Vikingská legenda: Hod na terč (5.10. - 11.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Filipov

Filipov Pilný autor

sklizeno - 185 rohů - ze stromů asi opravdu o trochu víc ;) - první rána střed až na třetí pokus (ale kéž by to tak šlo pořád):)

Naposledy upraveno: 5/10/17
  2. karbar

karbar Vévoda fóra

První sběr plodin místo stromů 251 padátek.
    Asi na akce budu nadále dávat stromy řekla bych že na první sběr mám více padátek z nich.

3. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Stálé zdraví vespolek, a opět je tady ta vikingská husa s těma sekerkama.... no lepší než šlechtění to rozhodně je, nestojí to žádné SK a těch 40 hodů, tedy 20000 zlatých kořenů a 1400 rohů na pití nějak přežiju i když samotné házení dlouho trvá. Inu, ono vybrat tu správnou sekerku, k ní runu a topůrko to chvíli času zabere aby to bylo dobře. Kruciš, kdyby ten Husí studentský balíček dali do 60. hry a ten druhý balíček se Špičatým kloboukem do 75. hry, tak bych jel i dál..... ale jak už konstatovala hraběnka Matlafousová z Matlafousova, náš polobůh a hledač kvadroptér ( napsal bych úspěšný, ale protože výsledek hledání nebyl doposud sdělen, zůstanu jen u hledač), byl projeven zájem a proč nepřijít s nabídkou za hotové. Podobné to je i u šlechtění, že? Každý ať se rozhodne.... ano, mnozí jsme dospělí a před zákonem právně odpovědní.;)xDxD Tady jen malý šťouchanec do RT.... jak je ošetřeno, aby zde nebyli mladiství a nepodléhali závislostem na internetových hrách... u filmů a stránek pro dospělé je zpravidla napsáno, zda je dotyčnému více jak 18 let, tady jsem nic takového neviděl. xDxD
    Směji se sice, ale k smíchu to moc není. ;) Na začátek z pěti ploch 178 rohů na pití. Takže zatím spokojenost...... a probíhá rozpěstování.
    Hele a nechejte toho s tím jídlem..... ještě jsem neobědval. Ale jako motivace na večeři to není špatný nápad, znám jedno takové místo, kde je mají..... s dvojím knedlíkem a dvojím zelím, pochopitelně k tomu Plzničku ( to abych udělal i něco pro své zdraví)
    Tak, Vikingové, ať se daří a ten, kdo nevrhá sekerou, i tomu ať se daří( třeba hledání hub). ;)xDxD

4. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak já se taky tedy pochlubím když jinak nedáte! Rohů přes 200 a parohů snad žádné..?

5. Dela76

Dela76 Aktivní autor

tak pro začátek 164 rohů ;)

6. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak 164 rohů a střed na druhý pokus no mohlo to bejt lepčí;)

7. Daluka

Daluka Pisálek fóra

Na začátek 210 rohů a střed na první pokus,ale to byla náhoda nebo štěstí?

8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

To byl záměr RT aby tě navnadilixD:p;)
    Rohů mi napadalo 126:(:)

9. flexka

flexka Hrabě fóra

209 rohů a 40 mincí - jisté jsou puntíky jen za topůrko, ostatní si dávám, jak se mi zachce, naposledy neriskuju a dám ty nejvyšší z prvních 4 pokusů.

10. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Rohů jen 150 ;)

11. Levlef

Levlef Baron fóra

a z celého pole slunečnic... počkej si ... bude to legen - počkej si - dární!

celý 1 (jeden) roh :D :D :D

12. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Mňo, 189 kousků. Zlikvidoval jsem ráj a u vodopádů budu pěstovat vydané plodiny , na zbytku akční a maracuja. na farmě je mýtina obložena chlévy, výrobnami,stromy. Divoška kromě mixu je zaseta kopretinami a na hlavní jsem hodil levanduli. A uvidíme, jestli z ní něco vypadne. Doufám, že na noc budu moci osít bahu a na farmu dám oříšky. Tentokrát jsem nezapomněl zbaštit nevinnost s vánočkou, ovšem trpaslík opět zůstal v liště.
    1 pokus - až pátý v pořadí byla trefa do černého. Nu, dobrých 50 mincí a trefa na 1 pokus snad ještě ke mně cestu najde. Jinak vlastně pěstujeme o 500 bobulí méně a nepotřebujeme 35 rohů(ani parohů). Ale když se to zase lépe pamatuje...

13. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak 147 rohů... to jde. 1.trefa na 4tý pokus 52mincí.
    Tak jsem koukla na akce.... tu na SK dekorku nóóó si asi koupím, a jsou párty lístky s novou dekorkou do stonku.
    Dává 15ks nářadí. :) Uvidíme, kdy dojdou kč.
    :inlove:

14. samec

samec Magnát fóra

Zdravím--ze 105 malých polí,kde byl zasázen bér italský(19,15h) pouhých 10 rohů!Jen tak dál milá RT,to nevím co vypadne pak z pouhopouhých 6h akčního kvítí,když jich má být kvantum--pěkně to vedouxD

evainfo, aljanu a babina51 tohle ocenili.
  15. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Druid.Panoramix Rada te zase vidim ;) Musi rict, ze me BP lehce prekvapil, i kdyz vlastne nevim proc, kdyz vsichni zname trzni kvality (nebo kvantity?) Ciny... 8) No, dorazila jsem prave z knihovny (tiskarna nam vypovedela sluzbu a bylo treba letacku pro sousedy neb kvadroptera se zatim stale pohresuje), ditko si hraje na postaka, prvni pokus za 55 minci a 10 vrtuli, za hodinu bude rozpestovano a pak uz to pujde jako po masle... teda aspon akce (s tou letajici veci je to ve hvezdach).

Naposledy upraveno: 5/10/17
  16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jonsdorf: Leda že bys z toho byl jelen. Což bys jako Kelt teoreticky mohl být. Ale bacha o beltain,
    to je mordujou.
    Padátek zatím 129, že by povolilo těsnění u kohoutku, jsem nepozorovala. A došly vrtule. Kam jsem je, já nebohá, zavrtala!

17. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

-pechfógl- tak třeba syn Matlafousové si nějaké půjčil na vyzkoušení, zřejmě velmi dobrý model, páč teď nemohou kvadroptéru najít xD
    Nééé , vážně, doufám, že ji najdete, prý je to celkem drahá sranda.... Jdu zatopit, duhá otočka na rozpěstování akční vyroste za 45min, to musím stihnout zatopit i poprvé naložit. Pak otočím akční, umeju nádobí a vyluxuju....

18. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Lidi prosím vás .... nepište tady, že se "trefujete do černého" .... budou z toho jen problémy :pxD

19. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Zdravím všechny, jako většinou rozpěstovávám se skluzem a vyskákalo mi 236 rohů, píšu to proto, že obvykle mívají u mě stromy poměrně nepříznivé výsledky, ale tentokrát jak na farmě, tak na Baha je vidět, že to ze základních 20 hod. stromů skákalo citelně lépe. Na farmě 202 polí karafiátů dalo 40 rohů, 202 zákl. stromků dalo celých 64 rohů. Na mýtině byl mix, takže neporovnatelné.
    Na Baha prales plný stromů (a jeden zvěřinec) dal 50 rohů (+6 ze zvěřince), plantáž s cukrmelounem dala 32 rohů. Rozdíl je dost viditelný. Nejčastěji jako přípravu používám část stromů část pidipolí s nejdelší plodinou a asi u toho zůstanu, těžko se odhaduje, u čeho to tentokrát RT pustí.
    Tak ať nám to všem padá a roste, na sekyrkování se už docela těším.

20. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Ale huš..... na Beltine a mordovat jeleny? Pechfóglová, to nemá logiku, když parohatý(rohatý) bůh Cermunnos zasvěcuje do tajů lásky Paní ze Zelených lesů a období Beltine je ta nejvhodnější doba pro magii, pro zakládání lesních a zahradních svatyní, doba, kdy začíná světlá část keltského roku, kdy začínají válečná tažení, doba, kdy je třeba vyhnat dobytek na letní pastvu a osít pole. V tomto období se prý uzavírala zkušební manželství na "dobu určitou" - na rok a jeden den. Pokud svazek nefungoval, partneři se po tomto období postě rozešli. ;)xDxD
    Njn, kvadroptéra není levná záležitost a byla doba, kdy na vesnici se vracely věci, které lidem nepatřily, tomu komu patřily. Takže budu držet pěsti, aby se našla a vrátila do Tvých rukou, protože (bohužel) doba se změnila a i na vesnici se krade to, co není přivázané

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.