Vikingská legenda: Hod na terč (5.10. - 11.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Kuželkář - růžový disangesn byl jako odměna v jedné akci. To mě překvapuje že takový hráč jako ty ho nemá.
    Nějak tu farmu zanedbáváš.

2. Sancho2Panza

Sancho2Panza Zelenáč fóra

Pěkná akce... Škoda jen, že překladatel do české jazykové verze neumí česky. Protože by jinak správně napsal Vikinská legenda. Čeština opět dostává pěkně na frak..

3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Snehurky, sotci a trpajzlici? o_O U nas se Snehurky tahaj s lovcema, sotci kradou, trpajzlici chlastaji a pracka zere ponozky :D
    No a te hre na schovavanou se rika bonz za tepla xD:p

Sancho2Panza Ty uz to taky nehul xD

4. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Ale no tak, neberte se až tak nebetyčně vážně. To si opravdu myslíte, že někdo v RT mění algoritmus padátek na jednotlivých farmách? V tom stotisícovém množství farem? Nebylo to spíš špatnou přípravou na akci? Ono je vždy snazší hledat chybu mimo sebe.
    Taky jsem přípravu prokaučovala, taky bych mohla napsat, že jsem trestána za včerejší nejásavé vyjádření. Ale to bych musela mít obr ego, aby mě napadlo, že si "vybrali" právě mě. Prostě blbá příprava a padátek po rozpěstování "jen" 209. Ovšem za 7 hodin mít sedminu množství je přeci solidní.

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

matlafous - hledala jsem a zjistila, že ten chlapec má pravdu. Je to sice divné, ale je to tak ;)

6. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Dávám druhou otočku, abych měla co na noc, z vodnice, hořce, cukrmelounů a stromů napadalo 258 kamenů a dalších 32 dodaly pohorůže. Tentokrát zavěštily 75%, což odpovídá průměrnému padaní k počtu vypadávátek. Naopak se osvědčily stromy a ty dokáží být velice rozmarné, už pár akcí zklamaly:) Ale to i plodiny, někdy je lepší zasadit oříšky než vodnici. To ukáže až první sklizeň. Statistiku si nedělám,platím, neplatím, hraji nebo si dám víc než roční pauzu a žádný velký rozdíl nevidím. Až na dvě výjimky, když jsem se vrátila, měla jsem chvíli o něco lepší výsledky a když byl o něco lepší BB, tak se stejným zvířetem dařilo i jiným na mém trhu
    Edit: krákorko, kdepak přípravu jsi měla jako vždy dokonalou, ale Ingrid je na rozdíl od RT mstivá, proto jsme pro jistotu včera jásalixD

Naposledy upraveno: 5/10/17
  7. stěby

stěby Hvězda fóra

Samo, že má pravdu! Ale tady je tolik lingvistických perel (sviním :p), že jedno géčko navíc už nemůže nikoho rozházet.

Padadla se přehoupla přes třetí stovku, napěstované kytí půjde na noc, ať to mám co nejdřív z krku.

8. mituli

mituli Polobůh fóra

Padadla mě přehoupla a kytí mám na krku:music::music:

9. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) namísto rozpěstovávání hned po začátku akce jsem s tátou frčela ke kadeřnici a pak nakoupit košile, trenýrky, ponožky ... takže mám trochu skluz, padátek mám zatím 280 kousků ... ale jsme teprve na začátku ... darovaný pokus mi dal 40 mincí, hned jsem uzmula nálepku a teď už klasika, napěstovat, namlít, proházet ...

10. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

tak jsem si 4 hodil a mám192 bodů,nálepka a SK je doma

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

odehráno 5, hvězd 244, nakoupeno 0

12. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Na házení (mimo věnovaný pokus) zatím nemám kytky, po včerejším rozpěstování teprve první výsadba na pidipolích. Ale přišla jsem o noční padátka, tak jsem zvědavá, jak mě to přibrzdí. Vlivem víc než náročného včerejška jsem usnula asi 10 minut před večerním přesazením, takže na mě ráno čekala akční na velkých polích.
    Takže já se o motivační skluz dokážu postarat i sama, bez RT :p.
    A jen pro Apachie1, ohledně předpokladů čísla padátek z přípravy si já osobně žádnou statistikou nejsem předem jistá, protože to pokaždé centrálně pustí z jiné kategorie prvků, takže ač na mé farmě dlouhodobě prohrávají stromy, tak zrovna tentokrát dostaly stromy od RT zelenenou. Kdybych na svoje dlouhodobé výsledky vsadila a dala na plochy pouze plodiny, tak jsem v této chvíli byla s jistotou o cca 60 rohů chudší a to vlivem náhodného nepředvídatelného faktoru - což je solí i pepřem této hry. Na foru jsem pár poznámek viděla, že lepší vyskakování ze stromů neuniklo i jiným hráčům, tohle myslím přípravným výsledkem zamíchalo hodně a zřejmě ne individuálně.

13. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

dobré ránko, já to teda nehrotím, po rozpěstovaní jsem postupně sklidila chlévy i některé stromy, snažím se co nejrychleji napěstovat a pak půjdu po pajdatkách.SH jsem při minulé akci vybrala na skleníkové růže, stejně mi to nepomohlo, moc padátek chybělo Prozatím melu sedmou sekeru, tak nevím jsem v zelených číslech? ;)

14. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak po ránu 6 pokusů, SK a1ZB je doma... :)

petaM2001, evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  15. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Dobre rano vsem ;) Nocni porek, ktery jsem nasadila kvuli doplneni stavu pri aktivnim zeleninovem radku tedy totalne pohorel - na hlavni 36 rohu, na mytine 38 :wuerg: Namleto 5 vyvaru (na vic nemam kytky), jdu je asi teda chrstnout na terc nebo co s tim xD

EDIT: Tahle minihra je fakt neco tak nekonecne otravnyho!

Naposledy upraveno: 6/10/17
  16. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já nejdřív myslela, že nižší počet pajdátek mám kvůli tomu, že celkově (celkově beru jako na získání všech odměn) je jich potřeba méně než v minulé akci. Když jsem ale četla ta čísla zde, mám dojem, že u mne bylo něco špatně. Bohužel nevím, kde byla ta chyba -.-. Příprava jako obvykle - dávám mix stromů a nejdelší plodiny, protože nikdy dopředu nevím, z čeho bude lépe padat - a dokonce na Bahamě jsem měla nově (z hlediska akcí) otevřený zázvorovník, což by mělo být zase o šňupeček lepší proti guaraně. No, nebylo o_O;) Po začátku akce jsem měla z přípravy 165 rohů :cry:

17. verca.bebe

verca.bebe Pisálek fóra

vtip nebo realita...sklizeno cca 85% ze všech ploch akčního z pidipolí a jen 32 rohů???? už mám rozpěstováno, celkem i zásobu kytek ve stodole ale na co mi jsou když rohy nepadají...

myš59, petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  18. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Prima akce, tohle mě docela baví. 13 seker hozeno, večer jdu na pařbu tak asi přihodím ještě nějakou šavli, mincí skoro 600,
    rohy z každé otočky akčních stačí na výrobu 5 vývarů .... všechno jde jako po másle .... přátelé, kdo z vás to má .... :p
    zdraví Jyrka Paroubek:)

19. anica16

anica16 Aktivní autor

mam jen pole co bude bude tuto hru nehrotim nejak to moc nebavi porad jedna akce za druhou a neni cas na jine pestovani.....hezky den vsem hodila jsem celkem 4krat.

myš59 a petaM2001 tohle ocenili.
  20. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Jako u každé akce tak i u této jsem absolutně zmatený z počtu padátek na jednotlivých plochách. Mám na všech plochách cca stejně políček, stromů a chlívků a po sklizni akčního se nestačím divit.
    Hlavní louka - 33 kusů
    Mýtina - 11 kusů
    Divoká louka - 20 kusů
    Prales - 37 kusů
    Plantáž - 17 kusů
    Z vodopádů nic nepadá

Ten nepoměr mě hodně zaráží.
    Zatím mám umleto 8 vývarů.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.