Vikingská legenda: Hod na terč (5.10. - 11.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Do řádku mi chybí 2 pokusy a odměna za 1 pokus se nedaří a nedaří

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Řádek je doma, odměny ostatní téměř vybrány, stáje a výrobny až tak moc nepotřebuji, mám vše ;) ale jede se dál, bo mne to baví. Pokusy s odměnou mám všechny krom první, ta se taky nedaří. Z tajemného nic moc - bažant, kterého ještě nemám nedorazil

3. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;) tak já nějak nestíhám:mad: Moc práce, jsem zvědavá, zda to dokončím:eek:

4. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak napěstováno by bylo, pajdátka tradičně nestíhají, ale zatím času dost, tak nepanikařím.
    Trochu mě míchá, že tentokrát nějak nemám šťastnou ruku-.-. Ne, že by se mi vůbec nepodařily trefy do černého (vlastně do žlutého ;)), ale mnohem častěji mám jen 40 bodů. A jednou dokonce jen 32, to jsem riskla poslední hod, když mi vůbec nevycházely puntíky u hlavy a runy.

5. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Nejdříve troška statistiky, protože i když statistika nuda je, má však cenné údaje. Neklesejte na mysli, ona nám to vyčíslí.
    zlatý kořen: Mám 14558. Ideální stav 7760. Plním na 187.6% Hotovo 72.8%
    roh na pítí:
    Mám 750. Ideální stav 543. Plním na 138.1% Hotovo 53.6%

Pořád v zelených číslech.

Pecuško007 - ptáš se, proč mají mnozí tolik napěstováno? To bude tím, že dodržují léty proveřený recept a to tento:
    a) před záhájením akce si pořádně prostudují návod k akci, vychází zpravidla 24 hodin před zahájením a zde si zjistí kolik bude potřeba akčního a kolik padátek
    b) provedou pořádnou přípravu - takže na plochy Farmy i Baha zasází rostliny s nejdelší dobou růstu ( u mě je to na Farmě karafiát a na Baha cukrmeloun), tím si zajistí co největší počet padátek na zahájení
    c) po spuštění akce zajdou do stodoly a do slotů nandají MJS (mrkvově jablečnou směs), bílou nevinnost a vánočku - tímto způsobem zkrátí dobu pěstování v první točce - u 6 hodinovky to vychází cca na 1:05 hod.
    d) na některé z ploch si vytvořím 10 velkých polí, naseju akční, zaliju vodou , pohnojím hnojem, SH(zelené kapky) a ZSH( oranžové vrtulky) tím z jedné plochy docílím 90 akčních rostlinek
    e) těchto 90 rostlinek zasadím takto:
    1. na všech pěstebních plochách si vytvořím 10 velkých polí ( v této akci bylo pěstebních polí 5) - zaseju akční,zaliji vodou, pohnojím hnojem, ZSH a ZH - z těchto polí získám 450 akčních rostlinek ( 5 ploch x10 polí x 9 vypěstovaných rostlinek =450), 2. zbývajících 40 akčních rostlinek zasázím na políčka 1 x 1, zaliji vodou, pohnojím hnojem, ZH, ZSH a získám 40 políček x 6 rostlinek =240 . ... takže po druhé otočce už mám 450 + 240 = 690 rostlinek, což je dost na osetí všech ploch, pak odstraním velká pole, všude budu mít políčka 1 x 1, všechna je osázím akčním kvítím a z jednoho políčka získám 4 další rostlinky, takže zaseju-li všech 690 rostlinek, tak při 3.otočce sklidím 690 x 4= 2760 tady už stačí jen zalít, případně přidat hnůj.
    Takže zkus přidat ze zásobárny MJS a tím si zvýšíš počet rostlin dvojnásobně, protože normálně máš z jednoho políčka jen 2 rostlinky.
    Stačí takto? Nevím, jak velký jsi level a jaké jsou Tvé možnosti....ale MJS Ti každý rád pošle, když požádáš a u padátek to bude stejné.

6. evoku57

Druide - ještě tě doplním: je třeba na akci uvolnit co nejvíce plochy na osázení, aby to rychle přibývalo, tj odstranit stromy a chlévy, jen na křišťálových vodopádech si můžu nechat co chci a také chodit na farmu pravidelně, když mám akční ke sklizni, 1x za den chodit na farmu nestačí, to akci nezvládnu
    :music:

Naposledy upraveno: 7/10/17
  7. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já doplním ještě maličkost - velechlívky a arboreta se vyplatí ponechat. Místa nezaberou moc a jsou značnou posilou pro padátka (většinou, záleží na tom, z čeho to padá, teď ano :))
    Druid.Panoramix: Skvěle shrnuto a strategii mám nemlich tutéž :)

8. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

evoku57 - děkuji za doplnění. Já mám stabilní počet polí, který neměním, kolem stromy a občas nějakou tu stáj, výrobnu či arboretum- klidně si to přiznám, jsem líný to moc měnit a bourám skutečně jen v případě, když je to nutné a potřebné. Ale máš pravdu - bavíme se o co největším napěstování. ;)

9. evoku57

Druide - máš velkou trpělivost to opakovat téměř akci co akci, klobouk dolů - jen kdyby ti, co to potřebují to četli a drželi se toho, určitě by neprohloupili ;) ale většinou je to: komu není rady, tomu není pomoci

10. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Zatím nemám ani řádek v nebi a nemám ani nic jiného, neb jsem házela než 4x a obchod tedy nemělo zatím cenu navštívit. Jsem ráda, že v době sklizně se dostanu +- načas na net a sklidím. Teď jsem měla ještě do sklizně pár minut a mohla jsem přečíst kousek fora, po sklizni dala opět akční plodinu a doufám, že zas se podaří sklidit.

V současné době mám ve stodole 34 vývarů, 33 akční plodiny a 587 rohů. SH jsem použila při rozpěstování a kaštanový řádek mám v záloze připravený, kdyby byl nadbytek akční a chyběly rohy. To zatím tedy nehrozí .....[​IMG][​IMG]

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Statistika nuda je má však .... ještě chybí kdy chodí spát, jestli mají počítač místo polštáře, kdy vstávají, co dělají přes den ....
    Tak taky přispěju svojí troškou do diskuze: 14 her, 2x na první pokus, 776 mincí, 0 vývar, 52 rohů, 216 kořene, který roste na malých polích, nic nekoupeno ,-)

12. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já mám v této chvíli 844 padátek, čímž plním padátka na 150%, což je u mě nadprůměr a celkem na to hledím, na mé farmě to není obvyklé a zdá se, že mě navštívila nějaká pozitivní náhoda. Celkem mám namleto 22+1 darovaný odvar, první pokus zatím ani náhodou a jsem zvědavá, jestli do konce padne. Už jsem slízla jeden pokus za 25 mincí, musela jsem na poslední pokus risknout ostří a kapitálně se mi nepovedlo. Ale díky padátkům nad mé očekávání mám samé pozitivní představy, věřím, že v pondělí večer, kdy musím s akcí končit, bude i dekorka pod střechou.

13. liduška14

liduška14 Pilný autor

Řádek na stonku hotový,

14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

3x zasazena dlouhá kytka na velkých polích z využitím vody, hnoje a jedné várky SH a stejnak prd z toho.
    Takže to bude asi další akce kterou nestihnu.
    Padátka prostě nejsou.

15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mám odházených 12 sekerek. Tak jsem vymýtila na mýtině berušky, světlušky a motýly, dala jsem pole a pěstuji i na mýtině akční, pajdátka mám. Nespěchám, v obchodě nic nepotřebuji, chci jen dekorace a stonek. Pak jdou chlívky nazpátek 8)

16. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Za dvě pětiny času mám 2 třetiny padátek, odehráno 23 vrhů, mincí 1172.
    Karafiáty si ráno 4 hodiny žily svým životem, kdybych večer tušila, že se probudím až před osmou, hodila bych i na zbytek ploch delší kytky. A teď teprve jsem dnes poprvé sklidila akční, dopo jsem byla za babi v DD a odpo za neteří ve špitále. Ale jedu v pohodě, na stonek chybí už jen 7 vrhů, což by zítra mělo být. Kytky téměř napěstovány, zítra i přes den budou karafiáty. Nějak mi ty dvanáctihodinový docházky na farmu začínají vyhovovat.
    Jo a ráno bylo z karafiátů na hlavní 58 rohů. Teď z akční 15, 15, 8, 24 a 11.

17. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Trefa na první pokus? U mne tak leda ve snu.
    Kouknu do zrcadla, jestli nepotřebuji seštelovat očička.
    :DxD

Y_n_o - jak se ti mýtí na mýtině, prozraď.
    xD

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mikešku, se stavitelem... a funguje to.

EDIT: i když mýtí chlívky... prostě likviduje, co se mu přikáže xD

Naposledy upraveno: 7/10/17
  19. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

40 her odehráno, za mince vybráno zatím skoro všechno, co obchod nabízí v kolonce "různé". Tedy kromě hvězd, protože při mém počtu 5479 je opravdu nepotřebuju. Uvidím, jak dlouho mě bude bavit točit akční kytku, ale asi si ještě skočím pro mloka a nějaký ten banán, pak na to peču :):p

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak díky kolu neštěstí mám od rána 26.080 ks akční plodiny a 976 rohů.8)
    Jinak pokud někdo farmaří na všech dostupných plochách tak mu jistě nestačí na osetí všech polí 1x1 690 ks akční plodiny. Jenom farma nabízí přes 580 polí 1x1 a bahamka s pralesem bez vodopádů dalších více než 360 polí 1x1! Proto i druhou otočku na 90 polích 2x2 jedu i se zuzanou!:eek:
    Farmu předělávám do lesního obřího režimu,na hlavní jedu chamíky,včely a motýly.Na baha zatím plodiny.:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.