Vikingská legenda: Hod na terč (5.10. - 11.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Končím došly rohy, uvidím co napadá zítra:eek:

2. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ahojky, zatím mám 6029 bylin a 486 rohů. to jsem zúročil ve dvanácti hodech a k tomu ten jeden zkušební. Diamant tedy padl až ve dvanáctce, ale hlavně že padl. Dnes dám ještě jednu sklizeň a pak dám něco delšího. Mincí 704 + již zakoupená nálepka. Jednou jsem měl mizerné možnosti a risk se nepovedl, co se dá dělat. Jsem v zeleném, to mi stačí.
    Jo, alchymista ... jsem se včera pěkně vypekl - dám oba elixíry na květiny a pak si klidně zaseji bavlník! Mi málem piclo! Na druhé pole jsem dal kosatec a tak alespoń k něčemu to bylo. Jinak ze 148 polí bavlníku vypadlo 24 rohů. Takže jsem došel k názoru, že budu raději točit kratší rostliny, v souhrnu času se pak padančata vyrovnají. Ovšem v neděli jdu do práce, tak dlouhodobky zaseji před odchodem. Při hodovní akci si můj noťas v práci ani neškrtl- ne, načetl hru, ovšem jen na 97 % a dál nic. Za dvě hodiny jsem to zkusil znovu, mezitím jsem vyčistil paměť,udělal fragmentaci a pak došel k 99%. Po 3/4 hodině jsem ten stroj vypnul a proklínal T-mizeru za nekvalitní připojení. Na noční makal tak, že jsem tři pole sklízel půl hodiny! Ale aspoň jsem dal dvě sklizně. Ovšem, vzteky jsem bouchal do stolu a přísahal, že vyměním operátora, grrr.

3. Baroland

Baroland Ikona fóra

Pracně sem si vyházel Keramickou dílnu a ani po restartu ji nikde nemám !! Kde maj soudruzi s uzkýma očičkama chybu ??

EDIT: Na vočička nevidím já..nojo v deset mám už chrupkat...

Ale zase jsem zjistil další na hlavu padlou věc.
    Keramika se prodává po 20 000
    Anakondy po 12 000
    Krmivo pro ně po 30 000

Kruciš,na co já plejtval *mincema na tu výrobnu ?

Naposledy upraveno: 7/10/17
  4. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Barolande a víš určitě, že jsi ji hledal na Baharamě? To víš,také záleží na tom, že máš anakondy.

5. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Co máte pořád proti tomu, když se akce prolínají, můžou se i přece navzájem i doplňovat, například Ingrid a kolo...
    před sklizní [​IMG] a po sklizni [​IMG] sklizeň byla na třech plochách za použití hnoje ,vody a SH, stejně jsem chtěla nějaké obětovat, a nakonec jich je méně, než jsem původně zamýšlela:)

6. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Protože jsem šla spát o půlnoci a vstávala v 6 dala jsem na noc jen akční, stejně jich mám ještě málo, tak mi vypadlo jen 78 rohů z pěti polí 1x1 . Už se fakt těším až zasadím dlouhodobky a rozjede se to. Zatím mám naházeno 19 her a házet tedy moc neumím povedla se mi trefa dříve než na 5 pokus asi jen 4x a několikrát jsem získala jen 32 mincí :cry:. No v realitě by to se mnou bylo možná ještě horší :p

7. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

Lidičky, mohl by mi někdo prosím klidně do zprávy poradit jak to děláte, že máte tolik napěstováno? Na všech 3 polích mám pidi pole a dávám jen vodu, více bohužel nemám. Mám tam ještě stromy ale těch není nijak extra moc abych stíhala sadit. Na baha je to stejné ale mám tam jen dvě základní plochy na sázení. Stonek nemám a žádné vychytávky na padátka ani sklízení. Padátka moc nepadají a zatím jsem házela jen 3 :( na víc zatím napěstováno nemám. Prosím prosím smutně koukám :) ráda bych nakoupila co půjde ať mám i něco nového :)

8. burds

burds Titán fóra

Zatím mám 21 her a už se pomalu blížím k vyzvednutí banánů.Do 1000 už mi moc nechybí.

9. bbowling

bbowling Hvězda fóra

200% do stodoly + ranní sklizeň Hortenzie s 533 parohy = akce hotova a ještě mám ve stodole na 8 pokusů navíc. Ingrid velmi příjemná, inu Švédka a pokud ještě někdy přijede, tak by mohla vzít kámošku na švédskou vikinskou trojku .... :p

10. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Pecuska007 Jestli mas doted na peti plochach napestovano jen na 3 hody, tak bych si typla, ze sklizis bez MJS.

11. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Zatím odehráno 10 hodů. Už mi chybí jen odměna za 1 pokus. Ale to asi nedám. ;)

12. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

a krásně se zelená

vzhledem tomu že muším zejtra do rachoty zapnu mlejny a aspoň 20x vrhnu abych se z toho v pondělí nezbláznil bo házet 40x za sebou to není žádný med:pxDxDxD

13. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Gordonko a stihla jsi spinkat? Já bych nevydržel Jsem si včera na dnešek, asi do jedné četl a ráno jsem vstal až na čtvrté zvonění. No, zítra už mám utrum s ponocováním, to vstávám do práce ve 3,50. Brr
    Jinak jsem vyškrábal z guarany a oříšků a nějakých chlévů 140 padadel. Zase nemám pro změnu bejlí,cccc.
    Šebejdo, těch 200% do stodoly se týká i padátek?
    PS:tak jsem si hodil další 4 hry(mám jich 17) a stav mincí je nyní 911. Tyto pokusy se umlely v noci. Na další si počkám 4 hodiny, ach jó.

14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Trepifajksl - " těch 200% do stodoly se týká i padátek? " - kéž by xD
    Večer jsem to zalomila 2 hoďky před sklizní akční, takže se do rána na poli válely přezrálé kořeny. Sice jsem si nastavila budíka na šestou, ale absolutně jsem ho vyignorovala a vesele chrupala do půl deváté. Jó, ve 3:45 vstávám každičký všední den...a pak to takhle vypadá :eek: Naštěstí mi tu ztrátu vykompenzoval dnešní bonus z KŠ 100% do stodoly (díky Štěstěno :inlove:), tak aspoň že tak ;)
    A teď jdu párkrát vrhnout :)

15. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

takže jsem 20x vrhl na první pokus ani jednou(zajímavé v předchozích akcích aspon 2x) no a průměrem 49,4 mincí házíval jsem lépe si myslím no nic jdu brakovat obchod;)

16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Pecuska007 - popros si o padátka v tomto vlákně Zasílání a výměna dárků
    Určitě se najde spousta lidiček, kteří ti pomohou ;)

A nevím, zda víš o tomto vlákně Jak na vypadávátka
    A vůbec v debatnám koutku je spousta zajímavých témat o strategii farmaření (rady pro nováčky, skleník, řemesla...) . Tak až budeš mít čas, nakoukni tam.

17. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, odehráno 30 her, stonek stonkuje, také se mi nepovedlo vrhnout sekerku na první pokus ale to nevadí, jedu dál, ahoj a přeji přehršel vypadávátek a užijte si víkend

18. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Řádek je již doma:D

19. myš59

myš59 Vévoda fóra

na 15.pokus padla i poslední,na druhý pokus, tak mám všechny doma...takže do stonku jsem v polovině...snad to zvládnu..hody50-55 jedu si pomalu a jistě pro banámy;)

20. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

tak mám 702 políček :) MJS požito tak snad to půjde lépe a budou i vypadávátka vypadávat :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.