Vikingská legenda: Hod na terč (5.10. - 11.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

Tuhle akci jsem jednou dělal. Až poslední den akce jsem pochopil, jak skládat sekyru, protože nerad čtu návody:mad: moc se mi nedařilo a pak jsem si z naštvání, že jsem trotl, :Dzapomněl vyzvednout odměny. No snad to teď bude lepší ;)

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

flexka Takze nebudes nastvana, ze nekdo za stejne usili sklidi cely obchod a ty budes mit "jen" radek na stonku? Tak ted uz se obavam, ze to neni o sklenici, ale o misce a ta moje je nejspis plna, protoze v tom nevidim rozdil :D Je to to same, jako kdyz nekdo odklikne tajemno a najde tam zirafy a odkliknes ho ty a najdes zlute slepice. Nebo ze by podobnost ciste nahodna? xD

3. Levlef

Levlef Baron fóra

@Y_n_O no já právě, propadlá depresím, ani neměla sílu psát veřejně, že není nálepka! Tak jsem tiše zalezla do kouta a poplakala si, ale veškeré nálady na akci mě to zbavilo, jak není nálepka, je to akce k ničemu, i kdyby to královna byla! Se svou chabou pamětí a blond mozkem nálepky potřebuju, vždyť jinak ani nevím, co hraju :) ( a samozřejmě se mi líbí, jak jsou barevný a jak se s nima dá v albu hezky hýbat)

ne, ale vážně, nálepka mě mrzí :(((

4. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

matlafous, můžu? Protože mně to baví...na odměny, akční, padátka a číslo nehledím:) a Ty si zase "koleduješ" o placku;)

5. matlafous123

GordonSargent ;)xD Kdyz ja si holt nemuzu pomoct... proste kdyz musis, tak musis xD
    EDIT: A vubec, ja jen kecam z nadbytku casu. Misto toho, abych ted sekla, tak jsem hledala po 1/2 obce kvadropteru, se kterou v tomto povetri, mel muj inteligentni syn potrebu letat. No, nasli jsme akorat velke moudro.

Naposledy upraveno: 4/10/17
  6. maribeja

maribeja Stará škola

Tuto akci mám ráda ,protože si můžu vybrat to co chci já a je k tomu stonek a ty já mám ráda,tak se do akce pustím,ale asi jen po stonek,dekorku ještě nevím,tolik kytek se mi pěstovat nechce,na dekorku je to o 5000 kytek vice a o 450 padátek ,tak uvidím ,také podle padání pajdátek.Všem přeji hezký zbytek dne.xD

7. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Matlafous tak si dej fofolu a hnedle bude líp;)

8. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Na náhodě je založeno všechno,už to,že se narodím je náhoda a pak to jde dál až do konce.Překvapení, když se podaří něco,co nemohu ovlivnit,to je to co mě baví.Ingrid,neboj,já ti věřím!Já jo!

9. ssasulka84

ssasulka84 Aktivní autor

Ahojte, Ingrid sa páči, dúfam že bude poslúchať tak ako naposledy :D. Chcela by som sa spýtať či v kategóríí rôzne odmeny sú tie odmneny správne? Lebo inde som videla iné :D . Prepáčte !

10. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Tak i já se připojuji, i když zase z trestné lavice, na které už mám letos vysezený důlek, a konečně se těším na hru!!!
    Vím, že je to zase o náhodě, ale alespoň si mohu vybrat odměny, jaké chci a ostatní sice neovlivním, ale to mně tentokrát nevadí!
    [​IMG] [​IMG]

Mám ještě otázku: Na zítra je plánovaná údržba (9:30 až 12) a zrovna na dobu kdy v 11 hodin končí možnost zakoupit pomocníky za poloviční cenu. Nedojde k nějakému prodloužení této akce, protože je dost možné, že se nikdo v tu dobu nepřipojí a nebude si ráno zbytečně kupovat např. stavitele s trvanlivostí 6 hodin, aby ho mohl použít až ve 14 - to jeden nebude stačit?

Edit:
    evoku57:
    Díky za upozornění! To je tak, když jeden čte a nečte zároveň xD

Naposledy upraveno: 4/10/17
  11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Apachie1 myslím, že není údržba hry, ale fóra, opravte mne, jestli se pletu ;)

12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

evoku57 - nepleteš se. Opravdu se jedná pouze o údržbu herního fóra :)
    Apachie1 - nebuj, do hry by tato údržba fóra neměla vůbec zasáhnout ;)

13. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

I když je Ingrid spíše o náhodě, jdu do toho. Stonek s postupovými body se vždy hodí.;)

evainfo, petaM2001 a matlafous123 tohle ocenili.
  14. Orliček

Orliček Magnát fóra

ahojky, už se těším.
    Trošku jako hra Logik. Doufám že získám výrobny, mám jich málo, kromě výroben vajíček a vlny, skoro žádné.

Tak se bude dařit.

Klára

15. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Akce je super, půjdu do toho. Jen mám dotaz. Není akce náhodou o jeden den zkrácená než bývá zvykem, je od čtvrtka do úterý a né až do středy.

evainfo, maribeja a petaM2001 tohle ocenili.
  16. matlafous123

ldivacka Podivej se do kalendare...vsechny akce na tento mesic (a nejspis nejen na tento) jsou zkracene.

zejdy66, babako a petaM2001 tohle ocenili.
  17. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

To jsem právě koukala a moc mě to nepotěšilo. Pročpak nám ten den asi sebrali o_O:eek:, že by omylem? No řekla bych že asi ne.

18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

ldivacka - oni nás zocelují ;)

19. karbar

karbar Vévoda fóra

Moc se těším, i když to bude více o náhodě. Skládat spíše pokaždé jiné kombinace.
    Stonek mě moc nebere, body nenaháním.
    Ostatní vyberu podle uvážení co pro mne bude výhodnější.
    Dnes prvně jsem na plochu nasadila šípek místo stromů - ty jsou jen okrajově.
    Na baha jsem dala cukrový meloun.
    Jsou to teď tak nějak nejdelší rostoucí plodiny na mé farmě.
    Tak právě proto zkouším jak dopadnou padátka. Jinak u mne zatím vedly stromy z tajemných.

20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Idivacka, je to už pár akcí, přizpůsobte se....;) až vás začne farma zocelovat jako můj zaměstnavatel, kdy souběžně probíhá měsíční akce, která nelogicky trvá tři týdny,do toho máme desetidenní,ale část z té akce se protáhne na čtrnáctidenní a do toho dají novou... mám dojem, že jsem zocelená až ažxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.