Vikingská legenda (11.5. - 17.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Já vše mít nemusím, stačí mi nálepka a plnohodnotně napchatý stonek :D

2. makynka

makynka Rádoby autor

Ahoj, je 14hod a 14 minut a podle informací by dárkem měl být roh, ale není vúbec v sezoních dárcích. Tak nevím jestli do toho mám vůbec jít, nezačíná to zrovna nejlíp.

STYBI a evainfo tohle ocenili.
  3. dkacka

dkacka Rádoby autor

Chtěla jsem rozpěstovat, tak si nachystám 10 velkých polí na zbytku pidipolí mám slunečnice, použiju bílou nevinnost a vánočku a pak chci superpohnojit.... já kachna blbá vikingská..... samozřejmě jsem to udělala kombajnem, takže superhnojivo mám na slunečnicích a tím pádem došlo... jsem fakt husa pitomá :( :( sakra

4. bubla321

bubla321 Stálice fóra

Já ho tam mám. Ale je na pozici 2. Tak se zkus lépe podívat.

STYBI a evainfo tohle ocenili.
  5. emča061

emča061 Pisálek fóra

Stane se...
    Posbíráno 136 rohů, tak uvidíme.

6. tahnudopekel

tahnudopekel Aktivní autor

makynka, menší otázka, aktualizovala jsi stránku? Já ho tam mám.

STYBI a iDavis tohle ocenili.
  7. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Padání rohů je standartní jako jindy [​IMG] .... tu obtížnost tahají z klobouku ,-) Ale teď vážně..... spíš bych to viděl v počtu akčního (navíc 8mi hodinovka) pokud se počítá se získáním všech odměn ,-)

8. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Po první sklizni 607 rohů:

9. koudyova

koudyova Rádoby autor

Tak zase těžká akce, pro mne jako starou bábu opravdu pochopitelná, takže jdu pěstovat a pak nějak budu skládat sekery, pak se netrefím a všechno bude na .... nic za 15 bodů, budu zase naštvaná, jak jsem levá a praštěná, že se u toho rozčiluji. No jo no, nemám ráda akce na náhodu nebo na štěstí. Ale jdu to zkusit, vždyť bych to stejně nevydržela :).

10. babina51

babina51 Veterán fóra

Stromy zase nesklamaly-194 rohů.

STYBI, Skeewe a evainfo tohle ocenili.
  11. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Na úvod 135 rohů..... podobně jako emča061 - kam se hrabeme na EliM77, Casey 27 - těm samozřejmě gratuluju.
    Jo a žádnej košík jsem nekoupila :))

12. matousek08

matousek08 Perspektivní autor

tak mam 129 rohu. to neni spatny. jen nechapu Casey27 a Elim77. jak to delate?:p

STYBI tohle ocenil(a).
  13. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

Ahojky, tak akce se mi líbí, šla jsem si hodit 3 pokusy a 2x za 50 a jednou 40, kdyby to tak šlo dál budu spokojená :inlove:, padátka jsou nachystaná tak už jen ty kytky napěstovat , tak všem dobrý hod přeju, je to zábava :music:

14. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

155 rohů- já nejsem nejlepší ??:D

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

No jooo ... sem večer nezasadila plantáž plnou stromků, tak jen 154 rohů ... ale ještě zraje pár obřích :D ..
    tazvenuse: ... jsi lepšíííí xD

16. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

na zacatek 159 rohu, to by slo :) na ty, co maji ctyrnasobek nemam, dobre, ale jsem spokojena :) Ted jeste honem rozpestovat, dnes vyhnat deti ven s tatinkem a zitra najedeme na normalni rezim, ta osmihodinovka v tomhle spatna neni :p ikdyz me pres den svrbi prsty, mam aspon trosku volneji :p

17. Zuz.ik

Zuz.ik Pisálek fóra

Já jsem ještě lepší, připravila jsem si 10 velkých polí a ostatní pidipole a použila kombajn, takže samozřejmě akční kytka je na pidipolích a navíc znovu sázet můžu až večer, protože nebudu doma... tomu se říká kvalitní start :)

18. Brumík

Brumík Aktivní autor

Já nevím...farma,kde všechno směřuje ke stonkům...plodin hafo,kde se takřka ani nevyužijí a při každé akci se pěstují nové-přechodné. Já nemám všechny stonky,ale i tak mám přestonkováno. Proč se víc nevyužívají stálé plodiny. Zdají se mi ty úkoly čím dál složitější. Chtěla jsem relax a ne bojovku. Pravda, nemusím ten úkol vůbec dělat. Ale nějak se mi vytrácí smysl "farmaření". Připadá mi to jak v reálném světě, kde se na polích "pěstují "fotovoltaiky"...No nic...šťastnou hru, jen jsem si trochu zafilozofovala...

19. blondmary

blondmary Magnát fóra

70 Vikingov prišlo na farmu rozdupali mi ju celú , zrušili stromy, chlievy a každý mi nechal dva rohy, tak ich mám zatiaľ 140.
    Nedostali sa však ešte na lúku, tam mám výrobne, kde sa ešte maká , takže ešte nejaké rohy pribudnú.

20. deedeeblack

deedeeblack Zelenáč fóra

tohle mě taky nebaví,spousta blbostí a málo výhod.

STYBI a Skeewe tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.