít na hlavní louce, divoké louce, lesní mýtině, plantáži a v deštném pralese.

Při sklizni nám budou na hlavní louce, divoké louce, lesní mýtině vyskakovat...;)

*** Raději jsem ti to škrtla, ať nemateme ostatní hráče - jelikož to už neplatí. Skali

Naposledy upraveno moderátorem: 14/9/18
  12. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Chápu doufám správně, že je upraveno na možnost setí pouze na faremních plochách?
    Mám oseto do posledního semínka a na Baha jsem to ani nezkusila, Netopýrka nade mnou má zřejmě ještě "starší" informace - doufám? To bych totiž jinak provětrala SH a spol, kdybych to chystala na větší plochu...
    Husa mě sice nebaví tak, jak kdysi poprvé, ale pořád jsou tu horší akce, akorát teda ta délka není valná, víkend nebývám přilepená ke stroji, tak snad stihnu na 3 plochách napěstovat, v padadla lze jedině upřímně doufat - snad napadají, v této chvíli mám rovné dvě stovky, ale při pouhých 3 dnech moc sklizní tedy vynechat nelze.
    Za mazlíka se budu smekat ochotně, i když jak psal Doben, řádek se stejným benefitem by se mi taky zamlouval víc. Snad to stihnu, o mazlíka bych teda přišla nerada. ;)

Trepifajksl, Honzulka05 a maribeja tohle ocenili.
  13. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Hmmm, tak to jsem uz dva dny mohl mit na Baha moje oblibene stromy, nechal jsem to tam co kdyby se pestovalo... ze neni padatko jsem si vsimnul, to problem neni, ale ze zrusi pestovani, to ne... protoze teda v ofic jsem videl jen ze bude padat z kouzelnych stromu - coz je vzledem k delce akce miziva zmena... ale polovina plochy pro pestovani, to je zasadni zmena - ta by mela byt velice durazne a opakovane zverejnena...

328 padatek, to je dobry... akorat akce z lehka bych rekl ze trochu pritizila...

14. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Na plantáži a deštné pralese sít nejde.Jinak z darovaného hodu-52 bodů a a dekorku ,,Vikingský dlouhý dům"[​IMG]
    Ono to nějak půjde.

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer všem a taky Ingridce ... třeba to podlejzání pomůže xD opět začínám později, ráno jsem zasadila na jednu plochu oranž. macešky ať začnu rozpěstovávat a na necelou druhou sladký a delší jetelík. Lesní s obr stromky jsem sklidila ráno s celou farmičkou a víc toho na zlatý kořen neuvolním, jedině až začnu házet mimo terč :D S Ingridkou vrhám moc ráda, je to bez bolehlavu ... to bylo kdysi docela těžké xD Konečně sklizeno se 177 rohy, ze dvou polí snad dobrý a ze získaných PL mám bonusek +1/ 6 hodin. Jdu rozpěstovávat, víkend volný, tak nám přeji ty nejlepší hody a brzy splněnou akcičku ;)

16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj děcka - ano, v popisu akce je úprava - zlatý kořen nelze pěstovat na Baha - pouze na farmě.
    A kouzelný strom bude po dobu akce při své sklizni dávat roh na pití.

17. Baroland

Baroland Ikona fóra

Co je to za divočinu ? Vikinský dům měl dávat +5% co hodinu a dává BZ po 20hod.

18. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Plea, přečti si to ještě jednou... akorát jsem opomenula zdůraznit , že při prvním OFI se řídím tím, kde to bude vypadávat... většinou mívají větší vypovídající hodnotu, než ty opravy v oznámení potom, ovšem i takto by to mohlo vypadat:
    a prozíravě jsem nechala Bahu v normálním režimu, neradím, pouze jen konstatuji:)

19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Baroland
    Báro - jak co hodinu ? Já tam vidím co 20:00 hod. 1 500 BZ/TBZ a +5% BZ/TBZ při sklizni na 1 hodinu. Teď jsem z tebe divoká, teda o_OxD

evainfo, zejdy66 a Y_n_O tohle ocenili.
  20. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

radyn.m Ty uz vykopala vsechny vcera Apachie1 a aby se nemusela delit, tak honem napsala, ze nic nenasla, rechtala se u toho, jak kun a brala caru smer Tokio xD;)
    Uz ted me akce nebavi, protoze mi to neroste! :eek:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.