Vikingská legenda: Hod na terč (5.10. - 11.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak já při 14 hodech mám splněny všechny ,,pokusy s odměnou,,. Trošku nestíhám chodit pravidelně sbírat akční, ale flintu do žita neházím. Za hodinu sklízím, pak dám ještě jednou akční a na noc karafiáty. O víkendu chodím většinou spát kolem páté (kdy jindy číst knížky než o víkendu) :music: , ale na akční si většinou v noci už nevzpomenu.

2. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Úspešne odhádzaných 21 sekier, špeciálne odmeny za trefu všetky doma, na konte 1010 mincí. Dokonca trefa na prvý šup sa podarila 2x za sebou. Byť to v reále, tak ani na piaty pokus by som nemala dobrý zásah, takto sa cítim ako majster sveta xD.

3. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

no me se to nejak nedari dat napoprve jinak vsechny ostatni specialni odmeny uz mam :p

4. spuntka

spuntka Magnát fóra

Tentokrát mi házení vůbec nejde. Ať se snažím sebevíc padne 32 nebo 40 KR. Ách jo, snad to bude lepší.:oops:
    Hezkou sobotu všem a ať vám to padá.

5. polacka

polacka Vévoda fóra

Dala jsem hod napoprvé a nevím, jestli jsem dostala nějakou speciální odměnu. Ví někdo? Děkuji

6. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Můj stonek je hotový, ale jdu pro poslední dekorku :).
    Hezkou hru všem !

7. Marťanka75

Marťanka75 Zelenáč fóra

No tak se mi někam ztratili 3 vývary a nevím kam, asi mi je někdo snědl nebo co. Máme s dcerou každá svojí farmu, sázíme stejně, sklízíme stejně a po každé sklizni dáme vyrobit 3 vývary. Ale já jich mám jen 13 a dcera má 16. nevím kde se stala chyba nebo jestli měli vikingové v noci tak velký hlad, ale prostě nejsou. Po semletí prostě nenaskočili do stavu a já je marně hledám.....

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

polacka - dostala jsi 10x superkrmivo ;)

Marťanka75 - ještě jukni do mlýna, někdy se to tam zasekne a podívej, kolik máš odehraných her a kolik dcera - sloupec vlevo

:music:

9. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

Díky moc za rady, návod uložím a příště vyzkouším :) už mám více odházeno a snad to bude i padat :) jelikož karafiáty ještě nemám (78 l) tak zkusím cibuli nebo růže :) všem přeji hodně štěstí při házení

10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tak stonek stonkuje :music:
    Ale střed se mi zatím na první pokus trefit nepodařilo :eek: Jedeme dál ;)

11. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Akce hotova,byla super ;)

12. stěby

stěby Hvězda fóra

Vrženo 23 seker, dekorky jsou doma. Průměr slabý (47,3 na hod), ale počítal jsem radši se 40 body, takže jsem ještě v plusu. Zítra po poledni bude akční napěstovaná, aktivuju stonek a začnu karafiátové orgie :D. Mohlo by zbýt i na něco navíc oproti plánu, zatím jsem si vystál jen frontu na banány ;).

13. Marťanka75

Marťanka75 Zelenáč fóra

všechno jsem projela i aktualizovala a fakt nic....:-(

14. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Ahoj, jsem zhruba v polovině, ale nevadí ,už jsem nějaké tajemno nakoupila v obchodě, tak doufám, že nebudu litovat :p

15. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Stav na mé farmě: vypěstováno 12384 bylin + zaseto na cca 600 polí(kdo to má počítat), padadel 862 a mincí vykutáno 1126. Odehráno 21 her a 4 stojí ve frontě za žraločím menu. Na banány si počkám, až tam nebude takový nával, tož tam vhupnu a krám vykoupím. Ještě bych rád SK, TS a TCH. Pořád ještě nemám smuteční vrbu, mangrovník a o bažantovi ani nemluvím. Tak uvidím, co ještě dám, aspoň 1000 mincí by bylo gut.

16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Pokud máš nějaké nesrovnalosti, obrať se na herní podporu, aby prověřili tvůj účet.
    Jak kontaktovat herní podporu

petaM2001 a zejdy66 tohle ocenili.
  17. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

To je paráda, což? Takhle pěkně seřadit vrhy od půl bodu do tří :D
    (Prd paráda, akorát to zamrzí, protože už je to podruhé.)

18. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Krásný sobotní večer, tak i já mám zprovozněný stonek. Teď budu házet na dekorku. Zatím se mi hod na první pokus nepovedl, tak jsem zvědavá, jestli ho dám. Zatím jsem ještě neutrácela, na to se chystám v klidu v neděli. Všem přeji ty správné zásahy sekyrkou.

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Hezký večer všem, jsem chtěla před polednem sklízet celou farmičku i s dekorkami a s akcí BZ, přiběhla včas z nákupu a noťas se mi sám aktualizoval, jsem čekala ještě přes dvě hoďky ... no trpěla jsem xD vypočítané sklizně se časově posunuli, tak dám za chvilku dlouhodobku ať to padá. Odehráno 27 her kytí je dost, ale chybí 86 rohů ke stonečku :p. Určitě budu chtít poslední dekorku tak se pustím do té čtyřicítky :D. Kdo má hotovo gratuluji a ostatním držím palečky a hodně rohů na pití.

20. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Já mám 20 hodů a přes 1000 mincí.. Na první hod jsem střed trefil jen jednou... Jedu si v klidu, ani jsem nepřestavoval farmu, pěstuji jen na kouskách na hlavní farmě a na lesní mýtině. Celou mám jen divokou louku a Baha plantáž. V pralese mám jen stromy a zvířata... Ale doufám, že to udělám v klidu i bez přestavování

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.