Vikingská legenda: Hod na terč (5.10. - 11.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mituli

mituli Polobůh fóra

štasná to kiki :inlove:obrátíme list-hele co kdyby jste napsali za co jste ty miliony utratili-já ani nevím co koupit.Koupila jsem tajemno stromy na baha a šílenej propadák.

kiki2305 a -Jiřulka- tohle ocenili.
  2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

milujituli : koupil jsem všecho. 5x ! Heč.

petaM2001 a mituli tohle ocenili.
  3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

kiki2305: to je jen moje domněnka, netvrdím, že je to tak.

petaM2001, kiki2305 a maribeja tohle ocenili.
  4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ta poslední dekorka fakt dává za 22h jenom 2000bz, proč jsem ji tak chtěla?:music:jdu si koupit SH a SK atˇ si spravím náladu:p

petaM2001, maribeja a Y_n_O tohle ocenili.
  5. cipísek53

cipísek53 Perspektivní autor

balíčky můžou prodlužovat až do vánoc. pokud se nedostanu na farmu tak je to stejně houby platný.a že to nejde je snad jasný.

petaM2001 tohle ocenil(a).
  6. janibu

janibu Rádoby autor

Zdravím, asi mám po 4 letech hraní vidiny. Jak jsem psala v předchozím příspěvku tak mi problémy stále trvají.
    Po přihlášení do mini hry problikne obrázek , kde mám zobrazené 2 polévky, pak naskočí nápověda a když kliknu na : jdeme na to, zobrazí se mini hra bez ikony polévek (2 ks) a šipka je šedá. Nemohu vrhat sekyrky.., Co mám dělat? To samé jsem měla před víkendem při darované polévce (nemohla jsem hrát a dárek zmizel)
    Dávám mlít 3 polévku.
    PS. Google i Mozila - stejné

7. teta65

teta65 Pisálek fóra

Tak mám 40 hodů. Ale díky výpadkům jsem o 1 MJS chudší, přišla jsem o minimálně o jednu sklizeň a protože nepatřím mezi kliďase, tak o nervech ani nemluvím. Rozhodně si zasloužím řád Zlatého husího brka nebo aspoň Zlaté sekery. Všem, kdo ještě bojují, přeji "Vrhu zdar" a jistou ruku (nebo křídlo?).

8. Y_n_O

Už to zmínila GordonSargent: buďme rádi, že jsme se znovu nevrátili v čase... tenkrát na některých servrech zmizely tři dny a čas, investice i zisky byly v... no tam někde. Tady jde jen o ztrátu času a pomocných prvků. Pořád si myslím, že bude krom prodloužení hry i jiná kompenzace, RT musí být bombardované ze všech zemí.

9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mně to taky ještě zlobí. Ne fatálně, ale na to, aby se mi na vteřinu zastavilo srdce, to je tak akorát. Stačí málo, hláška, že připojování BP trvalo příliš dlouho. Naštěstí to jen problikne a hra hned zasnaskočí, ale na nerv to zabrnká. Načítací kytku už ani nevnímám ale jako prudící prostředekje to excelentní. Travexem bych ji, mrchu, polila.

10. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Už jen tak na okraj, celá hra je zpomalená, nejvíce je to markantní při minihře a při volbě odměny ve vikinském obchodě.... tak to jde až ke třem minutám. Méně znatelné je to při přechodu do Fóra, ale i zde se musí na ikonku dvakrát kliknout než se do Fóra dostanete. Nejjednodušší je přepínání mezi jednotlivými plochami na herním plánu. Cca za 1:40 budu sklízet, tak zde dám oznam jak to šlo, případně nešlo.
    Prohlížeč: Opera.

petaM2001, rampusak a matlafous123 tohle ocenili.
  11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Také nevěřím na žádné "hekerské" útoky, sice by to k tomu svádělo, protože už to trvá 48 hodin (prodloužení akce 24 hodin) ale to co se děje, se za zvýšeného provozu na farmě děje každou chvíli a čím víc přidávají ploch a ostatních doplňků, tím je to častější. Běžně se nedostaneme na farmu, nelze se dostat na trh, poslat dárky, zatočit kolem štěstí, přejít z plochy na plochu, často se plocha načte předchozí navštívená a musíme se vracet, když se točí kytička, tak je to nanic, to ani mazlíky nezapínám, bo je to utrpení přecházet.
    V žádném případě bych z toho neobviňovala modiky, ale jen a jen RT hry. Říká se: koho chleba jíš, toho píseň zpívej, ale nějak to tu neplatí. Zpráva o stavu hry trvá těch zmiňovaných 48 hodin.
    Ale modici by občas mohli lidsky zasáhnout do debaty, třeba se špetkou humoru, což jsem zaregistrovala v Debatě o všem možném, to by opravdu mohli. Možná, že by se emoce trošku zklidnily. I kdyby občas napsali, že žádná zpráva z vedení dosud nedorazila
    ;)
    Vůbec si nedovedu představit, až budou za týden akce 3-4, to také budou útoky? Když je s něčím spojeno Renzo, tak jsou chyby naprosto běžné

:music:

12. mituli

mituli Polobůh fóra

Ach ty moje torpedo ušatý bezejmenný-já ti to tak přeju:inlove:

petaM2001 a maribeja tohle ocenili.
  13. Y_n_O

No vidíš, Panoramiski, a já když chci z plochy na plochu, už musím znovu načíst hru; dře to, ale de to... GCH.

petaM2001, kiki2305 a maribeja tohle ocenili.
  14. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj farmáři. Farmu sklízím celý den, teda mimo rána, kdy mě nešlo přihlásit. Ale protože už mám hotovo, nějak jsem to neřešila. Ted koukam jak blázen, co se tu děje. Vůbec jsem nezaznamenala nějaké výpadky hry:p:D

15. rampusak

rampusak Veterán fóra

Drahý Druide, hra je zpomalená, vidím to na kombajnu páč už jedu jenom na kupony. Od aktivace kuponu uběhne cca 10 vteřin a pak to přijde, 27 minut je málo a teď jsem orosená všude poslala konečně dárky. Já bych to utla, když to neumějí tak si jim nic nestane dát nám žluté stáje a vlk se nažere a koza zůstane celá. Za mě propadák, od včera někdy odpoledne problémy a zrovna v době sklizně takže tím pádem odříznutá od fóra. Čest práci všem z RT, dloho mě u žádné akce neuvidíte a moje many už just ne když tam předvádíte práci hele Afrika nám bliká a to počká do rána. Tak takhle ne! Martina

Druide mě to nešlo a je dávno po pracovní době. Nemocnice taky nefungují když potřebuješ oxikodon, v pátek se maluje tak tam nikdo není. Ber to tak že nám nejde o život ale dědovi šlo, ty absťáky jsou šílený

16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Y_n_O, a provedla jsi nezbytné kroky, jako aktualizovat, vyčistit a vyzkoušet různé prohlížeče?;) Farma zatím jede jak za mlada,z plochy na plochu bez čekání. A akci nám taky prodloužili,jako teď u demo Battlefrontu II, které v podstatě začalo o den později než mělo a kompenzací byl jen ten den navíc, ale ta psychická újmaxD

17. Y_n_O

GS: no ba, to dělám u prvního problému.... ale stejně už půjdu spát, tak uvidím, jak to půjde ráno v práci na PC bez veškerého ošetření 8)

18. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;) tak po včerejším vypadávání jsem si řekla, že vlastně tu poslední dekorku nepotřebuji a mám klid xDxDxD
    Nicméně držím palce všem, kteří ještě nemají hotovo.
    Sousedům se omlouvám, ale dárky vám opravdu nedokáži poslat a nervy mám jenom jedny xD

petaM2001 a matlafous123 tohle ocenili.
  19. stěby

stěby Hvězda fóra

Posledních pár stránek fóra mi připadá jako kousek nejmenované hry od nejmenovaného velikána:

...Já jsem s RT hovořil. On tu byl. Tady seděl, jak sedíš ty, ty, ty a ty. Tady všude seděl. Já jsem mu to samozřejmě vytkl. Já jsem mu řekl přímo, jako to říkám tady vám, podívej se, RT, já nejsem proti tobě nijak zaujatý. Ty víš dobře, že ne. Já chápu, že to nemáš lehké. A on to skutečně nemá lehké. Já nevím, jestli jste takový RT někdy viděli. On to nemá lehké. On to má velice těžké. A tak já jsem mu řekl, RT, já to všechno vím, ale prosím tě, nedupej. Nedupej. Jsi snad králík, RT? Takhle jsem se ho přímo zeptal. Jsi snad králík? A on odpověděl, že ne. Čili vidíte: on to ví, že není králík, a přesto dupe...

Nehulím, jen mi to přijde trochu vtipné a trochu víc žabomyší. No tak je to prostě rozbitý, no. ;)

P.S.: A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. :D:D:D:p

20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

dasa1143 - to je 1000 BZ/TBZ za 11 hodin na ploše 1x1. Nemyslím si, že je špatná.

Ahoj minnie30 - růžový dezign aktivuješ v nastavení hry
    Nezapomeň pak zrestartovat hru (růžovou budeš mít pak hlavní louku - jinde "nepůsobí")

Naposledy upraveno: 9/10/17
    petaM2001, minnie30 a mituli tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.