Vikingská legenda: Hod na terč (5.10. - 11.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja nemám na to nervy ako ide hra.Zasadím okruhlicu tá dozreje až zajtra a bude po paráde.Stonku mám aj poslednú dekorku a z obchodu zobrané čo som chcel aj to čo nechcel.Sadenice aj stajne nesklamali.Stajne žltá liahareň vajec,oranž krtko,žlté líšky a červený kurín,sadenice 2 x magnólia xxl,2 x sekvoja,xxl mandlovník,breza previsnutá.Na Baharame xxl obličkovec,mangrovník,xl slonia noha,xxl mango,xxl acai palma a xl čokoládový vinič.Lepšie to ani nemohlo byť.

2. burds

burds Titán fóra

No jestli RT hru pouze prodlouží tak to vskutku za kompenzaci nepovažuji.

3. liduška14

liduška14 Pilný autor

mám 3 prohlížeče,u všech jsem si musela hru najiít znova od začátku,co jsem měla uloženo, tam hra nejde.
    dejte do vyhledávače fermerama cz

petaM2001 tohle ocenil(a).
  4. sirchose

sirchose Analytik fóra

Teď mi to konečně docvaklo,budu muset k elektrikářům aby mi zkrátili vedení.
    Trvalo mi dlouho než jsem pochopil onen dovětek v kalendáři akcí
    ,, nakonec ale může být vše jinak"
    To byla doba,ale nyní to již vím,vždyť nás na to RT neustále upozorňuje,tak co se divíme:p:p:p

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký dník :) a já si po včerejším večeru kdy mě to vyhodilo (farmu vypnula) říkala, že to bude další den už dobrý. Brzičko ráno (ani slepice nekdákaly) jsem měla 18 minut na sklízení a po hlášce, že nemám spojení na mě wifi mrkala že v tom vážně nejede :p. Já měla vypočítané a nachystané veškeré bonusy nejen na BZ ale i + do stodoly se stonky a produkty. Se mi to mezi dveřmi obutá a zapnutou bundu až ke krku nakonec podařilo xD ale moje KFC utrpělo velké trauma :eek:. Po příchodu z práce kolem třetí jsem měla zase problém jít na farmu a teď když vás čtu ... no děs. Jinak ze čtyř tajemných si vyběhli včelky, bobři, jeleni a lasička ... tam mohli toho bažanta zabalit jako kompenzaci no né xD

6. stěby

stěby Hvězda fóra

Mám naházeno 41 her (a nějakou šepleť ještě semelu z přebytku rohů), co jsem chtěl splnit, mám, dokonce jsem ze zoufalství koupil i nějaké tajemné stromy, aby mi večer mohla prdnout cévka ;). A to že si Ingrid hekne a za 4 sekundy potom teprv vrhne, mě nemůže rozházet - proto nikdy nic neplatím, abych se nemusel na*írat, no ne? :inlove::D:p

A zítra mě tu ráno a dopo už nikdo neuvidí, všichni budou do 14 hodin honit, co zazdili díky kvalitní a plynule jedoucí akci...8)

Edit: moje přesvědčení se nezměnilo ani s přidáním 24 hodin. Prostě nula - vracím farmu do cochcáka.

Naposledy upraveno: 9/10/17
  7. sirchose

sirchose Analytik fóra

Asi jsem lama ale nikde jsem nenašel k čemu by mi asi tak byl předmět ,,farmářský design růžová"
    Co to přinese pro farmu když to stojí 400 mincí?

-jujula- a maribeja tohle ocenili.
  8. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahojky
    tak celých 17 hod se nemůžu přihlásit do hry
    :cry:
    Byla by nějaká možnost,když se nejde přihlásit,tak se nějak zaregistrovat jenom na fórum?

9. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj sirchose,
    milovníci růžové si na hlavní louce nemusí nasazovat stejnobarevné brýle, když budou chtít pozitivní pohled na hru. ;)

10. polacka

polacka Vévoda fóra

Tak jsem si přečetla, že hra je prodloužena do 11.10. Při výpadcích před chvilkou ani nepočítám, o kolik hodů a bodů jsem přišla. No super.

11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

sirchose Jukni sem - je to jina barva pozadi na hlavni louce.

nezmarka.cz Myslis pozitivni pohled na to, jak nas informujete o probihajicich zavadach a opravach, prodlouzenich akce a kompenzacich?

12. sirchose

sirchose Analytik fóra

No takže to je dárek spíš pro děvčata,to je ale hezká ptákovinka,ještě že jsem si to nekoupil,to ty mince utratím za rozumější věcičky,dík za odpovědi

13. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj polacka,

jelikož se mi stalo to, že během škádlení Ingrid mi hra vypadla, tak vím, že po načtení hry se minihra otevřela přesně v tom místě, kde jsem se nacházel, když došlo k výpadku. Předpokládám, že stejně hra reagovala i u ostatních hráčů. Tedy jednoduše řečeno při výpadku hry jsem nepřišel ani o hod a ani o rozehranou minihru. Jediné co jsem neviděl byla animace hodu a zobrazení výsledku hodu.

14. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

modro.ocko22:
    Pokud se nepletu, tak obecná adresa na fórum je: https://board-cs.farmerama.com/index.php
    Ale když se nepřihlásíš na farmu, tak se téměř se 100% jistotou nedostaneš ani na fórum.

Edit:
    lase2:
    Také jsem na to koukala a nevěřila vlastním očím!!!!

evainfo, petaM2001 a maribeja tohle ocenili.
  15. lase2

lase2 Magnát fóra

to polacka : mě spíš irituje, že prodloužili i možnost nákupu těch balíčků, kdyby to náááááhodou někdo nestíhal.... O párty lístkách nemluvě, ty jsou alespoň k něčemu, ale u obou balíčku "kvalita neodpovídá ceně" - stejné množství SK či Fl lze koupit laciněji z normálních nabídek bez rizika že si dekorku omylem zbourám a bez čekání. No a dekorky už stejně není kam dávat, celkově je tedy balík k ničemu...

16. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

matlafous123,
    co víme povíme, ale když nemáme informace, tak opravdu nevíme co říct.

17. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

:mad:to je kompenzace teda prodlouzeni akce

18. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Nesklizeno a zase nejde.[​IMG]

Trepifajksl a petaM2001 tohle ocenili.
  19. 43mz66

43mz66 Rádoby autor

edit....no a pro změnu a překopání farem už to zase nejde...ani na mobilu...

petaM2001 tohle ocenil(a).
  20. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

to bude asi bonus k te kompenzaci xD

Apachie1 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.