Vikingská legenda (11.5. - 17.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Neuvěřitelné - 232 rohů !? Co se to děje? ♥♥♥
    Pozn: Vše po sklizni stromů (základní, něco XXL a 18 obrstromů).

2. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

no rozpestovala som zlaté koreň ,103 rohov a uvidím ako to pôjde ďalej,hádam sa niečo podarí

Naposledy upraveno: 11/5/16
    STYBI, evainfo a blondmary tohle ocenili.
  3. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

161 ks pitnej roh tak ted už jen pěstovat a pěstovat;)

4. Vero.nika82

Vero.nika82 Perspektivní autor

Tak jsem se nakonec do akce pustila, uvidím, jak bude zábavná. Musím se taky pochlubit :)

5. švestinka

švestinka Velmistr fóra

marcipánka74 - Jsem asi natvrdlá - jak jsi už mohla zkusit 3 pokusy - to ti už něco dozrálo? Nebo košík?

Vero.nika82 - gratulka ke stovce!!!!!

6. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

švestinka ano po dlouhé době jsem koupila košík, kde byly 3 pokusy jako dárek, teď na akci nebude tolik času (budu víc v práci jak doma:cry:), tak asi tak :D jinak padátka samozřejmě díky SH a kaštánkům

7. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Zdravím fórum ! Jsem si spočítal 3 varianty - mini, střed a velký balík. Jako průměr jsem počítal 35 mincí - přece jen snad nejsem úplné dřívko. Takže mi to vychází na 5800/300, 12180/630 a ta nej 27840/1440. Ale to už bych si připadal jako za Mařky Terezičky, tak s tím moc nepočítám. Jinak mi vypadlo 105 nádob a na další ještě čekám. Gratulka těm, co to umí ve větším. Já holt nejsem spiťar, tak mám rezervy... A hlavně hrozně nerad bourám;):p

8. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Vero.nika82 Velká gratulka, někdy v listopadu-prosinci tě budu následovat;)

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Začala jsem o chvilku později, ale jedu volně jen na 2 a 3/4 plochy. Co bude, bude. Teď vypadlo 189 padátek :music:

10. Johnny

Johnny Polobůh fóra

185 rohů ;)

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Vero.nika82: ... moc hezký a gratulka ke 100vce :p ... bez toho stonku to vážně trvá ... já hlava dubová :D ...

12. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

První sklizeň 152 rohů, + 30 z košíku a 2 dárky. Ještě bude 10 chlévů na Baha, ale jak to tak vypadá, je to opravdu stejné jako v minulé pěstovací akci. Tak snad to bude dobře padat i z akční plodiny.
    Košík jsem na začátku koupila poprvé a je to paráda. Za chvilku sklidím 135 velkých polí po 9 kusech a rovnou mohu hodit na celou farmu malá políčka.
    Tím samozřejmě nechci dělat reklamu nákupu košíků, ale pro mě je to i úspora SH, Zuzi i hnoje. Dál už pojedu jen s vodou.

13. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Vero.niko82, velká gratulka.:):):D Jsem chtěl poblahopřát hned, ale tá moja lebeň Alzhaimrom napadená...:p

14. rampusak

rampusak Veterán fóra

• Prosím necituj príspevok pod ktorý píšeš.
    *odstránená zbytočná citácia*

Příprava podle toho jak moc akci beru vážně, jelikož vůbec ne, měla jsem na ploše i plebsy jako jsou oranž. pštrosi atd. a normální myšky. Jen 4 TS na kytí, Trepi dobrá zpráva, mám další žlutý - pan Lapač se zase stavil na kafe, tak se potom připomeň pokud máš farmu pod jiným nickem. Zatím 116 toho co má skákat a na baha dojíždějí normální 20tihodinovky, něco ještě doskočí. Jelikož jsem odhodlaná jet jen na 2 plochách a víc ne, je možné že dřív poletí flinta do žita než sekera do hlavy. Topůrko je za tolar a do lesa nepojedeme, bude asi pršet. Může se stát že jak jsem rychle akčně začala stejně rychle to zabalím, po stonku nejdu, zkusím cokoliv mimo tajemno, mám slíbené jisté od susedy. Zdar bojovníci, farmáři se učí válčit, příští akci jedem kukuřicí na T9, jinej tank bohužel neznám ;)

Naposledy upraveno moderátorem: 11/5/16
    Trepifajksl, STYBI a evainfo tohle ocenili.
  15. bukotesko

bukotesko Pisálek fóra

Vero.nika82 srdečne blahoželám, s takým sa treba pochváliť

STYBI a evainfo tohle ocenili.
  16. denny1985

denny1985 Rádoby autor

Tak už vím proč RT označilo tuhle akci jako těžkou .Protože vypadávátka padají ještě min jak při akci chrám dveří. Jsem na tom tak bledě s vypadávátky jen já nebo to tak má někdo taky?

Ale celkem naše soudruhy i chápu čím mín budou padat tím víc prašulí jim na účet přibude.
    Jelikoš lidé budou kupovat košíky jak se říká rychle a zběsile :D

A o tom to přece je nemáš něco tak si to kup :)

A pro to je vice rýže pro naše soudruhy :)

Ale pokud to tak v těch následujících akcích půjde dál tak si moc nových hráčů náš nový majitel tehle hry nenaláká.

A bude mu ubývat kapitálek na jeho kontě.

Proč by nový hráči setrvali v téhle hře když hned na začátku zjisti že pokud nemájí na to aby aspon pár krát měsíčně zaivestovali do hry nějaké korunky.Tak se velice nikam nedostanou a nezískají moc odměn tak se nato vykašlou.

Náš RT tým by měl myslet i na začínající hráče že oni nemají tolik otevřených polí aby mohli pěstovat takové kvanta akční rostlinky. Chtějí aby začínali hrát malý hráči tak by jim tuhle hru měli aspon trochu přizpůsobit. Aby je to hned na začátku hry neodradilo tuhle hru hrát.

A každý není takový frajer že investuje do hry pár stovek a ani nemrkne. :sleepy:

Jinak přeji všem at vám padá co nejvíc vypadávátek aby jste si tím pádem mohli splnit své přání co vše chcete získat od téhle akce :)

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Sem koukala video a od "jednoho" - do "pátého" hodu jsou jenom tři výkřiky s třemi záseky: ... dobrá práce, nádhera a fantastické. Nemělo by jich být pět? :p. Něco jako .. "jde ti to" .. "dej si loka" .. "dobrá práce" .. nádhera" a "fantastické" ?? ... by člověk hned věděl na čem je xD :p

18. Monkfish1

Monkfish1 Rádoby autor

Zdravím všechny farmáře a farmářky :)
    akce po prvním přečtením mi přišla přeplácaná, ale po vícero přečtení mi přišla zajímavá a je to něco nového (možná proto, že jsem to pochopila :D ) ;) Už se těším až i já zkusím své dovednosti v hodu sekerou (raději vedle mě nikdo nestát :D ) Odměny jsou suprový a nejvíc se mi tam líbí ten receptík :)
    Přeji všem štěstí při házení a volby sekyrek a žádný useknutý prstíky :)

19. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Vero.nika82: velká gratulka xD přeji Ti.. aby Tě farmička stále bavila.. a vše se plnilo podle Tvé představy;)

evainfo a STYBI tohle ocenili.
  20. Borek51

Borek51 Rádoby autor

První kolo hodů-15 bodů -nic moc

bukotesko, evainfo a STYBI tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.