Vikingská legenda: Hod na terč (5.10. - 11.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Já sklidila taky. Posledních pár akcí nedělám žádnou přípravu a stejně padátka zbývají (v poslední akci přes 800 kamenů). Takže teprve ráno v den akce zaseju tak, aby mi sklizeň (ovšem pokráceno alespoň hnojem) vyšla na 14. hodinu.
    Já bych si za mince ráda pořídila neónový rybníček. Snad to vyjde, mincí je to dost ale úspora času a krmení z rybníčku je velká.

2. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ty vole Bowlingu na co myslíš?! Hele lidi já jsem ještě ani nešel spát jak se na tu vypečenou husu s klackama těším!

Naposledy upraveno: 5/10/17
  3. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Ehm, neměl bych to psát, ale mojí radostí je jistá představa. Kdykoliv Ingridce sestavím nástroj, by ho vrhla - já si představuji místo terče ksicht toho, kdo mne momentálně nejvíce, ale nejvíce sejří. Jistou dobu to bylo celé GŘ, teď zase jedna nevymáchaná kolegyně. Jak ta by potřebovala vyráchat ve Vltavě, případně trochu protáhnout pod kýlem...
    Zatím jsem sklidil akorát u Kubíka, ale prsty mi to škube, to je fakt.

4. rybička

rybička Rádoby autor

jsou horší akce, než Ingrid. Také mě tato akce moc nebere, ale půjdu do ní, protože odměny si vyberu jaké chci a to u mnoha akcí není.

5. aljanu

aljanu Aktivní autor

Já se na Ingrid moc těším.Sekyrky mám nabroušené a pěkně vyvážené topůrka vyřádkovaný dle potřeby a můžem začít vrhat :cry::p:D

6. Celebka

Celebka Pisálek fóra

je to paráda hrát si na Vikinga

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Záškodnická akce to je, hrát si na Vikinga a přitom být Kelt, Slovan či jiná ráce. ;)

8. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Tak to me ted vazne dostalo - tolik radosti z Ingrid tu bylo popsano, az si ted k ni muzete koupit studenstky balicek xD Tomu rikam byznys na urovni a bleskova reakce na zajem trhu 8):D

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Klobouk jsem si nekoupila, nekoupím si ani husu. Banány očešu postupně na Baha, hvězdičky jsou všude... To si rači půjdu dát tu opravdovou husu, pěkně propečenou, se zelím a knedlíkem někam, kde ji umí dobře připravit. 8)

10. matlafous123

Y_n_O Ja z toho byla ted tak dojata, az jsem malem sklidila xD A na husu me taky nedostanes - prave jsem se nacpala svickovou :p

11. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Já jsem jasný Kelt! A vůbec to netajím... Nebo nijak nezneužívám jako ten opšourník v tom kupé ve vlaku... "Copak to čtete slečno? " "Ale tady píšou že nejlepší milenci jsou Maďaři a Indiáni!" "Promiňte slečno ještě jsem se vám nepředstavil! Jmenuji se Ištván Vinetů... "

12. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Jdu poprvé vrhnout .... :music:

13. matlafous123

2 plochy sipku + 1 zvirat + 2 cukr.meloun + vsude XXL stromy okolo dokola = 229 ks, takze kohoutky asi prutocny ;)

14. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Bez velkých příprav, ale s partou citronů ---> [​IMG]

Husa na první pokus moc nic, samá nádhera za 32 mincí o_O:)

15. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Studentský balíček nechť si vetknou za klobouček. Takovou krásnou příležitost přihodit tu nálepku, co ji tentokrát vynechali, měli....

16. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Cos to pil Bowlingu? Já jen kafe a kafe... Abych mě vydržel... A abych viděl dobře na ten klacek. Jo a nejde proud tak že nesvítíme, tak že prosím bacha až budu házet! Nerad bych někomu platil nemocenské! Nebo snad nedej Bože věnec! Děkuji že dáte...

17. burds

burds Titán fóra

Tak jsem hodila sekyrkou,koupila si nálepku a tedˇpočkám až budou rostlinky.Rohů celkem 218.To jde.

18. Levlef

Levlef Baron fóra

170 rohů celkem
    pro porovnání, nejvíc padá ze stromů (z jedné plochy 50ks), pak stáje (jedna plocha 33), nejméně pole (cibule, jedna plocha 19 ks)

@burds nálepka? Vážně nálepka!!! Jupííííííííííííííííííííííííííííííí
    :inlove::inlove::inlove:

19. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

296 rohů. Zajímalo by mě, jak moc se na tom podepsalo dokončení Legendy na Stromě moudrosti do stavu 30/30, které se mi podařilo minulý týden po sešrotování sady Baha zvířat pod vedením vysoce ceněných tuleňů...
    Všem přeji hodně rohů a především správnou volbu, konstrukci a přesné a včasné záseky sekyrek do terče.

20. Rije

Rije Pisálek fóra

Tak jsem si myslela jaký nemám krásný úlovek hned na poprvé....141 rohů....a koukám nic moc :(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.