Vesmírná loď Lunarama / Diskuze (26.9. - 2.10)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 25/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Tak já bych se přimlouvala za lepší zviditelnění políček, kde člověk dodá. O víkendu jsem byla na malém NB a měla jsem za to, že mi nic nechybí....a včera to nezkontrolovala, dneska mi chybí 2000kytek.....

A vidím zatím skvěle.

2. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak ja akci tentokrat taky nezvladnu, chybi pres 200 repraku, sice budu sbirat dve plochy stromu na farme, ale to uz asi nenapada

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Hotovo, repráků a čipů přebytek, jako trotl jsem večer odklikával papoušky a slepice, na noc dal všude chlívky a nechal to osudu, jóooo i ty vodiče jsou v přebytku ,-))))
    Ještě, že po nás hodili nějakým kuponem a nemusím zvěř vracet ručně, už je farma připravena na příjezd královny.

DANKA722, matlafous123 a kaolín11 tohle ocenili.
  5. Mariana60

Mariana60 Pisálek fóra

prosim radu mam všechny zviřata na prvni palubu a nemužu je tam dat nechce mě to pustit musim mit vše oevřene ve druhe nebo treti palubě ?

6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Mariana60 - začínáš na druhé palubě. Musíš mít přístupové karty k výtahům (zelenou a modrou) a otevřené oba výtahy. Pak můžeš dodávat na první palubě.

7. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Mariana - já bych ti radila tam ta zvířata nedávat, vzhledem k počtu potřebných zvířat se ti ty odměny nevyplatí. Ale je to jen můj názor...

Nevím co musíš mít otevřené, ale když na to políčko se zvířetem klikneš a chvilku počkáš, začne ti někde něco v okolí blikat (slabě a pomalu), a to je to co musíš ještě otevřít.

Edit: Skali o chloupeček rychlejší a odpověď erudovanější :D

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  8. jitkasvi

jitkasvi Zelenáč fóra

Také nezvládnu poslední dekoraci Vesmírnou zeleninu do stonku. Škoda, ale 2denní výpadek je znát.
    Kdyby náhodou někdo neměl stonek a tato dekorace mu přebývala, ozvěte se.

9. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Já akci zatím nedokončila, chybí mě 11 repráků a stromy došly. Snad ještě někdo ze sousedů pošle a zbytek si kdyžtak koupím za floreny. A to jsem hnojila zastromovala kdeco, u mě je s těma padátkama vždycky problém, asi mam nějakou začarovanou farmuo_O

23.angel a MatysekKamilek tohle ocenili.
  10. emkop

emkop Perspektivní autor

Jsem velice zklamaná z této akce, chybí mi 300 repráků jinak vše hotové, stonek neudělám.

23.angel tohle ocenil(a).
  11. hroudov

hroudov Vévoda fóra

no myslím, že tato hra nebyla vůbec povedená, škoda se do toho pouštět, alespoň za mne:sleepy:

12. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

V 11:00 hotovo, večer 2411 akční, ráno 2358 o_O, takže narychlo dopěstovat. Kam zmizely, nevím.
    Repráky dopadaly ráno z amherstie, rohovníku a salaku, + farma javor cukrový ... počítala jsem je napřesno, takže ještě zbyly stromky na padátka pro královnu. reprák navíc ani jeden, kytky 16ks, čipy 674 a vodiče 421.

Naposledy upraveno: 2/10/18
    Honzulka05 a DANKA722 tohle ocenili.
  13. hnojivo

hnojivo Aktivní autor

Zdravím všechny farmáře a farmářky. Nepadaj padátka tak jak chci..... Bééééééééééééééé:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

hroudov, 23.angel a MatysekKamilek tohle ocenili.
  14. mispule2000

mispule2000 Pisálek fóra

Ahoj,sice napěstováno ,ale chybí repráky. Tím pádem jsem bez stonku!

15. VivianLive

VivianLive Rádoby autor

3 dny jsem honila repráky a stejně ještě musela dokoupit, ostatních padátek mám přehršel :((

16. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

jak to dokupujete za floreny?

17. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Stonek mám a moooc díky za poslané repráky i farmáům z jiných farem. Vyšlo to, ale ještě jsem dokupovala za floreny, opravdu náročná akce.

-migos- tohle ocenil(a).
  18. tepui

tepui Mistr fóra

Zdravím,
    akci jsem nedokončil stonek nemám a chybí mi i jedna dekorace :cry::cry:.
    tak snad přiletí ještě dodatečně pro ty co to nestihli:).

19. -migos-

-migos- Veterán fóra

zvoneček: Sice už po akci, ale odpovím Ti, třeba pro příště. Ve městě ve Farmářském obchodu je záložka Sezonní zboží a tam když to jde se dají dokoupit padátka. Teď tam jsou pipety a toaleťák (kuželkářův překlad zjemněn) k právě běžícím akcím a našel by jsi tam i ty zmiňované repráky, leč akce už skončila :(

jitulecermakova: Gratulace Tobě i všem kterým se podařilo dokončit akci.

Hezkou hru ...

Naposledy upraveno: 2/10/18
  20. zmel

zmel Pilný autor

Mne sa akciu nakoniec podarilo dokončiť, aj keď to ešte dva dni do konca vyzeralo veľmi biedne. Ale bolo to s odretými ušami :D
    Ďakujem susedom za zasielanie reprákov, bez ich pomoci by som to nedala :)

milostivas, MatysekKamilek a kiki2305 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.