Vikingská legenda: Hod na terč (5.10. - 11.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) Ingrid neurazí, odměny na výběr podle vlastního vkusu (a potřeb), mám do neděle dovču, takže dobrý

2. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Nemůžu se zbavit pocitu, že tu Ingrid odněkud znám .... že už jsme spolu před nedávnem něco měli .... :)

3. slonisko

slonisko Pisálek fóra

Achjóóóó zase pěstovačka a pajdátka:cry:>:( i když Ingrit mi nevadí jen je to náročné na čas no hin sa ukáže mám pracovní víkend tak že vlastně nic moc.Tak ať se daří přesně do středu :p

4. burds

burds Titán fóra

Ingrid mám ráda.Moc se na ní těším.Jsem vždycky víc zvědavá jestli se mi podaří sestavit správná sekyrka než na odměny,ne že by se odměny nehodily ale to sestavování sekyrky mne baví nejvíc.

5. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Ja práveže bežne robím farmu bez zvuku, len pri Ingridke ho zapínam - nech si užije tú husaciu dievčinu každý :D. Pri tej spevavej akcii to bolo úžasnééé, tu je to "len" skvelé xD.
    Ale pozor, začali všade kačacie a husacie hody, tak aby nám Ingridku niekto neuchmatol a nehodil na pekáč! ;)

6. Mandelinka

Mandelinka Zelenáč fóra

Trochu mne mrzí, že ve Vikingském obchodě nejde pořídit nálepka, hraji Ingrid poprvé.

7. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky všichni, těším se, snad 15, nebo v případě i dekorky 20 tisíc kořenů vypěstuji na všech plochách rychle. Jdu do toho. Jinak tvorbu sekery mám ráda. Jára

8. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Zdravím přátelé tak i chovatele drobného zvířectva...
    I já se těším na Ingrid a na tu husu taky.
    Teď jsem sice v práci ale hned jak přijedu domů zajdu do kostela.
    Pomodlím se, ať nám ty klacky lítají co nejlépe!
    Všem přeji štěstí v lásce...
    Co to kecám! Štěstí ve hře jsem chtěl napsat...

9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Jonsdorf veru dobrý nápad.Patrilo by sa ti za nás všetkých farmárov pomodliť,aby nám tie sekerky lietali o 106 keď už navštíviš ten kostolxDxD.

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

No fakt, oni nedali nálepku. V tom případě tentokrát Levlef nemůže hrát :oops:

11. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Krásné odpoledne, budu se tady po většině z vás opakovat, ale nenapadá mě nic originálnějšího, než, je tu Ingrid a těším se. Odměny se mi líbí, řádek je u mě velké lákadlo, tak není co řešit. Ale kdyby tak byl ještě v odměnách krokodýlí chlívek, to by bylo něco!!! Všem nám zítra přeji dobrou mušku při házení sekyrek.

12. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

snad neutahnou kohoutek s padatky hura do toho :D

13. Baroland

Baroland Ikona fóra

bbowling - a nenapiše..nezavolá...jen onehdá vzkázala,že to ještě nedostala a ty si doteď zaboha nemůžeš vzpomenout cos ji poslal.
    xD

14. -.Barbara.59-

-.Barbara.59- Rádoby autor

Tuhle hru mám snad nejraději. Super. Těším se.

15. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

super vypečená husička tu já rád takže z dekorkou je to 20000 kytek a 1400 pajdátek pokuď neutáhnou ventily tak to půjdexD

16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Pět dní, z toho mám 2x odpolední a 2x CD, tak se výroba sekyrek trošku prodraží,dojde na SH. Jen Královna mě donutí vymýtit prales a mýtinu, Ingrid zase plácat SH. Přiznávám, královnu dělám ze zištných důvodů, ale Ingrid pro zábavu:)
    A výběr odměn by mohl být častější, nejlépe při každé akci, pro opatrné by byla sázka na jistotu, třeba superkrmivo a pro hazardéry tajemný chlívek;) a dílna Tiky, pokud je postavena výrobna, není taky k zahození, produkt má celkem slušnou protihodnotu a dá se dobře sladit i s jinou dílnou.

17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Tri strany nadseni a ja si jeste porad lamu hlavu nad tim, co vas na tom sestavovani seker tak bavi o_O Cele je to ciste o nahode, na kterou tu kdekdo nadava (a Flexka tomu da jeste korunu, jak se tesi), toz su z toho jitrnice :music: Vidim akorat tisice a tisice kytek (i kdyz pomerne kratkych) a pak nahodu, ktera bud mou drinu posle do kopru a da mi usmudlanych 15 minci nebo odmeni nejvyssim poctem. Muzete mi to, prosim, nekdo vysvetlit?

EDIT: petaM2001 xD to uz jsem dneska cetla a ne jednou :p

Naposledy upraveno: 4/10/17
  18. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

nemůžem ale bude nás to bavit;)

19. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Tak nevím ....>:( superkrmivo nedostanu. Mě to na poprvé pustilo za všechny vikingy snad jen jednou :oops:

20. flexka

flexka Hrabě fóra

matlafousko
    to je jak s tou poloplnou a poloprázdnou sklenicí ;)

já vidím naopak tu svobodu v téhle akci náhodu ignorovat - napěstuju pevný počet býlí, snad mi padnou pajdátka (nebo jim pomůžu) a za to dostanu dekorky, stonek a pak ještě tu dekorku navíc, když budu chtít - všichni mají stejně za počet hodů a Flexka si vrní blahem xD

mince vyignoruju, sestavovat si sekerky budu podle vkusu a hlavně, i kdyby se svět v kravskou zadnici otočil a já měla mincí tolik, že bych si všechno mohla koupit, tak tam tajemno nechám, mince propadnou státu (RT), ale já mám druhé Vánoce (stejně jako si myslím, že jsem asi jediný zákazník nejmenovaného zásilkového obchodu, který spokojeně zatrhne, že nechce dárek k objednávce)

pokud by bylo všechno za mince, tak do toho nejdu

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.