Vikingská legenda (11.5. - 17.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

kiki: Tak nenápadně, že si nikdo ani nevšimne a nepogratuluje.xD[​IMG]
    S rohama problém nemám, zato akční mi nějak nerostou. Možná i proto, že mám všude stromy a ty stíní.

2. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Naprosto souhlasím. K mé plné spokojenosti, by mohli zakomponovat něco z minulé akce, kdy se pěstovala čtyřhodinovka a osmihodinovka a víceméně se dalo vybírat, kolik čeho dodáš. Takže kdyby se tu daly mlít třeba dva vývary, jeden z kratší plodiny, druhý z delší (z polovičního množství), tak by asi byli spokojeni všichni :D Je fakt, že ne vždy stihnu otočit dvě osmihodinovky za den, tak by se ta kratší na kombinování zkrátka hodila. To jen pro zamyšlení pro RT, jak by se dalo ještě vyjít více vstříc hráčům ;) Každopádně díky za super akci!

3. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

41 pokusů -1951 mincí-průměr 47,5:p
    zatím chodím po obchodě jak mlsnej kocour a kochám se:p

4. Dela76

Dela76 Aktivní autor

Ahojky,u mě začíná být nedostatek vypadávátek,tak dám do večera něco dlouhého na pole..na jednu sklizeň kytek uvařím 5 polívek,ale kytek už mám navíc 5000..mincí 2219,ještě jsem nic nekoupila

5. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Sovinko, včera jsem si na vykrytí času dal celou plochu slepic a vypadlo mi šest padátek. Za hodinu je to slušný výsledek. Zkus to také, jestli máš dost akční a hnůj když tak draze prodáš. Aspoň bude na nákup dalších stromů či chlévů...
    Kiki2305 - gratuluji k postupu a zůstaň nám věrná.
    PS: na noc jsem měl růže a co se týče vypadávátek - nic moc. Mochyně na baha byla daleko lepší

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Sovinka - z jabloní moc padátek nevyždímeš, bo mají krátkou dobu růstu :( Ale kdybys takhle vyškrábla nějaké stromky z tajemek
    ( takové buky, bezinky, meruně, oskeruše, slívoně, .....), tak tam už by to bylo určo lepší ;)
    Kiki2305 - tys taková šikovná xD Gratulkááá :D

Tak, ve mlýně mám ve frontě deset lektvarů a došly rohy. Takže zasazen skleníkový pórek na poho. Nemám kaštanový řádek, takže poroste něco přes tři hoďky (vánočka, nevinnost, SH). V tropech mám akční (taky na poho se SH). Tož snad se to trochu pohne.
    Musím chvátat, Ingrid už čeká ;)

7. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Trepifajksl, díky, pokud dneska bude čas, tak to takto určitě udělám, už včera mi psala jedna moje neuvěřitelná (neuvěřitelně laskavá) sousedka, že krátí prostoj slípkama, já jsem zatím prostoje nezažila, tak mě to minulo. Ale pokud ze slepic dokáže vypadnout roh, tak při první příležitosti budou kvokat. Zkoušela jsem mrkev a pšenku, ale z těch ani ťuk. A ze slepic je oproti hodinovým plodinám ziskem ten hnůj, to je čistá pravda.

Skalara.v , já vím, ty jabloně tam zůstaly zapomenuté, ale je jich jen pár, to mi ani nepřidá, ani moc neubere. Nebo je z oskeruše opravdu o tolik víc padátek? Já koupila ve Strombole pár sazenic, mám oskeruši, dřín, lapacho, sakury, ale z této plochy padne max. o 1 roh víc než z plochy, kde mám jabloně a ořešáky...

8. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Krásné sobotní ráno [​IMG]
    Tak jsem myslela, že včera večer bude moje poslední sklizeň akčního. Ale protože hlavní sklizeň mám ráno (obr stromy) a překopáním farmy večer (krom Bahamky a pralesa, tu jsem udělala) bych nic nevyřešila, , tak jsem nakonec dala akční. A zas házela ... Už mě tedy žádná obchodní položka nelákala, ale to sestavování sekyr a hody ty ano, tahle část plnění akce nemá chybu. Z obchodu jsem nakonec vybrala ještě 60 SH a kupon na pomocníky.

A teď mám 175 mincí, za které už nic nepořídím a zároveň ještě zbylo 56 ačkní plodiny. Takže teď jsem zasela 40 políček akční, večer po mém návratu udělám ještě jednu otočku akční na těchto 40 políčkách, budu mít tedy nějakých 296 akční, semelu s rohama na vývar a ještě si jednou zahraju se sekyrou a pak vyberu 5x Pinkie koláč. Získávám ho sice pravidelně ze Zámku z oblak, ale mince propadnout nenechám.....

9. STYBI

STYBI Velmistr fóra

tak akce opravdu super - jen škoda, že se nedají koupit věci opakovaně - např. Sk, SH, banány atd - to by bylo opravdu luxusní, ale to by se RT moc pláclo přes kapsu, aby takhle uvolnili kohoutky - smůla ;)
    jinak přeji všem krásný den - na noc jsem dala dlouhodobky aby bylo více padátek a do konce akce budu mít opravdu vše i to co jsem ani nechtěla takže za mně opravdu spokojenost :)

10. akyraa

akyraa Aktivní autor

mám také poslední otočku akčního na stromky a končím :) hlavně jsem šla po banánech, ty mi chybí a chybí. snažím se zároven šetřit, kdyby byl na šlechtění slon abych měla z čeho odemykat sochu, no uvidíme:)

11. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

hezké dopoledne ... akce dobrá, akční stihnu za den 3x, z toho mám akorát na 5 polívek, padátka zatím nechybí (jistí to stromy v pralese a na půlce baha mám nové chlívky, stromy mám i na půlce louky) ... ačkoliv jsem normálně na vrhání čehokoliv dost levá ;), tak s touto virtuální sekyrkou to docela jde, většinou padne "trefa" za padesát, občas za čtyřicet ... začala jsem vykupovat obchod (co kdyby mi pak klekl net a nestihla bych to xD), takže stonek už maká, vybrala jsem nálepku (to se musí:D, bez nálepky by akce nebyla úplná), dále SK, SH, recept mám už z minula a teď přemýšlím, co vyberu dál ... ať se se všem také daří a jsou spokojeni s akcí tak jako já!

suma sumárum - akce příjemná, sestavování sekerek logické, bez nějakých nepříjemných překvapení v podobě nečekané "náhody", přimlouvala bych se také za to, aby bylo možno odměny z kategorie "Různé" vybírat opakovaně, každý má jiné priority a také potřeby (někdo například SH nepotřebuje, protože má dost obrstromů, ale další by to ocenil - například já ;), někdo nepotřebuje třeba kupón na pomocníky, protože si pravidelně kupuje kombajn, atd.)

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Sovinka - jabloně jsou horší - ale ten rozdíl poznáš, když budeš mít osázenou třeba celou plochu. Při pár stromcích se to ztratí tak nějak v davu ;) Ale zase se jabka dobře prodávaj (já teda spíš kupuju) :D
    Máš ještě nízký level, ale jak budeš postupovat, půjde to líp a líp. Je vidět, že nad tím přemýšlíš, snažíš se. To je moc fajn ;)
    (Bo je tu fůra farmářů, kteří jen pláčou, ale nic neudělají pro to, aby byli lepší. Jsou jen naprdnutí na celý svět a za všechno můžou ti, co jim to jde o_O)

13. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj STYBI,
    bohužel, spotřební zboží opakovaně koupit nejde, ale dekorky si můžeš znásobit.

petaM2001 a STYBI tohle ocenili.
  14. STYBI

STYBI Velmistr fóra

• Necituj příspěvek pod, který píšeš. Stačí oslovit jménem.
    ***odstraněna zbytečná citace***
    to já vím, ale dekorek mám plnou lištu takže mi jsou k ničemu a myslím, že většina dlouhohrajících to má stejně

Naposledy upraveno moderátorem: 14/5/16
    Trepifajksl, Xenie6161 a petaM2001 tohle ocenili.
  15. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

á další 4 vrhy tentokráte 100% -takže 200 mincí to se to bude nakupovatxD(45 pokusů -2151 mincí-průměr 47,80000)

16. Shanigan

Shanigan Pilný autor

Tak som sa dala na vrhanie, celkom ma to baví, aj keď si myslím, že je to degradovanie rún . ale zase ma to obrátilo smerom k nim, teda sa s nimi mám viac zaoberať :) hlavicu a rukoväť dám dosť často na prvý alebo druhý pokus správne. ale runy.... doteraz ale som dostala len raz 40 mincí, ostatné boli vždy 50 . stonok ma nezaujíma, mám ich už toľko, že ma prstíky bolia keď denne klikám / pomocníci sa nie vždy nachomýtnu :music: / ale odmeny :) na farme sa už dostali na plochu chlievy a stromy. no nič svetaborné mi nedali, ale zase nič bez cenné, a to ma teší. Ešte jeden chliev čaká na ukončenie, uvidíme čo mi dá. na baha som stromíky zasadila len teraz, takže uvidím až večer. už som si vybrala aj super hnojivo aj pomocníkov. Mno ešte tie párty lístky a super krmivo. potom uvidím :) ja a zlaté banány samozrejme :) do zajtra by to malo vyjsť všetko . čo som si predstavila :p

17. bukotesko

bukotesko Pisálek fóra

ahoj, zdravím všetkých farmárov, rád čítam diskusiu, vaše rady, tieto dni však času niet, preto prepáčte ak už niekto napísal rovnakú info...... len sa chcem podeliť s mojím postrehom, čo sa týka skladania sekerky, moja skúsenosť je taká, že v pokusoch sekerky ako aj runy dávam postupne idúce za sebou, takmer vždy je tam plný počet, alebo takmer plný počet/tých4,5 - 5 guličiek/, čo tiež stačí na 50 bodov....nejdem skákavo, a pri ďaľšom vývare začínam posunom o 2 políčka od poslednej správnej sekerky, a z týchto hodov mám iba jeden minutý zásah, dúfam, že nie som jediný, komu to takto funguje, nechcem nikoho naviesť na zlé hody, to určite nie, preto zvážte, či to vyskúšate............a mám ešte lepšiu taktiku- moje 4 ročné sestry dávajú aj na prvú, druhú max tretiu šupu vždy, takže ak máte doma krpcov, využite ich šťastie určite......ja mám problém s vypadávatkámi, ale vyskúšal som vašu radu, keďže mám viac akciovej plodiny dopestovanej a na pohopoliach zo 41 ruží mi padlo 34 vypadávatok, lenže treba SH +...... v porovaní s minipolíčkami s akciouvkou, kde mi vypadne od 8-12 ks, /nemám mazlíčkov/...............držím palce všetkým a šťastnú ruku prajem

trepifajksl ani mne z ruží na mini poličkach až toľko nevypadlo

18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No ja testuju nahodne, tedy vzdy jinou ale ne po sobe... jak ziskam plnou zelenou, tak uz beru jen tu a menim dalsi... mozna bych mel stale volit ruzne a na posledni vybrat nejlepsi - ale proste zatim mam pomer 21:12 za 50:40 zisk...
    Namleto 47 polivek, takze vypestovano 13630 korenu a vyskocilo 705 rohu, ziskal jsem 1530 minci z 33 hodu sekerou, coz je prumerne 46,3 minci/hod.

19. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Hezké poledne. Já jsem byla ve čtvrtek celé odpoledne pryč a včera zase na celé odpoledne přijela dcera s rodinou. Tak jsem průběžně sázela a mlela, ani nevím, kolik čeho bylo. Dnes jsem se pustila do házení. Celkem se mi dařilo. Jednou jsem měla 32, jinak se střídaly 40 a 50. Měla jsem hodně penízků a vydala jsem se nakupovat. Moc ráda utrácím, když je za co. Mám SK, ZB, nálepku, kupon na pomocníky a dokonce jsem si pořídila řádek na stonku s dekoracema. To jsem vůbec neměla v původním plánu. Zatím jsem moc a moc spokojena s akcí. Házení je super a osmihodinovou rostlinku mám ráda, protože tu nemusím pořád být a sázet. Dál sadím a pokusím se získat ještě nějakou odměnu. Fakt tato akce je super!!!

20. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte vrhači.Ja som mal v pláne vybrať z obchodu SK,párty lístky,recept a ZB.Keď že sekerky lietali tam kam mali tak som ešte vybral aj tie tajné stajne čo ak sa vykľube jazvec keď doteraz padali s tajných iba lištovky a vyplatilo sa prvá tajná vyliezol jazvec xDxD a ostatné:žltý ródeo ranč,pásavec a tá posledná tajná už ani neviem.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.