Vikingská sága (14.9. - 17.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

matlafous123: Nic jsem nenašla, ani zadarmo. xDxDxD

Bohužel musím končit s hledáním na poli, právě mi dorazila zásilka z Tokia. Ale cestou mi jí někdo otevřel, morčata si vzal a mně tam strčil oranžové slepice, včely a holuby. Co teď? Za hodinu to odlétám řešit do Tokia! Smůla, že mi holubi a včely uletěli, aspoň ty slepice jim vrátím.
    Ještě mám pár volných míst [​IMG] xDxDxDxDxDxD

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Apachie1 Trochu se bojim, ze par volnych mist nebude pro vsechny reklamace stacit... to leda bys mela B52 a Tokio hodlala tim smetim bombardovat xD Ja vcera vyhodila z bedny vsechny TCH a TS za posledni mesic - morce samozrejme zadne, ale na Baha z cehosi vyhopsli ruzovi sloni a dneska jsem s hruzou zjistila, ze na farme se namnozily nejake dalsi prosle Vidne (to je horsi, jak kvasinky) :eek:

3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Apachie nič si s toho nerob mne sa vyliahli oranž.stajne pštrosy,holub a rodeo ranč.Tak že poletím s tebou ale neviem či nám to lietadlo požičia Renátka:D.

4. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

už som na Ingrit myslela,že by sa mohla ukázať a je tu

vilm4, Kostejnesmrtelny333 a bursuk59 tohle ocenili.
  5. martina19751

martina19751 Analytik fóra

holky vemte s sebou i moji oranzovou kralikovou vyrobnu
    a abychom nebyly OT, tak na vikingy se tesim moc

vilm4, bursuk59 a Apachie1 tohle ocenili.
  6. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

To by to ovšem museli koulet exponenciálně a ne lineárně...;)

7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

jan.svatek Dockej casu, jako Ingrid sekerky... cert vi, jakymi silenostmi nas jeste RT do budoucna oblazi :D

8. babako

babako Expert fóra

Máš pravdu,končím a rozjedu to zítra..;)

9. mizska

mizska Pisálek fóra

ne, jen na farmě

vilm4 a bursuk59 tohle ocenili.
  10. Mersi7

Mersi7 Stálice fóra

Tuhle akci mám ráda...těším se :D

11. jana563

jana563 Dozorce fóra

Tuhle akci miluju.Určitě se zúčastním.:)

12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Zajimave, nemam pocit ze bych minule nedodelal a presto tu dekorku co je za 500 minci nemam...
    Ze bych po stonku dal nepestoval a proste si nevsimnul ze existuje dalsi odmena?

13. doben

doben Ikona fóra

Tak já si z této akce asi udělám z časových důvodů 48 hodinovku. Minihra sice nepatří mezi mé oblíbené, ale od té doby, co lze vypnout animaci Ingrid je pro mě hratelnější. Místo mazlíka bych sice radši ocenil stonek se stejným bonusem, ale za takové množství akční a padátek je to pořád hodně slušná odměna.

14. Majkl8

Majkl8 Pisálek fóra

Zkusím uvidím zvířata a stromky by se šikli, ikdyž 50 hvězd taky nezní špatně :)

15. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ingrid mám moc rád a na její návštěvu se těším. Nachystám šlejšky a spařené kopřivy a to by bylo, aby nebyla dekorka. Ale vždy jsme dělali 40 her, tentokrát jen 20? To je tedy dost okleštěno. Mazlík není špatný a BZ se hodí.
    Ale můžeme tam dohazovat jako vždy?
    Dekorka navíc a nějaké ty dobroty pro farmu a tajemna,to se hodí. Také brblám, když dorazí 2 x oranž osli, oranž včely a nebo žlutý křeček. Ale já TCH nekupuji a TS jen zřídka,tak vždy doufám v nějaké lepší zítřky - růžové,eventuelně červené chlévy a vzácné stromy..

16. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Trepifajksl: 20 her stačí , vždyť akce trvá jen 3 dny a 8 hodin

17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zase modré záclony (ugrady) už abych je šel do lišty roztřídit ,-))

18. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

sekery vrhám rád,dobrá akce

19. satelit

satelit Hvězda fóra

No já teda ,,vrhám" nerad, ale u sekerek to překousnu.xDxDxD

20. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

tuto hru miluji i s Ingrit a proto už se těším, sice jsem v práci,ale je po sezoně, tak mín lidí ,snad budu stihat pěstit

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.