Vikingská legenda: Hod na terč (5.10. - 11.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. coneznam

coneznam Osvícený autor

Ingrid mě bavila, takže se s ní ráda zase potkám. Doufám, že to bude padat lépe než při poslední akci, ale jako vždy: do akce s vervou, když se to nestihne, tak se z toho nestřílí. Ale vlastně ... tentokrát se z toho střílí ?!?!?!?!

2. gemin1

gemin1 Aktivní autor

sekyrkoooo allaaaaaa hooooop

3. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Už se těším ;)

4. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

taky se těším, páč mám volno, tak Ingrit určo zvládnu a půjdu po skvrnitých mlocích , ty ještě nemám;)

5. babina51

babina51 Hrabě fóra

Dnes nabrousíme sekyrky a potom jak říkal bratr Žižka :Tak děti hurá na ně!Tak všichni co nejvíc sekyrek do středu,ať padají nejlepší odměny.

6. myš59

myš59 Vévoda fóra

jupíííí, Ingrid mne bavila, už se těším:)

7. Levlef

Levlef Baron fóra

Noo, vítej Ingrid :) Na stonek můžu zapomenout, 15000 kytek nedám ani za týden, natož za 5 dní a překopávat farmu opravdu nebudu, to zas takovej zázrak ten stonek není :) ale pro banány a SK si dojdu, to zas jo.

8. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak snad mi poběží internet a ne jako poslední 3 dny... Z celého dne nešel od 7 do 17-18h /předevčírem a včera a dnes do 11:45.
    Jinak plodin to chce o kousek víc a padátek o polovinu méně na stonek :) je i víc ploch. To by mohlo jít. Čas zůstal stejný. Jen 5dní.

9. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Super, dokonca sa mi zdá, že to ešte trošku vylepšili tými špeciálnymi odmenami pri plnom zásahu. Môžeme si vybrať presne to, čo nám chýba, pestovať sa môže všade (skoro), tak by to malo rýchlo pribúdať, Ingridka - tú má tuším každý rád :inlove:.

10. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

rád házím sekerkou . připadám si jak indián nebo bledá tvář. hmmm to je jedno,hlavně že se trefím a něco získám.

11. Baroland

Baroland Ikona fóra

Hmmm 1400 padátek je míň než 2200,to jó,ale mě by stačilo jen cca 700 *mincí, což je v tom nejhorším případě 20 hodů.
    Spokojil bych se se SK a keramickou dílnou,pro řádek budu muset úsilí zdvojnásobit.tfujtajbl.

12. marian.rom

marian.rom Perspektivní autor

Díky za Ingrid...je to hezká akce která mě baví a odměny taky pěkné a stačí si jen vybrat. Tak u mě "DOBRÉ "!

13. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Bezva, Ingrid je u mne vítaná, házení sekerkou mě baví. Tak dobrou mušku přeji všem - vč.sebe ;)

14. papulice

papulice Hrabě fóra

také se těším,bude zábava:D

15. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Tak tahle akce mě posledně děsně bavila, moc se těším! :) :D ;)

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den :) na Ingridku se taky těším, no já zase kvůli práci vrhnu až další den ... nejlépe o víkendu xD Na odměny ve stonku nehledím hlavně že je další, jen aby se ta fazulka časem pod tou tíhou nesesypala :p. Všem hezký den.

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Coneznam: Nebude se střílet, děvče, nebude! Ze sekyrky teda určitě ne. Leda že by... Když pámbu dopustí, i sekyrka spustí.;)

18. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Na Ingridku se moc a moc těším. To je skvělá hus! Ne jak ty, co na mne syčely od sousedů, když jsem šel za Evčou na zahrádku. Nebo ty potvory z mého dětství, co se za mnou hnaly půl vsi až k silnici, nebylo jim to nic platné - strach mi nenahnaly. Jo, jsou zvířata,před kterými rád uhnu, jsou větší než já. Ovšem, když jsem si šel vyzvednout nějaký ten obolus a kousek od banky mi něco zafučelo za zády a já se otočím a čučím na koňskou tlamu - tož to se mi tedy srdce zastavilo. Sem nečekal takový podraz na chodníku uprostřed města. Teď, co chodím ven, je občas potkávám na silnici a už tak překvapený nejsem, poněvadž o nich vím.
    Jinak si zahraji na Irmu a vyklučím své tropické ráje na pěstování zlatého bejlí a farmu využiji jako padátkovou základnu. Takže prohlédnu stav chemických zbraní, bude třeba něco na zkrácení oříšků - sice je mám zkrácené časově, ale když je budu moci sbírat častěji, tak to vadit nebude, že? Navíc ušetřím za hnojivo. Také jsem tudle čučel na zařazení bavlníku, poněvadž jsem se domníval, že je kategorie ostatní, a ono je to obilí. Jó, člověk se pořád učí a tím pádem rozvíjí své já. Hm, ale copa musím vypadat jako obří silniční tabule?:);)
    Na mladších farmách mi chybí mlok, takže cíl jasný, pak banány též nic nepokazím, SK na akci, jasně a hnojivo též rád přivítám. Jsem si to sesumíroval a je mi jasné, že za 5 dnů to nedám. Škoda, bude se škrtat - jak v státním rozpočtu...

19. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Ingrid mám ráda,těším se.
    Milka66-nezapomeň si vypnout zvuk!Hlavně při nočním sklízení.Kdyby Ingrid náhodou zazpívala,co by tomu řekli sousedé!?H.

20. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

Ingrid potešila ,stajne a chlievy mám ,tak budem vyberať z druhého balíku,prajem všetkým veľa zábavy

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.