Vikingská sága (14.9. - 17.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

Ahoj,sekyrky mám rád a je to přes víkend má pršet to se to bude házet.

2. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Já jsem přes víkend v práci.
    Tak že se bude házet.
    Hurá...

Znáte ten jak dva koktaví Vikingové kovají sekeru?

"Hehehehele bbbbrácho, aaaž řeřeřeknunu doost, tak, teten bububuchar vypneneš."
    Ten mu odpoví: "Dododobrá."
    Tak kovají a ten první říká:
    "Dododododododoodo.......dododoprčic, uuuž z totoho mámáme zzzzase lololopatu!"

Dodododobrou nononoc...
    :)

3. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Ingrid se vrátila na farmu skvělé a když se pěstuje na všech plochách tak můžu akci i zvládnout

4. elen92

elen92 Zelenáč fóra

Jo sekerky,ty já můžu.Jen vybrat tu správnou hned napoprvé, aby to hezky odsejpalo xDxDxD

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Bé, bé, uá... :cry: po prvním oznámení jsem zajásala, že nebudu muset bourat nasazené výrobny a chlévy, protože se bude pěstovat i na Baha... a potom škrtanec... :cry: holt zvířátka i produkty na doplnění chvíli počkají, protože házet sekerkou s Ingrid je zábavné :)

6. martina19751

martina19751 Analytik fóra

no ja taky prave ted zjistila, ze se nakonec na BAHA pestovat nebude, ale aspon se to nebude plest, protoze vyskakovatka nebyly, tak vsem preji hodne zabavy pri hazeni

7. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Apachie - díky za upozornění, jsem si v tom nadšení ani nevšiml, kdy akce končí.
    V sobotu mám denní a v neděli noční. To tedy vidím dost černě, ale vytáhnu noťas ze skříně a aspoň na dvě otočky čas urvu.
    No, jo! Ale to bude chtít alespoň 557 polí - máme vůbec tolik na farmě? Vidím to na to, že zůstanou obr stromy a zbytek půjde do skladu,no potěš koště! To zase bude opruz to vracet... Zkusím protočit nějaké lupeny, třeba něco padne - a nemyslím tím facku na sále...

8. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

sekery a kladiva to je ono.

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. papulice

papulice Veterán fóra

hm já jsem pořádný pitomec,protože ani nevím že začíná nová akce a ráno jsem sklidila,takže padátka nebudou,uf nevím jestli to dám...jinak tato akce mě baví moc...

10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Já bych na Baha stejně nepěstoval, vždyť stále běží akce, to se asi RT zatmělo ,-))) ale kouzelný strom bude dávat roh na pití.

Edit: nepomůže nic, sami to poznají ,-))) ale RT mohlo snížit počet rostlin, když ubralo plochu.

Naposledy upraveno: 14/9/18
    maribeja, vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. makak-magot

makak-magot Stará škola

Upozornění pro všechny, kdo už zadání četli dříve - došlo ke dvěma změnám:
    1) padátka budou padat i z kouzelného stromu
    2) pěstuje se pouze na farmě, na Baha plochách ne

Naposledy upraveno: 14/9/18
  12. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

makaku: Možná by pomohlo písmo tučné, červené a největší xDxDxDxD

13. 14087

14087 Dozorce fóra

Při sklizni nám budou na hlavní louce, divoké louce, lesní mýtině vyskakovat...

maribeja, vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  14. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Začnu později, neb mám ausgerechnet dneska mezi 13:00-15:00 telekonferenci... :p
    Ale připravenej jsem, ne že ne!

15. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Stálé zdraví vespolek, sekerky mám taky rád a tož si nejdříve vypěstujeme, necháme napadat, pak to semeleme ve mlýně a po konzumaci vrhneme. Škoda jen, že pořád hází ta husa Ingrid, má jakési rozostřené vidění, trefuje se až na třetí pokus. ;)xD Nemohlo by RT nominovat nějakého vrhače, třeba housera Svena anebo Ragnara? Třeba bude mít lepší oko a přesnější mušku.
    Apachie1 - ty si zahráváš, Ty si koleduješ, ale mám pocit, že i kdyby to tu bylo napsáno tím nejčervenějším, nejtučnějším a největším písmem, tak stejně se najdou takoví, kteří nenajdou vchod do 4. místnosti. xDxD
    Pitrýsku, Pitrýsku, takový starý pes a ještě RT baštíš ty staré triky.... tím, že se sníží počet pěstebních ploch, se zvyšuje šance, že budou koupeno více košíků a mlýn zase mele. ;):)xD Prý snížit počet rostlin, dobrá, aby jsi neřekl, že jsem škarohlíd, dávám RT den, maximálně dva, aby se opravilo.
    Tak ještě 32 minut a může akce vypuknout, tak přeji všem dobrou mušku a ať to lítá, kam si přejete.

16. milostivas

milostivas Znalec fóra

Já mám od rána chytře až do deseti do večera nasazenou jehličkovou růži.. :p a zbaštěných rajských věncú do nedělního večera :p tak nevím,jestli to mám rušit nebo sázet na to,že těch 7 000 rostlinek napěstuju během nedělního večera do konce akce. o padátka strach nemám... tak mám nad čím přemýšlet :)

17. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Řekl bych, že tato akce není ani moc o mušce a že si ty sekery stejně lítají kam chtějí.
    :D

18. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak zaseto mám až do 18.00 tak pak rozpěstuju.... a vzhledem k tomu, že není stonek tak klídek piánko a ono to nějak dopadne.

evainfo a vilm4 tohle ocenili.
  19. slootr

slootr Baron fóra

Ta změna mně otrávila. V té době už stejně byly nasety dlouhodobky tak, aby na Baha dozrály ve 14 hod. Na farmě to bude až za dvě hodiny... No co už, nedá se nic dělat.

tydýtková, vilm4 a Trepifajksl tohle ocenili.
  20. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Tak po první sklizni čtyřlístků napadalo 188 rohů, já vím, nic moc, ale nějak se začít musí. Tak hodně zdaru.:);)xD

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.