Vikingská legenda: Hod na terč (5.10. - 11.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. arget31

arget31 Obyvatel fóra

Moc pěkná hláška. Jen tak pro informaci - je tady někdo, kdo problémy nezaznamenal? Tedy kromě těch, kdo tuhle hru nehrají...
    xD:DxD:DxD

2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

x-men : soudruzi z NDR už chyby dělat nemůžou páč farmu prodaly do dalekých končin.
    Teď dělají chyby rejžojedi.

3. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

tato akce za poslední dva dny už 5x vypadla a to na desítky minut nešla hrát. jsou dvě možnosti a to že to nikdo nemá dohrát do konce(zisk dekorace 40 her) a ta druhá je že si kupte za floreny aby jste to dohráli. za mě palec dolů :wuerg::wuerg::wuerg:>:(:mad:

4. fifa2006

fifa2006 Zelenáč fóra

Dva dny problémy,doufám že akci aspoň prodloužíte :-O

petaM2001, bursuk59 a papulice tohle ocenili.
  5. dadulcek

dadulcek Rádoby autor

V lište sa mi objavilo 49h do konca akcie :D

6. 2KOKO279

2KOKO279 Pisálek fóra

hezky každou chvíli se nejde přihlásit -by mě zajímalo jak mám udělat akci když v podstatě 2 dny jsem ve skluzu ted jsem se přihlásila ,ale pak opět jako vždy nemusím .Doufám ,že to aspoň prodloužíte!

petaM2001 a bursuk59 tohle ocenili.
  7. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

už se to zase seká 12.10. takže půl hodiny po odblokování. jdu zvracet

8. xhellax

xhellax Perspektivní autor

Výpadek trval skoro dvě hodiny. To se opravdu povedlo :cry:.
    Prodloužení akce mi SK nenahradí. Ať se jdou už vycpat. Chtějí jen rejžovat peníze a přitom je každou chvíli bordel.

9. fanda55

fanda55 Zelenáč fóra

12.15 a ovečky jedou na výlet,zvracet ne,nechci tady nechat vnitřnosti.

A jestli prodloužení akce o 24 hod.je nějaká kompenzace o tom bych silně pochyboval.Kde je ztráta kombajnů o marmeládách ani nemluvím.

Naposledy upraveno: 9/10/17
  10. xhellax

xhellax Perspektivní autor

Hra se zasekává pořád !!!!!!!
    Hlavně nepiště, že si mám vyčistit počítač !!!!!

11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Kliiid decka, bezte si zahrat nejakou jinou hru nebo vam prdne cevka a budete tahat nohu :D

12. maminecka53

maminecka53 Rádoby autor

Od půlnoci do teď to je, nepravidelně zkoušeno. Ne hráno, ale zkoušeno !

13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Druid, Bezejmenný - no to se ví, že pamatuju kazeťáky a Atari, ZX Spectrum a Didaktik a počítač jel přes televizní monitor.... zlatý časy! A T602 a Norton......:inlove:
    xhellax: To by se v dané situaci snad ani nikdo z podpory neodvážil navrhnout! :D

14. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Vypadá to, že hrajete a mně se nenačte ani přihlašovací stránka. Dosud se problémy strefovaly mezi sklizně, až teď už hodinu a půl chci přesadit a nic.

15. Spozy

Spozy Pisálek fóra

Tři hodiny vkuse a pořád jenom načítáme a čekej prosím - na co? Až ta akce jako skončí... Je to hnus velebnosti!

16. Natalyk77

Natalyk77 Pisálek fóra

Ved nič nefunguje :mad: včera sa nedalo prihlásiť a dnes mi to konečne načíta ale nefunguje kombajn ani nič :cry:! Ako mám zbierať? Dúfam, že ostatným to ako tak ide.

petaM2001, Apachie1 a bursuk59 tohle ocenili.
  17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Asi jsem se do Ingrid zamiloval!Mám ji stejně rád ,jako Renza!:p Takže když už se nikdy nevrátí budu opradu strašně nešťastnej.o_O
    Akce dokončena,jsem nadšen!:music:

18. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

Lidičky z jakých dlouhodobek vám padají padátka? u mě je to žalostné :( z růží ani lískáčů nic moc :( karafiátky ještě nemám. Všem přeji pevné nervy a snad už to pojede :D

maribeja, petaM2001 a bursuk59 tohle ocenili.
  19. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Já bych řekl, že od včerejšího poledne nepadají vůbec z ničeho.
    :DxD:DxD

20. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

40 miniher odehráno už včera - naštěstí, protože dnes je to děs-běs, už tu žlutou točící se kytku nemůžu ani vidět ... a to nemluvím o nemožnosti sklidit, nasadit ...
    padátka mi dobře padala z ploch, kde mám směs chlívků a stromů, až 80 ks, z lískáčů cca 35

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.