Vikingská legenda: Hod na terč (5.10. - 11.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. *dareba1

*dareba1 Rádoby autor

Taky mi dlouho trvalo přihlášení se do hry.Pak zjistím,že mám čersvě zaseto a za chvíli zase že budu sklízet už asi za hodinu.Stonek mi vůbec nejde sklidit.Ani ručně ani kombajnem no zkrátka je to pěkný masakr .....

2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Pecuska : jak jako z čeho ? Ty se můžeš dostat do hry ? Jak to když nikdo jiný nemůže ?
    Co to zase je za nepořádek ?

petaM2001, kiki2305 a myš59 tohle ocenili.
  3. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Jak to,že RT nenahlásilo udržbu,nebo něco podobného? Od jedenácti, kdy jsem měla sklízet jsem se nemohla dostat do hry a to mě teda dost iritovalo :(:cry:budu ve skluzu:cry:

petaM2001 a myš59 tohle ocenili.
  4. papulice

papulice Veterán fóra

tedy to je děs běs,2 a půl hodiny nešlo se přihlásit do hry,když se podařilo točí se kytička,jsem zvědavá co bude dál,peníze chtějí,ale bezproblémová hra jim nic neříká,hnus je to....

5. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

tak přesazeno,trvalo to cca jen hodinku,jen mi nejdou poslat dárky....není tam seznam přátel,jdu si zkusit hodit

petaM2001, bursuk59 a myš59 tohle ocenili.
  6. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

Taky mi to hapruje jako všem ostatním. Teď jsem se tam dostala nějak náhodou. Pořád zkouším.

7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

-Berry.308- Masli? :D To nedelej... to by se ti, narozdil od prihlaseni k farme, mohlo podarit 8)

8. myš59

myš59 Vévoda fóra

vypadávek mám dost, ale akční? Jsem ve skluzu, měla jsem kol 11.sté sklízet a nic prostě chyba při načítaní stránky,přitom jsem si objednala a zaplatila batůžek s čičinkou, FB také šel a farma ne?:( No prodloužili to o den ale co SH, kombajn atd?

9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Rano hodina zpozdeni, ted kratsi dobu, nicneme plan ject na pohopole s SH jaksi vypoustim... padatek mam plno, ale s tema akcnima to diky opakovanym vypadkum je bida...
    Zatim 48 semleto, vetsina dodana = stonek hotov, dalsi se uvidi... ani si nezkousim vybirat co si vezmu za odmeny, kdyz netusim, zda se k tomu vubec dostanu...

petaM2001 a bursuk59 tohle ocenili.
  10. Krasomila333

Krasomila333 Perspektivní autor

Po třech hodinách se mi konečně podařilo přihlásit do hry, tohle je i na mě moc >:(

11. .jozefinapizgovaguza

.jozefinapizgovaguza Rádoby autor

No dnes čista katastrofa,problem s prihlasenim ,ked sa už podari problem pri sklizni ,škoda mojho kombajnu a slotov na bonus ,mna by zaujimalo ako to odčinite :(

12. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Ráno jsem schválně vstávala dřív,abych sklidila a ono nic - nedostala jsem se vůbec na farmu.Trochu naštvaná přijdu z práce a hned se hrnu k pc a ejhle pořád nic.To člověka nenaštve ,ale přímo nas....>:(

13. tolca

tolca Pisálek fóra

sice se mi to načítá pomalu, ale do hry jsem se přihlásila...

14. burds

burds Titán fóra

Tak od 1/27 od rána mi hra stále nejde.Stonek mám ale chtěla jsem si ještě získat nějaký dárek.No tak nic.

15. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Zdravim nas....tvane farmare :) Taky me to uz zacina vytáčet, ale uplne nejvic me stve, ze jsem si včera vytočila bonus 100% do stodoly... Pulka bonusu v haji :-/ Rano jsem sice sklidila, no trvalo mi to s kombajnem presne hodinu! Hnus. Myslim, ze prodlouzeni hry je jen samozrejmosti a nejaka kompenzace? To mi 100% do stodoly nevrati :) Takze to neresim, ale nastvana jsem uz taky a to je co rict :p

16. razari

razari Pisálek fóra

Mám do konce hry 48h, ono se to o den prodloužilo????

17. Dulisro

Dulisro Perspektivní autor

celý dopoledne jen bez přihlášení nešlo ani farmeramu načíst,už jsem nevěděla co s tím a ted to tu vidím od všech to by měli aspon jeden den přidat automaticky!

maribeja, petaM2001 a bursuk59 tohle ocenili.
  18. rebelka1958

rebelka1958 Aktivní autor

Taky nato čučím 8) asi se tato akce protáhne jak tak koukám konečně to RC došlo, že to tak opravdu nejde a asi tudy cesta nevede.Tak hurá do toho a půl je hotovoxD;) ať se vám všem hodně daří a trefa jen ta nepřesnější:p

19. flexka

flexka Hrabě fóra

Přidat můžou třeba i týden, nebo rok - u mě akce končí s koncem MJS. Spíš by tohle trápení měli zkrátit xD

20. Destiny-J

Destiny-J Zelenáč fóra

Lidičky taky se vám stalo někomu, že máte odházeno 30 her a nemůžete se dostat na stonek?

MatysekKamilek a petaM2001 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.