Vikingská legenda (11.5. - 17.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. paeij

paeij Rádoby autor

Tak jsem obětoval jeden hod :p a zvolil nejhorší kombinaci 1-1-1 tečka. Sekera se zasekne do terče ve žlutém okraji a dostanu 15 hvězdiček.....

2. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Zatím super stonek hotov valím dál brousím si na banány a pak se uvidí co ještě ( 1x-15, 6x-32, 8x-40, 24x-50) jsem naprosto spokojená není vždy nutné dát tu 50 i tak bezva ;)Janča

3. -mamima-

-mamima- Rádoby autor

veľmi pekná akcia, :inlove::inlove::inlove:sa hrááám :p

4. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj farmáři přeji hezký povečer, co se týče akce ,tak jsem s ní velmi spokojená,je pohodová,každý si může vybrat co chce,původně jsem do akce šla po přečtení jak je zase překombinovaná pouze pro to ,že akce nevynechávám a s tím,že si vezmu sk ,nálepku a skončím,ale házení je zábavné takže mám stonek a už pomalu vybráno to co mně zajímalo v obchodě.A hlavně mi přes léto kdy jezdím hodně na zahradu vyhovuje dlouhá akční rostlina.Všem přeji ještě jednou krásný večer a ,aby každý získal to co chce.

5. Veselá.99

Veselá.99 Vycházející hvězda fóra

Ahoj všem farmářům, nepíšu sem často, vlastně skoro vůbec, jen si tak čtu ostatní, ale dnes mi to nedá.Tahle akce je opravdu povedená, už jsem si vzala vše z druhé strany a na konec jsem si nechala stonek. Kdyby to šlo, hned bych ji přesunula k Renzovi. Jsou tu i farmáři, kterým ručky nestihnou ani krtka ani balónky, truhla je k přemýšlení nenutí, ale tohle je super hra. Díky za ni.

6. Baroland

Baroland Ikona fóra

Občas to trefím hned na podruhé,ale někdy mě to pěkně vyšponuje.Já ti dám,že padesátka nebude.xD

7. stěby

stěby Hvězda fóra

Jezevec vikinskou poštou nedorazil, jen 4. vydra :music:, ale jako novinku na baha mám konečně mangostan. Tudíž se připojuji k pochvalným příspěvkům k této akci. Mám tolik mincí, že jsem shrábl navíc i SH a zítra získám komplet stonek, což nebylo v původním plánuo_O.

Naposledy upraveno: 14/5/16
  8. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Ahoj farmáári,

akcia hotová, ani to nebolelo:D
    [​IMG], to je jak za totality:wuerg:
    ešte by sa mi zišli nejaké pinkipiexD [​IMG], áá hviezdičkyxD.

dobre, dobre, dosť bolo strandy, ešte mám nasadenú akciovku, kto by chcel, pošli holuba, môžem kúpiť ešte nejakú dekorku, pri OaD pošlem;).

Pekný večer;).

9. slootr

slootr Baron fóra

Ahoj všem, akce není špatná, vyberu si toho víc, než jsem čekal. Jenže je tu pro mě jedno velké ALE. Odměny jsou docela mizerné, když to srovnám s jednou z minulých "klasických" akcí, kde bylo jasně dáno kolik napěstovat a dodávalo se v družstvu. Vybral jsem ji náhodně z kalendáře, možná by se našel i lepší příklad. Ta akce se jmenovala "Kolem světa!".

Pro srovnání: cituji:
    Co můžeme získat:
    110650 BZ, 50200 TBZ, 133840 kr., 75x superkrmivo, 28x superhnojivo, 54x Zuzino superhnojivo, 2x Zuzino ultrahnojivo, 2x bedna s nářadím XL, 3x párty lístek, 2x kupón na pomocníky (1 hod.), 12x Podivuhodný strom “Yukon”, 12x Podivuhodný bahama strom “Tahiti", 6x Podivuhodný výběh “Labuť”, 24x hvězdička, nálepka, řada na magickém stonku, 2x Cenné bidýlko, 2x Bobříkova vzducholoď, 2x “X” nikdy neoznačuje přesné místo

Takže tato středně obtížná akce nám za odměnu dala víc, než si můžu vybrat za mince. Stonek, dekorace byly dvakrát, hvězdiček víc, tajemna víc, SK víc, jedině zlaté banány chybí. SH je méně, ale zase tam bylo Zuzi. Párty lístků méně, zato bedny s nářadím. Navíc BZ, TBZ a krejcary.

Zdůrazňuji, že mi tato akce přijde fajn, jen ten trend snižujících se odměn je alarmující. Píšu to jen proto, abych trochu ukrotil ty nadšené výkřiky. Jasně, je to fajn, ale dostáváme ukrutně málo. Kdyby šly ty odměny vybrat víckrát, to by bylo jiný kafe. Takhle to z mého pohledu žádná hitparáda není.

Jen pro pořádek - vyberu si všechno jen ne Pinky Pie, těch mám mraky. Kromě kompletního stonku ještě tu největší dekorku navíc. Recept už mám, takže ten taky neberu.

Jenže ve srovnání s Kolem světa je to pořád almužna, a to máme vysokou obtížnost. To bych fakt čekal víc.

Howgh

10. tahnudopekel

tahnudopekel Aktivní autor

slootr, věřím, že každý hráč by bral odměny vícekrát, já patřím mezi ně. Co bych bral, to nikomu neřeknu, ale určitě ne recept a stonek. :D
    paeij, to nemuselo být. :) U mne by jistě byla vyjímka a sekera by skončila jinde.

11. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky ,
    nějak mě od toho házení sekerou už bolí ruka , tak snad by jsem si mohla jít už lehnout a spát.
    V obchodě už vše vykoupeno , ještě hodím všechny tajemničky na plochu , pak si skočím do kina ,
    popřeju promítači dobrou noc a vám všem také .

Tak dobrou noc, hezké sny a pohodovou neděli.

12. sexisabca8

sexisabca8 Pisálek fóra

Ahoj nevíte někdo o čem bude ta Šlechtící akce?

maribeja a STYBI tohle ocenili.
  13. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Denny, tato akce má obtížnost vysokou! Tak nemůžeš očekávat velké objemy vypadávátek. Času je dost, tak nasaď na část polí dlouhodobky a toč krtky a bobry++. Určitě se nějaká ta padátka objeví...
    Tak mi chybí už jen 101 mincí a je doma i stonek. Mimochodem, také mne brzdí padátka a brblám tady? Na baha jsem zasadil mochyni a na mýtině růže a uvidí se. Pokud to nepomůže, přijde na řadu špalda a karafiáty. A moc mne baví stavět ty sekerky:p

14. babako

babako Expert fóra

Krásný den všem,tato akce naprosto fantastická,gratuluji.. Ať:inlove::);) se daří..

15. STYBI

STYBI Velmistr fóra

Hezké ráno,
    tak mám také vše - tedy krom hvězdiček a pinkie koláče - toho mám plno. A samozřejmě souhlasím, že na množství napěstované akční plodiny a počet padátek jsou odměny mizerné - řádek na stonku dává málo bodů a ani jsem o něj nestála, ale to sestavování sekery a házení mě tak vzalo, že jsem nakonec byla vtažena do hry a když už mi to tak hezky šlo, tak jsem holt ty vydělané penízky směnila a vybrala vše, ještě mám na plochách jednu otočku akční takže asi koupím navíc nějakou dekoraci, třeba se bude hodit při OaD.
    Tak přeji ať se všem daří a krásnou neděli :)

16. JanaŽ

JanaŽ Pisálek fóra

STYBI přesně s tebou souhlasím, hru logik mám moc ráda, takže dobrovolně sázím akční plodinu, abych mohla sestavovat sekyrky :D

17. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Stybi, JanoŽ - vezměte mne do klubu! Jsem se rozhodl, že když mi to tak jde, že vybrabčím celý obchod, nedám drakům ani myš... Jindy už si pískám a válím šunky a teď tu dobrovolně pěstuji takové kvantum osmihodinovek - inu, zázraky se občas dějí i v české kotlině. Jdu spát, jsem po noční a už na to skoro nevidím.

18. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Tak hotovo a dám dekorky navíc :D:D:D.

19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Ahoj, hezké ráno všem. Akce je opravdu prima, moc mě to baví (i když dnes ráno jsem tedy měla 2x hod za 32, prostě jsem nebyla schopná trefit runu :cry:), ale jinak je to fajn. Sice jsem plánovala nejdřív získat hvězdičky a teprve ve finále se rozhodnout, co za ně pořídím, ale nakonec to dopadlo tak, že už jsem koupila SH, SK, dortíky a recept. Hned jsem uvařila nějaké čokosirupy a prodala je :p

EDIT: A odměny se mi líbí, mně se hodí i hvězdičky :)

20. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

hezké nedělní ránko - u nás slunečno a větrno- včera večer jsem porvé sestavovala sykýrky a házela, moc se mi to líbilo;) 32korunek x4,40x5 a 50x16 a z toho dvakrát na jeden hod xD. Kurna to mne fakt bavilo a proto pěstují dál, at si ještě zaházím ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.