Vikingská legenda: Hod na terč (5.10. - 11.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

stěby, díky, bude se mi dobře usínat, už vím, jaký si pustím Večerníček. 8)
    Dobrou všem, snad to všechno zdárně dokončíme...

2. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Nevím, jestli někdo ze zdejší komunity chodí na CZtorrent.net - tam byly masívní DDoS na jejich server v lednu 2016 a trvaly bez přestávek skoro 14 dnů a nedalo se připojit vůbec..... takže pokud by se to mělo opakovat i tady, tak potěš koště.
    Pro představu něco málo o DDoS útoku na server: uživatelé ( narušitelé, škůdci) se domluví, že si v jeden moment budou chtít prohlížet danou stránku. A protože jich bude víc, než na jakou „zátěž“ je server dimenzovaný, nestihne jejich požadavky vyřizovat, což se projeví tak, že se někomu nepodaří stránku načíst. Špatně nakonfigurovaný server to navíc nemusí „rozchodit“ a jeho zahlcení může způsobit i zatuhnutí nějaké konkrétní služby, která na serveru běží a která je potřebná k tomu, aby mohl server odpovídat na požadavky uživatelů zobrazováním stránek. Pak se může stát, že stránky se nebudou zobrazovat ani po skončení zátěže. Administrátor se pak musí postarat o jeho znovu zprovoznění, vyřešit ochranu proti dalším pokusům,ať již statickými filtry, odfiltrováním špatných toků či cloudovou ochranou anebo použítím aplikačního firewallu - ale tohle je spíše otázka pro administrátory BP, jak ochranu zabezpečí. Tak uvidíme, jak to půjde dál.....

3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

stěby, konečně mně docvaklo kdo tuhle hru vymyslel a celosvětově ji rozšířil, jen kdyby to v Hamburku nezkazilixD

4. stěby

stěby Hvězda fóra

GordonSargent - to víš, jestli tam u ústí Labe nebyli rozumní chlapci, ale samý de*il - bl*eček,...

5. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Vrátila jsme se z víkendu. Taková bojová Hra na vraždu podle A.Christie v sobotu v Orlických horách......to je takovej relax, slast a pohoda, že jsem ani nevzdechla, že bych měla sklízet, ale přesto hlásím, že je hotovo a že se to přes mobil a včera večer sekalo....no to jsem přičítala špatnému signálu a vetchému notebooku.
    Ano občas si člověk potřebuje ulevit, ale taky je dobrý třeba nasekat dříví, nebo si jít zaplavat. Co já si občas přečtu od zákazníků na našem eshopu......občas si řikám jestli je to možný nebo chovance pustili k netu?
    Tak dobrou a všem kdo ještě vrhají ( sekyru) přesnou trefu a dobrou noc.

6. rampusak

rampusak Veterán fóra

Být či nebýt? Toť otázka.
    Prožitkový seminář
    Srdečně Vás zvu na prožitkový večer, kde se otevřeme tématu skutečného bytí a přítomnosti. Podíváme se, jak vnímáme naše okolí a jak může naše okolí vnímat nás samotné. Je to základní princip k otevření vnitřního dítěte a uvolnění od obav a strachů. Povzbudíme v sobě odvahu a otevřeme se našim hodnotám. Ucítíme svou jedinečnost. Provedu vás čtyřmi pilíři pokojného bojovníka…toho pokojného bojovníka vzdávám, nakonec co, projel mi jenom malovaný kombajn, denně se ději větší zvěrstva. Prodloužení už neberu, mohla jsem mít ZB ale na co, na zkysnutí? Dobrú nocku všem a pokoj v duši, Martina

7. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Já už raději nebudu nic říkat protože jsem moc a moc a velice ráda že se nám ty farmičky rozjely:p neboť ještě k tomu se povedlo před sklizní akční večer bum a elektrika nejela naštěstí jen asi hodinu a něco uf uf a uf to jsem si oddechla:music::music::music:Takže i přes veškeré trampoty mám neonové žabky 3ks jupííííí jdu ještě pro žraloky ...jsem naprosto spokojená a tímto děkuji i za prodloužení akce to je prostě bžůdo hádat a trefit a střílet :inlove::DxDNakonec vše dobře dopadlo a jdeme pokračovat takže sekerky hup a do středu s pěknou šlupkou ťuk;)Janča

8. gazela52

gazela52 Aktivní autor

Stěby, díky moc, smích je lék.:)))

9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, davové šílenství mě minulo, výpadky taky a přemýšlím proč? Proč tolik křiku a stížností, že někdo nestihne když už i já mám od včera hotovo ,-)) Kdo přišel o MJS, rád pošlu, stačí napsat. Kdo přišel o kupón, ten poslat nejde a ani ho nemám, použije ruční mechaniku. Pochybuji, že by někdo přišel o vývar, hod nebo husu. Hra se vrátí tam kde skončila.
    Být viděn a slyšen tady ztrácí smysl a ničemu nepomůže ...

10. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Už mám i odměnu za zásek při prvním pokusu - podařilo se při 38 hře. :)

11. Emo-haunter™

Emo-haunter™ Perspektivní autor

Tak už mám taky hotovo :)

12. Modro.očko

Modro.očko Rádoby autor

[​IMG] Pitrýsek47 fňuk Jou, chvátám, chvátám a nemám chvíli klid, makám, makám, nemůžu zastavit, nestíhám, nesvačím, vůbec nic už nestačím. Jou, nemám čas, nemám klid, prostě

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj Modro.očko, když ten "týger" tak lenivě kouká tak tě asi nakazil ,-))) to dáš.
    Není těch modrooček na fóru víc? Pořád lepší než růžová ,-))

Za mince jsem ještě koupil vytoužené kupóny.

petaM2001 a zejdy66 tohle ocenili.
  14. sora270

sora270 Rádoby autor

Tak a Farma opet jede. Jenze ne vsechny funkce jsou opravene. Napr. u me. Mam zaplaceny turbo mlyn ale nefunguje. Platim si ho pravidelne, nikdy mi cas nedojde. I ted mam jeste pres 160 hodin. Ale nefunguje. Nevim kam toto napsat, hledala jsem vsude.:) A tak se ptam tady farmaru, jestli vam turbo mlyn i kdyz mate zaplaceny take nefunguje. Diky. A popripade radu, kam napsat.

petaM2001, burds a zejdy66 tohle ocenili.
  15. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

Tak hurá do reality,nevím kdo ještě nespí,ale já jsem na nemocenské,takže JSEM SI JÁ TRDLO DOVOLILA OTOČIT AKČNÍ,že vydržím,a zase se mi tu houpou ovce na 55,už to zkouším chvilku,ale na tohle fakt nemám,děkuji pěkně,Skali ty to neřes,jen mě nebaví,že si z nás dělají legraci,příště nám tam dají tříhodinovou akční kytku a všichni dostaneme ban....to bude místa na foruxDxDxDxD

petaM2001 tohle ocenil(a).
  16. notes72

notes72 Perspektivní autor

ja kdyz se rozhodnu delat akci vzdycky to potom nejde ale co jsem chtela to mam tak se mi to nakonec vyplatilo tak diky přeji všem štastnou hru

17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

sora270 - turbo mám a funguje mi. Zkus zrestartovat hru. Pokud ani potom nebude turbomlýn funkční, obrať se na herní podporu, aby prověřili tvůj účet. Jak kontaktovat herní podporu

Ještě ti dám link na údržbu PC, neboť občas ho pročistit není vůbec na škodu. Vše pro bezproblémový chod hry
    Hezký den

petaM2001, mituli a zejdy66 tohle ocenili.
  18. sora270

sora270 Rádoby autor

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    Moc diky, zkusim vsechno, snad se zadari.

*** ještě Tě poprosím - nedávej odpovědět s citací, když píšeš bezprostředně pod příspěvek, na který reaguješ. Stačí dotyčného oslovit. Děkuji Skali (citaci jsem smázla)

Ok. Omlouvam se. Nevedela jsem.
    A jinak, nepomohlo nic.:) zkusim tu herni podporu. A moc dekuji.

Naposledy upraveno moderátorem: 10/10/17
  19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Určitě tam napiš. A pro úspěšné odeslání je potřeba použít minimálně 140 znaků (když máš zprávu kratší, doplň ji třeba jen tečkami). Ahoj

20. -Jiřulka-

-Jiřulka- Pisálek fóra

Píši málo, ale nyní bych se chtěla přece jen vyjádřit. Lakonická odpověď od RT o prodloužení akce se mi nelíbí, formální omluva nestačí. Postrádám tam obyčejné lidské pochopení pro nás, hráče. Tím mám na mysli bonusový kód, který jsme dostávali při podobných technických problémech, nebo jen tak, u příležitosti čehokoliv. Někdy byl velkorysý, jindy méně, ale vždy potěšil.

Činím tedy za RT a pravím, je nám moc líto, že mnozí hráči přišli o své výhody, soucítíme s nimi. Přestože nejde nahradit to nejdražší, tj. ztracený čas a s tím spojenou psychickou újmu, tak alespoň malá virtuální náhrada za to, co jste ztratili. Bonusový köd si můžete vyzvednout během 2 dnů...

Já osobně jsem čas neztratila, jsem už doma, ale ten duševní neklid tam byl. Opravdu je mi velmi líto hráčů, kteří přišli o mnoho vložených výhod. Také jsem o ledacos přišla, přesto bych chtěla udělat radost alespoň několika sousedům v nižších lvl.
    Posílám asi deseti z nich MJS, Pinky, apod. Věřím, že je to potěší.

Naposledy upraveno: 11/10/17
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.