Vikingská legenda: Hod na terč (5.10. - 11.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

na forum se dá dostat normálně přes historii

maribeja a petaM2001 tohle ocenili.
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

matlafous123 - byla jsem v práci. A i když jsem na fórum na tajňáka po obědě (kafe a čudka) nakoukla, neměla jsem po pár příspěvcích (či stránkách) nejmenší chuť jakkoli reagovat. Měla bych totiž velký problém udržet se na uzdě - to za prvé. A za druhé - neměla jsem (jako ostatní modíci) informace, které bych vám mohla poskytnout. Co bych mohla napsat ? Třeba jako "vydržte, na vyřešení problému se pracuje" ? Za půl hoďky - už to jede...za pět minut - tak prd, už zas ne...
    Byla jsem dost otrávená některými příspěvky. Chápu, že si jdou hráči zanadávat, ale všeho s mírou. I my modíci jsme jen obyčejní hráči (a taky lidi), jen se snažíme ve svém volném čase ještě pomáhat a usnadňovat ostatním hru.
    Toť asi vše ke dnešnímu dni. Možná ještě: jsem taky naštvaná, že hra nejede, ale nebudu tu kvůli tomu dělat cirkus. Určitě ani RT není tímto stavem nadšený a věřím, že na tom makaj.

3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Taky jsem zažila na farmě ledasco, včetně toho, že zmizly data a tři dny byly v háji... ty ztráty :cry:, zasadila jsem tenkrát nějakou dlouhodobku a sklízela mrkev;)Když mě před barákem rozkopou chodník, tak si jdu pro jistotu napustit vodu, protože vím, že omylem dojde k přerušení dodávky vody a každá oprava nějaký čas trvá... mezitím jsou ovšem infolinky na vodárny zavaleny dotazy, kdy to poteče a jestli se o to sníží tarif za vodu. A na to ty info nedokážou a ani nemohou odpovědět a v žádném případě za to nemůžou.

Naposledy upraveno: 9/10/17
  4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

A taky byl víkend a to ani vývojáři nebyli na palubě (i v Německu rostou houby), takže než se dostavili, infekce se rozlezla (takhle si to představují laici). No a moderátoři taky prd věděli, takže se museli omezovat na svítí-nesvítí. Pro příště doporučuji vytvořit nějaký univerzální sdělení, které by se pomocí krizového tlačítka umísťovalo do záhlaví každé nové stránky, aby se hráči nemuseli unavovat listováním třeba dvě stránky nazpátek nebo nedej pámbu přejít do jiného vlákna.Jen bych se přimlouvala, aby to neobsahovalo slovní spojení "již brzy".:p
    Co se RT týče, doporučovala bych zvážit, zda ohlašované akce, mám na mysli především novinky v Děsivce, poněkud popozdržet, dokud problém nebude opravdu, ale opravdu spolehlivě vyřešen.
    Jinak celej cirkus začne znova.:eek:

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem zase zbytečně přemýšlela, zcela výjimečně xD Ale co s těmi, kteří nečtou nic? :cry:

6. matička3

matička3 Perspektivní autor

tak máme stopro stejné náhodné číslo;)

maribeja, petaM2001 a pajaable tohle ocenili.
  7. rampusak

rampusak Veterán fóra

Nic ve zlým ale na co mi bude prodloužení akce když problémy trvají dál. Farmu sklízet 27 minut a to nechodím na řádky ani do parků tam se doba ještě prodloužila. Jak mi to hezky šlo na začátku tak se to podělalo a naprosto normální sklizeň byla jenom 1x za poslední 2 dny a to dnes ve 4,30. Taková kompenzace je mi užitečná jako posmrkaný kapesník a z nosu pořád teče. Můj názor, od rána kromě 1. sklizně se s tím peru a asi se na to vyprdnu. Proč ne o dva dny, asi by to zhatilo další akci. Škoda, po dlouhé době akce která mě baví ale takhle zmrvená to snad dovedou jenom v EU.

8. Y_n_O

Asi jsem na nějakém servru, který už dali dokupy, nemám problém s ničím.

9. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Y_n_O Nooo, koukam, ze to stalo za to xD:pxD A co s temi, kteri nectou nic? Tem z toho zakonite prdne cevka a mrtvice je honi kolem baraku uz od vcerejska :pxD

Skali Ja se s tebou neprisla hadat. Rekla jsem svuj nazor, ty mas jiny... v pohode. Kazdy at si to prebere po svem.

10. malanek70

malanek70 Expert fóra

[QUOTE="Y_n_O,
    Prosímtě nezakřikni to :p ...mně to po dvou dnech už taky teď pár hodin funguje a blíží se čas sklízení, tak bych nerad, aby to dopadlo jako pověstní sedláci u Chlumce. Nemám ani odvahu se odhlásit, ať si nějakýho šotka nepřivolám :)

11. rampusak

rampusak Veterán fóra

Jeu přes prohlížeč google, vše fachá až na farmu.

maribeja a petaM2001 tohle ocenili.
  12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

-----------------------------------------------------------------

Vy za to nemůžete ?
    Kruciš tak to vás všechny modíky rychle mažu ze seznamu nepřátel které hodlám jednoho dne ztrestat za veškeré příkoří světa.
    Omg - to jsem to teda vymňouknul.

Nádech, výdech, nádech, výdech a je to sklizený. UF.

Nejlepší je to že chcete reportovat chybu a nemůžete se dostat k formuláři protože se nedostanete do hry. Připomíná mi to situaci kdy nejde internet a "otazníček" vám vyhodí hlášku že aby se problém z připojením vyřešil je nutné se připojit.

UÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHHHHHHGRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR !!!!!

ÓÓÓŮŮŮŮŮŮMMMMMMMM - vítr odvanéééé.

To chce hlavně klid a nereagovat na ... hmmm ... jak to napsat slušně že ... "lidi" kteří si sem jen přijdou nadávat a ... jejda asi změním podpis.

No tak nic. Nechme to a už se o tom nebudeme bavit.

:music:o_O:music:

13. Y_n_O

rampusak: Já mám taky GCH, prohlížečem to nebude. Od jakého roku hraješ? Mám dojem, že všechny opravné scripty a tak zřejmě i ostatní kontroly, opravy a doplnění jdou podle věku xD čili 1 server, druhý, atd.

maribeja, GordonSargent a petaM2001 tohle ocenili.
  14. doben

doben Ikona fóra

Vidím, že tu dneska bylo celkem veselo. xD Naštěstí jsem zapomněl na odpolední sklizeň, tudíž jsem od rána na farmě nebyl, takže jsem dnes žádný výpadek nezaznamenal. :D

15. mituli

mituli Polobůh fóra

Ale,ale miláškové farma nám dává zabrat(na nervy)tak se nebudem přeci prudit na sebe:inlove:čtu příspěvky,řehtám se na celé kolo(samo že jsem taky naprdnutá-ale nejde přeci vo život),některé jsou fakt vtipné.Hele ,ale byla to docela prča né-jde-nejde,pá a nohy v teple ,jdu našiškovat husu.

avotram, petaM2001 a Y_n_O tohle ocenili.
  16. Y_n_O

doben: Budu parafrázovat Boženu Němcovou: "Štastný to doben." Ale fakt jsi přišel o spoustu "srandy"...

17. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Čtu poslední příspěvky a nestačím se divit.
    Rozumně komunikovat se dá vždycky, ale musí se chtít.
    Mám dojem, že jsem přečetl postupně všechny příspěvky a nezaznamenal
    jsem ani jeden agresívní. Takže nepřehánějte.
    Že tady lidi nečtou? A co měli číst, když tu od včerejšího poledne, kdy farma
    vypadla poprvé, nebylo jediné stanovisko od nikoho, jen samé dohady a stížnosti hráčů.
    Každý hledal nejdřív chybu u sebe, samozřejmě zbytečně.
    Když farma vypadne a v technickém je oznámení, že chyba byla opravena,
    ale farma vypadne znovu a znovu, není se co divit, že stejný hráč píše znovu totéž.

A neděkujte za pochopení, protože já to stejně nechápu a na žádné útoky nevěřím.
    :D

18. minnie30

minnie30 Stálice fóra

ahoj, kde si zapnem ružový dizajn :) ďakujem

19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Y_n_O: Nerada bych to zakřikla, ale asi to tím nebude. Já hraji 2 roky a jede to docela slušně. A abych Vás všechny namíchla definitivně, až na ten problém s posíláním dárků a mrkví, která zůstala tam zůstala chvíli trčet, farma celkem jela :D:D:D

20. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Jejda teď jsem sklizel z mobilu a vykoplo me to taky ale naštěstí se to skorem hned nacetlo zpátky

maribeja, Boty a kiki2305 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.