Vikingská legenda: Hod na terč (5.10. - 11.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Stonek mám už od včerejšího večera, nicméně chci házet dál, tak pěstuju ty kořeny i dneska. Ty výpadky jsou k na*rání, protože člověk si to nějak spočítá, naplánuje, a šlus... >:( Jeden sběr v kelu, protože trčet u toho celej den, kdy to zase bude fungovat, by bylo na palici... >:( No nic, jdu se rozčilovat jinam, kde to bude účinnější! xD

2. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak stonek stonkuje a já přemýšlím, za co utratit hvězdičkové mince. Proti předchozím hrám jsem měla horší trefu, ale zase se mi podařil střed terče na první dobrou, takže mám diamantovou Ingrid.
    Teď ještě uvidím, jestli vyjde dekorka navíc, ale už to nehrotím, když nebude, tak nebude :)

3. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Jako souhlasím, co kupuju, to kupuju taky pro svoje pohodlí a větší radost ze hry. Ale čas koupit nemůžu a když něco nevyjde v rámci časového harmonogramu vlivem výpadku hry, tak to opravdu nepotěší. Dneska 4.den hry, to můžeš mít celé úsilí vylité s vaničkou. Právě že to je jen hra a jen obrázky - od RT by kompenzace byla taky jen obrázek, přitom pro spoustu hráčů třeba 3hod. kupon na pomocníky by ledasjaký pocit hned krásně urovnal. Však si hrajeme a když jde udělat obrázkem čáru přes rozpočet a jde obrázkem udělat i radost, proč tak dlouho funguje jen ta jedna strana?
    Já vím, že si tu psaním o tom moc nevypíšeme, ale je to u omalovánkové hry takové smutné. Hlavně teda proto, že jsem tu četla, že kdysi tohle právě RT dělal, hráče si udržoval dobře laděné. Líbilo by se mi to. ;)

4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Sovinka Nevim sice, kdo tady mluvi o omalovankach.... jooo, uz vim - ti, co neplati, takze i ja :D
    Jsou to na jednu stranu omalovanky (pro nektere hrace), na druhou stranu tezky byznys (pro BP), takze souhlasim, ze zakaznik by mel byt na prvnim miste... nehlede na to, ze BP opravdu neubyde, kdyz da hracum (kterych se to tyka - a RT urcite vi, kteri to jsou) 3 hod. kupon nebo MJS coby kompenzaci za vypadek.
    Takze se ptam: Jakym zpusobem bude resena kompenzace vypadku u hracu, kteri byli skodni v dusledku zavady na strane provozovatele placene aplikace?

Naposledy upraveno: 8/10/17
  5. ritterca

ritterca Stálice fóra

K čemu je vůbec ta poslední dekorka? Pouze na BZ/TBZ?

Helena1313 a petaM2001 tohle ocenili.
  6. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

pro radost......xD

7. matlafous123

ritterca K nicemu, nejspis ti za chvili bude lezet v bedne, jako x dalsich :p

8. ritterca

ritterca Stálice fóra

To je dobře, rázem jsem se z červených čísel dostala do zelených :D.

9. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

33.hod a končně na poprvé trefa,ani jsem už nedoufala, takže všech 5 hotovo,,,jupíííí....

10. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

28 hodů a 1433 mincí na kontě... Akčních napěstováno dost, dlouhodobky zasazeny... Do úterka času dost a dost... Rozhodně koupím ZB, těch mám stále nedostatek a pak se uvidí... Všechny stáje co jsou v nabídce už mám. Jenom bych mohl vzít keramickou dílnu. Sice nevím na ji budu potřebovat, ale co když potom nebude....

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

matlafous123 - ráda bych ti dala nějakou uspokojující odpověď, ale předpokládám, že o tom bude rozhodnuto až zítra. A jak bude rozhodnuto, si netroufám odhadnout. Takže musíme vyčkat, jak se RT zachová ;)

petaM2001 tohle ocenil(a).
  12. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

Tož jsem si myslela,že budu vrhat zítra,ale po zkušenosti s výpadkemo_Osem si to rozmyslela...
    stonek je ,mince zatím syslím..celkem 1556 z 30 hodů,tudíž 51,86 % na hod,kdybych nevisela na padátkách tak to rozjedu na plný pecky:D.takže zítra

13. matlafous123

Skali Dekuji :) Neptala jsem se samozrejme moderatoru (takze neocekavam odpoved rychlosti kuloveho blesku), coby prodlouzene ruky, jako spis te ruky. A timto dekuji za zprostredkovani ;)

EDIT: Nj a jestli se predchozi vypadek tykal jen casti hracu, tak ted at si uziji i ostatni xD

14. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Už to začíná zase blbnout..

15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Už to spadlo - úplně. No počkáme, uvidíme...
    Edit: Dneska už raději neházím (pokud to naběhne). Nechám si to na zítra...

16. spuntka

spuntka Magnát fóra

A už se zase nejde přihlásit do hry :cry::cry::cry:

evainfo, petaM2001 a Boty tohle ocenili.
  17. liduška14

liduška14 Pilný autor

a je to tu znova,nejde a nejde

18. maminecka53

maminecka53 Rádoby autor

A nakoupila jsem draze hnůj, a 20 minut prošvihnu !!!!!!!!! A to jsou ještě nevyužité sovy.
    Dnes dvakrát. Starosti, zda to není zavirovaný počítač.

19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Skvele, k akci mam jen jednu poznamku - kdyz chce nekdo delat NEPRETRZITY akce, musi zajistit NEPRETRZITY chod...
    Hodina prodlouzeni (jedna z moznosti kompenzace) mi nevratu pul mega krejcaru za hnuj, abych stihl zakladni veci, bez vypadku bych to v pohode stihnul otocit...
    Takze mizerna akce a mohla to byt celkem dobra pohodovka...
    Zatim jen 35 pokusu, takze stonek snad bude...

20. malinkami

malinkami Velmistr fóra

:music:čaute...neví náhodou někdo, kde se mi objeví toto?

[​IMG] ...ráda bych si vyrůžověla farmu :inlove::p

Trepifajksl a petaM2001 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.