Vikingská legenda: Hod na terč (5.10. - 11.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -samsie-

-samsie- Perspektivní autor

Moc děkujeme za nabídku ;) řeknu holkám :) U nás holky drží, to já se peru s rýmu už 14 dní a teď mi to už sedlo na průdušky :-( snad to ustojím, musím. Držte se a brzké uzdravení ;)

2. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

-samsie- : děkujeme, Mates snad v pondělí půjde do školy, ale bez TV. Malá s rýmičkou asi ještě chvilku bojovat bude, i když kdo víc...jestli ona s rýmičkou, nebo já s ní, abych jí dala léky....
    Také brzy uzdrav, průdušky... to je vždy na dýl....

-samsie-, babina51 a petaM2001 tohle ocenili.
  3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Asi tak: Když někdo naplánuje konec akce na 14.00 a začátek dalších dvou na 14.00, má si být stoprocentně jistý, že to zvládne a technicky utáhne. Pokud tomu tak není, je něco špatně.

babina51, petaM2001 a dasa1143 tohle ocenili.
  4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Notnou chvili jsem ted premyslela, odkud se vzaly TS na farmu a ono to bylo od Ingrid, toz vysledky:
    magnolie XXL, 2x olivovnik XXL, kdoule XXL, jalovec XL, vistarie, 2x vistarie XXL (nemela jsem, takze potesila) ;)

5. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Všechny přebytečné věci z akce byly vyměněny a proto téma uzavírám.

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.