Vikingská legenda: Hod na terč (5.10. - 11.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Pechfóglinko, to si to budem užívat ještě dlouho, bo budou prodlužovat do nekonečna, už je to 2,5 dne a nebere to konce :music:

2. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

kiki2305: Nj, zacinam mit pocit, ze na každého jednou dojde :-D Asi na to kaslu a dle prihlasovaciho schématu Levlef se zkusim prihlasit zítra před koncem akce :-D Chybi mi poslední 3 hody do 40, ale s takovou to nedoklepu :) Za chvili se vrati zver ze skoly a skolky, obsadi mi pocitac a budu mit utrum. Spolu s recma drahe polovicky, ze jsem dneska nic neudelala. no vysvětlovat mu, ze se marne snazim cely den dostat do hry radsi nebudu :-D :-D :-D

3. Modro.očko

Modro.očko Rádoby autor

Bezejmenný prolezla jsem 3 stránky zpět a nic nenašla,hoď sem prosím číslo,kde se nachází tvoje rada.Děkuji.
    Druid.Panoramix ja poradne neumet ceesky,ja cesky nemeco_O

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  4. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Modrý oko : Já nikomu nic neradil. Kdybys nějak nadhodilo o co jde, můžem problém rozlousknout.

petaM2001 tohle ocenil(a).
  5. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Může mi, prosím, někdo vysvětlit, jak se z 6 hodinovky zalité vodou a zasazené s problémy okolo 7 hodiny ráno stane cca 10 hodinovka bez vody? Přitom čas na bonusech a kombajnech ubývá správně?!?
    První obrázek
    jsem si dělala, abych viděla, jak jsem přišla o hodinový kupon, protože jsem se cca 30 minut snažila zasadit na Vodopády stromy.. A to už jsem měla akční zasetou a zalitou - to trvalo ráno cca prvních 30 minut a měla jsem štěstí, že jsem se přihlásila... Pak už to skoro nešlo viz můj příspěvek na straně 20 č. 386
    Obrázky v pravém spodním rohu mají zakroužkovaný čas.
    Druhý obrázek je dělaný před chvílí a je tam vidět zbývající čas růstu u akční.
    I.
    II.

Sklidím či nesklidím ještě dnes tuhle zlatou kytku? ;););)

6. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

[​IMG] Vypadá to, že mám štěstí. Já potřebuji pěstovat akční a zas akční nebo vypadávátek s mou nepřítomností mám oproti akční plodině hodně. Ráno kolem 8 hodiny to bylo pomalý jak nevím co, ale s odbíháním od počítače mezi načtením, když jsem chtěla z plochy na plochu jsem nakonec sklidila a znovu zasela. Házet sekyrou nemělo vůbec žádnou cenu. Další sklizeň kolem 13-té hodiny proběhla bez problémů a i teď jsem házela sekyrky také v pohodě. Ale už mně to sestavování přestalo bavit, tak snad půjde farma i pozdě odpoledne nebo večer, abych zas někam postoupila. Řádek v nebi ještě nemám, obchod jsem také nenavštívila .....

A jen tak naokraj, tahle pomalá hra a nebo úplné výpadky mě také otravují a štvou, ale tak nějak je pochopím nebo chci chápat. A proto se kvůli nim nerozčiluji. Ani oni určitě nejsou rádi, když jsou problémy, naopak bezproblémový chod hry je neobtěžuje, nemusí to řešit. Mnohem víc mě tady na farmě štvou věci, které RT ovlivnit může, ale nechce. Nechce, protože je to pro ně výhodné. Teď jsou to třeba dekorky na řádek z kola štěstí. Proč mám mít od něčeho i 4 a víc kusů? Proč nelze s nimi obchodovat, darovat je. To mě štve zrovna nyní, protože zrovna nyní probíhá i tato akce.

7. Modro.očko

Modro.očko Rádoby autor

Bezejmenný jsem mimoň.Jdu raději něco dělat,neb mi už šíbe-.-

8. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Modroočko : takže se to vysvětlilo nebo seš mimoň jen tak z ničeho nic ?
    Jsem zmatený.

Pitrýsek47, maribeja a petaM2001 tohle ocenili.
  9. kopretina1976

kopretina1976 Perspektivní autor

ja se nemohla přihlasit od dopoledne do pozdního večera na farmu .proste to nešlo.achjo

10. mituli

mituli Polobůh fóra

Halo RT prosila bych tři polévky -které jsem nemohla díky vám uvařit :inlove:husa mi chcípá hlady:oops:

11. llew65

llew65 Vážený autor

To jsem zvědavý na "kompenzaci"...

Apachie1, zejdy66 a petaM2001 tohle ocenili.
  12. Levlef

Levlef Baron fóra

No nic, jdu se psem. Sice po sobotních trek závodech lehce pajdám, ale furt teda chodím líp než farma. RT, chápu, že někde něco spadne, ale tak proboha to vypněte, dejte tam vovec s kolečkem že probíhá údržba a bude klid, než když se všichni pořád přihlašují jak vzteklý.

a my se domluvme, že se tu hromadně sejdeme v 19:30 a sdělíme si úspěchy a pocity. Myslím, že 10 vývarů každému by mohlo zvednout místní morálku :D

13. tonda2022

tonda2022 Rádoby autor

Jsem zvědav na kompenzaci !? Přišel jsem o hodně SH atd. atd. Bohužel, řádek opět nebude. :cry:

14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Levlef, myslíš, že se na farmu dostanem? a všichni naráz? jsi optimista xD ani 20 vývarů by to nezpravilo, bo je to tou animací hry, pak bychom se všichni vrhli do vrhání a bylo by to zase tak, ať daj každýmu 1000 mincí, vybrat odměny a pryč od hry, ať jí raději utnou, než toto
    ;)

15. MetjůTaj

MetjůTaj Rádoby autor

Ahojky všici chci se zeptat jestli vidím dobře všude je napsáno že akce končí zítra ve 14:00 ale ve hře je teď že zbývá 46 hodin takže že by nám to prodloužili?

malanek70 tohle ocenil(a).
  16. -jujula-

-jujula- Perspektivní autor

Už zas??? :cry: Ráno přijdu z práce, koupím konbajn a pá,pá - mám to zkoušet a nebo jít spát? A teď to zase nejde??

Zkusil jsem jiný prohlížeč exprorer a jde to

17. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

Taky mě to štve. Horko těžko si člověk vytočí 100% ze sklizně a teď o ně přijde. Mrkvovka fuč, ze stonku +1 fuč. To je pěkně vypečená akce. Radši bych brala vypečenou husičku. No nic, jdu se radši vyvětrat a uklidnit.

18. Krasomila333

Krasomila333 Perspektivní autor

co to zase je, to tu dlouho nebylo , opět to nejde a mě se zvedá tlak :cry::cry:>:(>:(

Apachie1, burds a zejdy66 tohle ocenili.
  19. -andulka03-

-andulka03- Rádoby autor

kolotoč točí a točí hra nejde a nejde tak se nedivímže sousedé někteří to vzdávají

Apachie1 a burds tohle ocenili.
  20. radovana

radovana Pisálek fóra

To snad není pravda, všechny bonusy jako kombajn, mrkvovojablečná směs vypršely a ani jednou jsem je nepoužila ke sklizni, tohle doufám někdo NAHRADÍ!

Apachie1 a burds tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.