Vikingská legenda (11.5. - 17.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hruštinka69

hruštinka69 Rádoby autor

Akci taky chválím! Moc hezky graficky udělaná, a možnost vlastní volby odměn taky super.
    Jen mám dotaz - k výměně zbylých věci po akci. Jak to, že za zbylé mince je mnohonásobně menší protihodnota než za vikingské vývary - které jsou "mezistupněm" ?

Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Hruštinko69 - za jeden vývar můžeš mít až 50 hvězdičkových mincí :music: je to jen o drobátek víc za mince než za vývar, pokud ale dostanu za jeden hod jen 25 mincí, tak je to opravdu o hodně míň než za vývar

3. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak jsem dokončila, farma už je v normálním provozu - no tedy, mám rozmístěné tajemničky, takže ne úplně normálním ;). Jsem zvědavá, co z nich vyleze. Doufám, že se nebudu mrzoutit, protože jsem se rozhodovala, jestli zbylé mince investovat do TCH anebo koupit druhého Vrhače seker. Toho bych uživila ve stonku Rio nebo Ghibli - nějak pořád nemám co tam dát. Nakonec jsem se rozhodla pro TCH kvůli překvapení, tak uvidím. Možná budu fakt překvapená :p
    Akce byla moc prima a musím říct, že mě bavila i jen sama o sobě, bez ohledu na odměny (i když se jich také nezříkám:)). Líbilo se mi, že přes ten náhodný prvek se dalo vlastními silami hodně ovlivnit - a teď nemyslím pěstování ;). Takže díky a sem tam (s ohledem na ty, co je nezaujala) by se mohlo něco podobného opakovat.

4. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj farmáři. Dnes ráno poslední zásek sekyrkou a mám hotovo, nebo spíš už došly kytky. Akce super a pohodová. Vůbec jsem nebourala farmu a na jedné ploše jsem měla zvířátka, tak nevím kde byla ta vysoká obtížnost. Jindy se lopotím se sklízením a vypadávátky do poslední chvíle a akce je středně obtížná. A navíc mě tahle sekyrková akce fakt bavila a i možnost výběru odměn byl pěkný.

5. tahnudopekel

tahnudopekel Aktivní autor

Nebudu vám lhát, skoro vše koupené (koláče a hvězdy jsem nekupoval) + dekorka navíc. Škoda, že nešlo kupovat vícekrát "Různé", jinak bych se vybodl na tu dekorku a asi i na stonek a kupoval bych co bych chtěl.
    S akcí jsem byl spokojen až na tu drobnůstku, kterou všichni uvítali.

6. flexka

flexka Hrabě fóra

Napřed jsem se dlouho bránila náhodě a nechtěla akci dělat, pak jsem se rozhodla vzít si banány a SK a nálepku. No a nakonec i při velmi laxním pěstování na opravdu malé ploše došlo i na stonek a 2 dekorky do něj. Doufám, že vrhače časem vyčenžuju. Zdá se, že náhoda byla opravdu nastavená příznivě a v podstatě padalo jen 40 a 50 mincí. Dokonce mi 2x i vyšel risk, že jsem měla samozřejmě topůrko na 5, hlavu na 4 a 1/2 a runa pořád jen 3 a míň, tak jsem v pátém buchla náhodně úplně náhodně vybranou jinou runu a vyšlo to.

7. irísek1960

irísek1960 Vážený autor

Tak jak to ze začátku vypadalo příšerně,nakonec se z toho vyklubala hodně fajn akcička která byla určitě lepší než chytání ryb a dala se zvládnout i při pracovním vytížení.Skládání sekerek mě bavilo,jediné malé mínus byla nemožnost koupit "různé" několikrát.Ale jinak chválím,děkuji a takových akcí víc.

8. -Majk2009-

-Majk2009- Zelenáč fóra

Bezva akce po dlouhé době , jenom ze stájí a stromů nevypadlo nic co by zůstalo na ploše, tak snad příště.

evainfo, petaM2001 a ell1956 tohle ocenili.
  9. hruštinka69

hruštinka69 Rádoby autor

Evoku57 - díky, to mi nedocvaklo že to musím vlastně vynásobit padesáti. Ale stejně jak čtu na první stránce:
    "......budou vyměněny vikingské vývary 1 ks = 910 BZ, 910 TBZ, 1220 kr........mince 1 ks 50 BZ a 25 kr."
    Znamená to že za mince nebudou TBZ? Za těma se právě teď pachtím nejvíc :)

Naposledy upraveno: 17/5/16
  10. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky super akce hotova úplně obchod vykoupen a stonek stonkuje :D. Teda fakt žádná honička v poklidu :D;)spokojenost ještě hodím večer tajemničky a ráno uvidím co padne že by dorazil ten toulavý jezevec ;)Janča

11. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj všem ;)akce byla superxD co jsem chtěla.. tak jsem vybrala.. všem sousedům díky za dárečky.. jen mě mrzí, že nelze posílat více dárečků.. snažím se posílat jak jen jde.. za tuto akci děkuji;)

12. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Ahojky mám hotovo, akce bezva, záseky šly skvěle a poháry taky padaly solidně, dvakrát jsem sadila karafiáty a růže, jinak akční, sousedům díky za pohárky, odtajním až večer, takže ještě překvápko;);):)

13. -mamima-

-mamima- Rádoby autor

ahojte, stonku mám ale nemám tie dekorácie, ak niekto bude mať viac, tak budem rada, ak mi vymení a nezabudne na mňa :inlove:, ak je to tak možné. ĎAKUJEM

evainfo, petaM2001 a burds tohle ocenili.
  14. disquotek

disquotek Perspektivní autor

akci jsem dokončil ještě ted posledí dekorku na stonek velky problem s vypadavkama na kolač a hvězdičky nejsou mince ještě že mam marodku jinak bych vic odměn neměl dobra hra akorat ty vypadavky to je pro mě noční mura ;)

15. babina51

babina51 Veterán fóra

Tak jsem nakonec vysekala i stonek,dekorku kovář navíc a z obchodu mám vše kromě hvězdiček a nálepky(tu stejně nemám kam nalepit).Jak mi vyprší mrkvovka vrátím na plochy stromy a dám si oddech.:D;):pxD

16. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Akcia nebola taká hrozná ako sa na prvý pohľad zdalo a teda musím ju zhodnotiť ako celkom obstojnú a pohodovú ;) to, po čom som išla už je dávno u mňa, takže ja som spokojná ;)

17. eli2006

eli2006 Vážený autor

Mám 4x dekorku kovář,obchod jsem kromě hvězdiček vyplenila celý.Akce bezva,vypadávátka padala jako o závod,takových akcí víc, jen stromy a stáje mohly dát lepší odměny.

18. Rony84

Rony84 Perspektivní autor

Poslední dobou asi nejlepší akce, pěkná minihra, která nebyla úplně o náhodě, ale dala se částečně ovlivnit. Navíc mě i bavila a nebyla za trest.. Vývary byly hotové ve mlýně za pár sekund, to taky všichni ti, kteří spěchají, ocení..

Klidně bych hru o den natáhla.

19. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Akce v 10 hod. ukoncena, stonek uz par dni pracuje, dekorky mam nekolikrat, ted jsem dovybrala odmeny, vyhodila 12 + 4 tajemna na plochy (nic prekvapiveho neocekavam a vubec mi to nevadi), vratila farmu do puvodniho stavu, takze zbyva zhodnoceni: PEJI CHVALU a RT posilam velke diky se vzkazem: "Vic takto pohodovych akci"! :inlove:

20. burds

burds Titán fóra

Akce byla nejlepší za poslední dobu.Moc se mi líbila. RT palec nahoru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.