Vikingská legenda: Hod na terč (5.10. - 11.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. slootr

slootr Baron fóra

No tak mám hotovo, 40 hodů odházeno, tajemno zraje. Vybral jsem nálepku, SK, SH, tajemno, lístky a párty lístky, keramickou dílu a za zbytek bodů jeden banán. Dílnu sice už jednu mám, ale ze dvou to líp přibejvá.

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

vysledky tajemna:
    TCH v oranzade: osli, pavi, chameloni, krecci (z tech mam radost - doted jsem nevedela ze oranzovi krecci existuji :D)
    TS do hnoje: 2x akebie XL, 1x akebie XXL, ledvinovnik XL, makadamie XXL + 1 jeste zraje

Z ceho mam ale nejvetsi radost, tak ditko privezlo z vikendoveho zavodu 1. misto ve strelbe z 72 lovcu kozesin (deti i dospeli v jedne kategorii) :inlove:

Naposledy upraveno: 8/10/17
  3. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

jupí i já mám už konečně stonek,ale jedu dál, banány jsem si vyzvedla, tak snad ještě něco vyberu;)

4. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

stonek jako 200.stonkuje

5. stěby

stěby Hvězda fóra

První úkol splněn: [​IMG] Teď už všude straší dlouhodobky, na plánovaný sběr Různého chybí cca 300 rohů.

6. sisinka

sisinka Pilný autor

už jenom 28 padátek a budu mít tu dekorku co je za stonkem! slávabohu. Házení mi celkem jde, ale nebaví mě

7. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Vidím to tak, že sekeru už ani vrhat nebudu, ale vrhnu se rovnou na RT.
    Ty jejich výpadky zrovna, když mám sklízet akční, mě n e b a v í .
    :(

8. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Stonek a všechny banány už mám, tak ještě zkusím bažanta a pokud něco z krejcárků zbude, tak asi půjdu do tajemných stromků.

9. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já jsem až odsud zjistila, že byl výpadek, v té době jsem tu neměla co dělat a minul mě. Ale první házení po výpadku musím moc pochválit, předtím se mi nedařilo, 2 pokusy za 25 kvůli neúspěchu v nalezení jedné komponenty, opakovaně (vlastně téměř vždy) se mi nedařilo najít topůrko dřív než na ten poslední pokus. A po výpadku jsem dokonce měla další úspěch napoprvé, dvakrát napodruhé, paráda. Už jsem vyzvedla tajemky na Baha, ale zatím nevysazuji, u vodopádů mi rostou plevky a plochy zatím neobětuju, až ke konci akce. Chybí mi ještě 142 rohů a celkem 6 pokusů do dekorky, takže nejspíš zítra.

Když jsem před rokem a něco začínala, tak jsem při hledání obsahu hry víckrát četla, že při podobných výpadcích dřív bývaly pro hráče bonusové kódy jako malá satisfakce. Ale co hraju, za podobné přešlapy jsem to nezažila. Chápu, že teď je nějaká akce prakticky pořád a tudíž tvůrci nemají moc času, kdy bezbolestně řešit věci hrozící nějakým tím karambolkem, ale za to my hráči nemůžeme, že je akcí tak předimenzováno. Vypadnout mi kupony na pomocníky nebo nějaké bonusy, taky by mi to nebylo příjemné - i když je to jen hra. Já mám pořád takový pocit, že je to JEN hra, mělo by to tu být více pod kontrolou, než v reál životě. Tam má většina z nás otužování pro vysoce zátěžové situace celkem dostatek.

10. myš59

myš59 Vévoda fóra

jeden hod do stonku,ale mám mloky a banány už doma, všech pět pokusů také hotovo, tak jen tak dál a snad ještě vyberu nějaké tajemničky;)

11. jvc15

jvc15 Pisálek fóra

Tak se mně podařil stonek, ale nemám dekorku z 23. hry - Zábava s figurou. Jak ji získám ? Poraďte prosím.

bursuk59 tohle ocenil(a).
  12. arnoblani

arnoblani Pisálek fóra

Vím, že nikdo neví, kdy se něco pokazí, ale opravdu to naštve, když víte, že jen teď můžete sklízet. Každé zpoždění pro určitý počet hráčů znamená, že už hru dohrát nestihnou. Já měla dnes naplánové sklizně a už jsem v háji, protože zítra jsem do večera v práci a nic už nestihnu. Holt budu zase bez stonku.

13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jvc15 - tu dekorku dostaneš automaticky po 23. vrhání serkerou. Takže zrestartuj hru a dekorku bys měl/a objevit v inventáři (mezi ostat. dekoracemi - pokud jsi ji nešoupl/a někam na plochu či do jiného stonku).

petaM2001 tohle ocenil(a).
  14. papulice

papulice Veterán fóra

tak stonek stonkuje,nyní se ještě pokusím o poslední dekorku a vyberu něco v obchodě,ani nevím co si vybrat,na tajemno nemám štěstí,jinak hra v pohodě a taková co nenadchne a ani neurazí,taková nijaká...

15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Nějak nejsem schopná dokončit hod na pátý pokus... a to to kazím téměř systematicky... ale já tam tu zelenou fajfku chci :)

16. Plea

Plea Pilný autor

Jsem docela naštvaná z výpadku, jelikož jsem měla bonusy 100% BZ a hlavně 100% sklizeň. Nakonec jsem vyplýtvala skoro 1000ks superhnojiva, abych stihla otočku akčních, která by mi bez výpadku vklidu vyšla ještě s časovou rezervou. Zajímala by mne kompenzace, protože vzhledem k tomu, že do této hry pravidelně investuji reálné peníze, tak to opravdu jako "omalovánku" neberu..
    Y_n_O: To je rada nad zlato, vzhledem k pravděpodobnosti zisku :-D
    Také investuji spíše do kombajnu a sem tam ujedu na sazeničkách či stájích, zase takový blázen, abych kupovala koše, opravdu nejsem. Farmičku hraji už dlouho a spíše mne štve, že přehršel akcí jen na úkor kvality a fungování hry.

Naposledy upraveno: 8/10/17
  17. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

uf konečně jsem trefil na poprvé posledním 37 pokusem takže stonek je a ty 3 pokusy už nějak zvládnu snadxDxDxD

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Plea: Tak za reál nehraj farmu, hraj třeba nějakou sázkovou hru, kupuj losy... 8) Já také platím, ale pro své pohodlí, nikoliv pro "zaručený" zisk.

19. Imoen1

Imoen1 Pisálek fóra

Tak zatím odházeno 25 hodů, ke stonku se pomalu blížím.

bursuk59, evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  20. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Ahoj, měla jsem kliku, těsně před výpadkem jsem sklidila a zasadila, takže teď mám stonek, z taj. stromů mám 2x mýdlovník, a jeden mangrovník a 1 muškátovník, ani se mi nechtělo věřit, že to vše konečně mám :))), jinak žlutý a oranžový křeček a žlutá liška :)))

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.