Vikingská legenda: Hod na terč (5.10. - 11.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

nezmarka.cz Chces tim rict, ze i presto, ze se dotazujete na technicky stav hry, duvody zavad, jejich dalsi prubeh a kompenzace, ze nedostavate zadnou odpoved?

2. zetorka25

zetorka25 Aktivní autor

Mě šlo primárně o anakondy, hadi jsou na mé bahamce v přesile, i když je jejich krmení na zruinování farmy. Ingrid mi dopřála i další odměny včetně stonku, ale ty výpadky mě stály minimálně dvě nebo tři sklizně. Prodloužení jako kompenzace? Aktivovat další kombajn? Koupit další marmelády apod? Možná, kdyby se hra dál nesekala, ale takhle? Takže už mám velká pole, fůru věcí nezískám, ale nebudu řešit, že mě hra nepřihlásí. Asi bych si kompenzaci představovala jinak než jen prodloužit čas na další práci a investice

3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Matlafous123,

odpovědi dostáváme, ale dnes to je takový maglajz, že bych tu neustále psal svítí x nesvítí. Navíc ne vše co dostáváme je určeno ke zveřejnění. To hlavní přišlo před chvilkou a už by to mělo být venku.

4. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

no jasně ptejte se mě na co chcete a já odpovím na co chci já vaše RTxDxDxD

5. helik006

helik006 Rádoby autor

Na farmu jsem se díky výpadkům nedostala od včerejšího večera (a to jsem si já naivka pohnojila kapkami dlouhodobky, aby mi to pěkně vyšlo než půjdu spát - a nepodařilo se mi přihlásit ani večer, asi v jednu ráno ani kolem sedmé ráno než jsem šla do práce) a evidentně nejsem sama. Tak jsem zvědavá, jak se k tomu RT postaví...

6. matlafous123

pajda361 Cetla jsem - diky, aspon neco uz konecne taky vime.
    Vis, kdyz neni zadny problem a cely den tu "pobiha" moderator, tak je potom vcelku zvlastni, ze pri problemu se tu pomalu neobjevi nikdo, navic aby byl schopny s nami alespon komunikovat... protoze i to, ze nic nevite je leckdy informace a min. dokaze uklidnit vic, nez ticho po pesine.

7. -jujula-

-jujula- Perspektivní autor

Já se na fórum většinou nedostanu.Teď odpoledne se obrazovka sekla na půli a aniž by to načetlo heslo,klikl jsem na možnost fórum a byl jsem tu.Většinou mě to nepřihlásí na fórum ani při plánované údržbě.Tak nevím na jakém principu to funguje

maribeja, babina51 a petaM2001 tohle ocenili.
  8. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

matlafous123: Mluvíš mi z duše!!! Jak je problém, tak žádná reakce...

9. pajda361

Matlafous123: no potom co tu někdy od některých čtu se ani moc nedivím. Nevím kolikrát tu bylo některým napsáno, že moderátoři a administrátoři jsou určení jen pro fórum a ne pro hru a přesto jsou opakovaně posíláni tu hru opravit a víš časem už to omílání toho samého člověka omrzí a raději přestane reagovat. Za sebe můžu říci jediné, na příspěvky, které vypadají jako barevný cirkus a obsahují x vykřičníků raději nereaguji. Mohl bych totiž přestat být korektní.

10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

matlafous123 - máš dojem, že se tu dá dnes rozumně komunikovat ? Já jsem teda nabyla jiného dojmu. Je vás tu pár, co chápete, že modíci s problémy s hrou opravdu nemohou nic udělat. A ti ostatní ?
    Apachie1 - ale radši nic, i když bych ráda...ruka mi cuká, ale nestojí mi to za to :(

11. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Kdysi jsem si postěžovala, že když přitáhnu z práce a zrovna se rozjíždí nějaká akce, tak jsou již všechny chyby napraveny a já tím přicházím o požitek se spravedlivě rozhořčovat ,tentokrát po 4 CDP ( celý den v práci) chtěla trochu zafarmařit. Kompenzaci nepožaduji,už jsem ji dostalaxD
    Pajdo, i když mně to vyhodilo ze hry, nebo se Ingrid rozhodla, že jí nestojí za to, aby se laskavě zvedla o nic jsem nepřišla. To nemůžu říct třeba o spa. Tam jsem zbrklostí přišla o pár mixů.

12. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

matlafous123: Ahoj. Omluva, že Vám skáču do debaty s pajdou, ale naprosto chápu, že se tu nikdo z modíků nevyjadřuje a nijak nereaguje na zdejší příspěvky. Také bych na ně nereagoval. Podívej se zpětně kolik těch příspěvků má pozdrav, oslovení a případný dotaz zda je něco nového ohledně chyby. I ta kráva zabučí když někam vleze. Myslím, že na slušný a rozumný příspěvek by mod reagoval, ikdyž by odpověď neobsahovala nic nového. Od rána se držím, abych to sem nepsal, ale když si tak krásně "nahrála" ,-)

EDIT: koukám, že než jsem nakrmil kočky a pak dopsal post, tak už je tu něco podobného od mod.... ale i tak to sem hodím.

13. hudy260

hudy260 Perspektivní autor

Ahoj, zdravím všechny...ale já se opět nemůžu přihlásit, naposledy mi to šlo cca před 5 hodinami, zasela jsem a ted mám sklízet a ono nic o((....
    Vím, že moderátoři s tím nic nemohou udělat, ale zdá se mi na můj vkus, že oprava těm nahoře trvá příliš dlouho nebo že ji provádějí hodně liknavě...hraji už hooooodně dlouho, ale tohle jsem ani já ještě nezažila....a že už jsem toho zažila o:))
    P.S. Když už sem po delší době píšu, neví někdo, proč mi nejdou uložit nové údaje (pod čarou - snažím se o to už asi podesáté...že se konečně pochlubím 112.levelem...)

petaM2001 a maribeja tohle ocenili.
  14. matlafous123

pajda361 Ja to chapu, ze opakovani je unavne... myslim ale, ze by uplne stacilo, aby tu nekdo alespon pritomen byl. Jen tak obcas prohodil nejakou hlasku.... jako obvykle, bezne komunikoval, uvolnil atmosferu, ktera tady byla docela husta.

Skali Nemam dojem, ze se tu da dnes rozumne komunikovat (vetsina si prijde zanadavat a ani necte, stovku lidi jsem tady na foru snad nikdy nevidela), ale ruku na srdce: min. tvoje obvykla pritomnost tady by pomohla uklidnit vic lidi, nez si mozna myslis.
    Casey27 Co bych pro tebe neudelala :pxD

Naposledy upraveno: 9/10/17
    fgs001, petaM2001 a Mikeš tohle ocenili.
  15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

hudy260: nejsem programátor, ale mám dojem, že když výpadky způsobily útoky zvenčí, dá moc práce zkontrolovat, kam všude se útočník dostal. A hra s tolika prvky, jako je farma, musí dát pěkně zabrat hodně početnému týmu odborníků.

16. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

tak se nějak zaregistrovat jenom na fórum?

maribeja tohle ocenil(a).
  17. hudy260

hudy260 Perspektivní autor

Pro Y_n_O
    Aha, tahle informace se ke mně ještě nedostala, vidím ji až od tebe, tak to opravdu bude na dýl...tak se půjdu potit a díky za info!

Edit: Pajdo, děkuji, já truhlík to strkala do jiného okénka!

18. pajda361

19. matlafous123

Kdo necte technicka oznameni, ctete vice o momentalnich vypadcich hry zde.

karbar, maribeja a Y_n_O tohle ocenili.
  20. lase2

lase2 Magnát fóra

Modíky chápu, stejně s tím nic nemohou dělat, tak proč si tu otravovat celý den, náladu a ještě nakonec dostat vynadáno.
    Chápu i hráče, že to někde chtějí odventilovat, ovšem občas je tu opravdu zbytečně moc emocí. Chci li si už zanadávat, měl by každý vystačit s jedním příspěvkem a hlavně v jednom vlákně. Spamovat jen hláškou "zase mě to vykoplo" 10x denně se mi zdá opravdu nadbytečné a zbytečně to zahlcuje a zneřehledňuje fora. No a to ani nemluvě o některých požadavcích na kompenzace, které jsou podle mého opravdu občas tak nesmyslné, až to mlátí okenicemi - například aby pustili jako kompenzaci kino. Jaký myšlenkový pochod může někoho dovést až sem je pro mne opravdu záhadou. Takže celkově vzato - každý má svůj kousek pravdy. Na vině s výpadky je RT (případně ten kdo jim chtěl heknout server, ale i to je v jejich kompetenci si ho zabezpečit), nikoliv modíci, tak je tu moc netrapme, ať se nám nerozutečou. Co bychom si tu bez nich počali, to si fakt chcete chodit pro info o akcích na cizojazyčná fora a trápit se s překládáním ?? :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.