Vesmírná loď Lunarama / Diskuze (26.9. - 2.10)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 25/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Kdyz se chce, vsechno jde 8) Gratuluji zelenaci, ktery ma farmu mladou tak, ze bych jeji vek (v mesicich) zvladla na 10 prstech spocitat a jeste by mi zbyly, tj. radyn.m k dokonceni akce pred dele a dlouhohrajicimi! A vite proc ma hotovo? Protoze chce a protoze cte! :p;)

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Musíš mít přístupové karty k výtahům - zelenou a modrou (viz obrázek) a dostatečné množství vodičů.

3. k.vitek

k.vitek Titán fóra

výborně, repráky opravdu dopadaly. Stromy jsem na Baha vyměnila za Saguaro. Ale jen 1 plochu, na dalších 2 mám stáje. Tak snad toho nebudu litovat.

A už mi chybí pouze 41 čipů. Tak ráno z Lesní Jahody ;)

EDIT: Jo, a ještě. Všimla jsem si, že na mé farmě větší počet repráků lítá ze základních stromů. XXL moc nedávali.

EDIT2: Už mi chybí jen 23 čipů.

Do konce 39 hod.

Naposledy upraveno: 30/9/18
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
  4. kakaboj

kakaboj Rádoby autor

Skali děkuji. Nevím jestli je to těma tabulkama, ale jsem naprosto zmatená. Snad se tím prokoušu.

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

kakaboj - není zač.
    V každém případě musíš vyzobat na všech třech palubách všechny přístupové karty - k výtahům ty dvě a pak ještě k barevným dveřím, za kterými jsou dekorky a stonek ;)

6. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Tak levá zadní nestačila, musela jsem si pomoct šikovnější pravou a podpořit ji kofejnem, ale podařilo se a mám hotovo. Jsem ale ráda že jsem měla načtené tohle vlákno a věděla tak kde může být problém. Bez toho by mi nepomohla ani 4. místnost, ani hory a ani ta pravačka. Doufám, že jestli se podobná akce ještě objeví, bude lépe (jasněji, výrazněji a přehledněji) zpracovaná. Graficky krásná už je, teď ještě tu praktičnost.

Jinak mě ale akce bavila, když se musí plánovat, to je ono, ať nemaká jen prstík na myši - je potřeba zapojit i mozek. A padátka jsem měla v pohodě, dobře mi to padalo i ze stromů XXL (asi 170 XXL na Baha dalo dnes 26 repráků z jedné sklizně). A odměny byly víc jak bohaté, takové počty beden, ZU, mincí, SK,... Příští akce díky tomu půjde úplně sama.

7. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Hotovo.

A teď už mastím budit divou zvěř, chystat snídaně a svačiny... a hurá do pracovního procesu.

8. immortal67

immortal67 Expert fóra

Za prvé proč zrovna 202 a za druhý mám jich 158.

DANKA722 tohle ocenil(a).
  9. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Přestože mám akci hotovou, otestovala jsem ještě jabloně. Ze 40 stromů v základu bylo večer 15 reproduktorů. Nasadila jsem na ně upgrade a teď ze 40 jabloní XXL vypadly pouhé 3! Na noc dám na hlavní ještě 202 základních, ať se holky ukážou ;)

10. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já jsem včera měla stromy i po dokončení akce ještě nezralé - dvě plochy, další plochy s xxl jsem nechala i na večerní sklizeň kvůli plodům. Moje včerejší srovnání - z plochy (vždy plná plocha) základních vesměs 20h stromů (jednotlivci kratší a některé delší) 56-71 reproduktorů z plochy, bez JC. Z xxl ploch (stromy xxl byly jen 12hodinové a bylo tam pár stromů v základu 12h.) jsem měla v součtu dvou denních sklizní 61-84 reproduktorů.

Obvykle u mě xxl stromy propadají, jo, zapomněla jsem na plochu jabloní - pouze jabloně v základu, vyskočilo 33 reproduktorů, čili za celý den se dá čekat podobně jako z plochy 20hod. stromů. Tentokrát výjimečně to i z krátkých stromů u mě padalo obstojně. Jsme každá farma jiná, ale možná se tato výjimka odehrává i jinde, kde xxl stromy obvykle propadají.
    Já třeba vím, že dlouhodobě mám velmi špatné výsledky z lískáčů, na které tu nejeden hráč sází, jednou za čas se nechám zviklat k přetestování - zatím nikdy to nevyšlo. Stromy xxl uspěly nyní poprvé.

11. malanek70

malanek70 Expert fóra

Padátka opět "nezklamala", dva dny už všechno hotové, kromě reproduktorů, kterých mi chybí ještě 200 (tím pádem otevření větve do stonku, kvůli které jsem tuhle bláznivou akci absolvoval, je v nedohlednu), už mám téměř všude stromy, skoro 2 tis, ultrahnojiva od Zuzky v kélu a do konce jeden den, to jsem zvědav. A teď zjišťuji, že dnes začíná další akce, která dozajista nemohla počkat do středy nebo aspoň do zítra, takže po pár týdnech relativního klidu je z toho zase blázinec :cry:

k.vitek a .selka70. tohle ocenili.
  12. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak ještě 135 repráků, snad už je z těch stromů vydoluju, děsnej voprus je sklízet ručně (baha, kvůli akci) .... :oops:

13. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

Taktéž hotovo.Paradoxně jsem čekala na čipy,chyběly poslední 4 kusy. Repráků 106 navíc,vodičů také. Zvěř jsem neobětovala a tajemné sazenice si nevyzvedla.
    Kvituji, že jsme nemuseli rozpěstovávat akční plodinu neb byl k dispozici doplňkový úkol.To by se mi líbilo při každé akci,hlavně pro nás pracující.Mohla by to být dobrá cesta do budoucna:mít možnost si vybrat:
    1. splnit doplňkový úkol, za odměnu dostanu akční kytku =rychlost,ušetřím SH,a jiné komodity,nemusím hlídat čas kdy k PC
    2. rozpěstovávat klasicky=ušetřím zvěř a rostliny
    Hezký den všem farmářům a farmářkám.:)

14. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj hlásím hotovo,po střídání stromů obyč za xxl mi dnes ráno repráky dopadaly v hojném počtu,mám radost,že jsem se touto složitou akcí prokousala a děkuji všem za rady...:inlove:

15. maurehata

maurehata Osvícený autor

Akce hotova uz vcera, padatek mam prehrsel navic od vsech druhu (vcera dopo mi dopadaly posledni potrebne repraky a dnes jich mam uz 250 navic, pritom stromy postupne rusim, na baha uz castecne vecer a dnes rano zbytek baha a farme) a tak zase dnes halda cipu pribude z Baha, kde ceka saguaro a cajot na 14. hodinu. Tak vsem, kdo jeste na neco cekate, preju, at se dockate. Akce mne bavila, odmeny hodne dobre, nechala jsem lezet ladem jen odmeny za anakondy, medvedy a velbloudy, skoda zviratek.

16. Filipov

Filipov Pilný autor

. . . taky hotovo - tedy stonek /zvířatka jsem jim taky nedal/ - ta kombinace několika padátek byla vcelku náročná :cry:

17. jarinomt

jarinomt Zelenáč fóra

No to je neskutočné !!! Kde sú mmozemské drôty ?! Vôbec mi ich nedávajú plochy ! A TO AKCIA ZACHVíľU KONČÍ !

18. Eliter

Eliter Vycházející hvězda fóra

Čaute všeci :)
    Hlásím HOTOVO. Ať se daří a napadá co je potřeba. 8)

19. lumat85

lumat85 Osvícený autor

no tak moje hlášení:
    1.paluba - chybí mi modrá karta, neb mi chybí přes 300 repráků a neotevírá se mi stonek
    2.paluba - vymetená
    3.paluba - stojím pod spodním výtahem, neprojdu přes 250 třešní a tím pádem se nedostanu k červené,( nebo oranžové ? ) kartě. Jinak paluba vymetena.
    Akčního napěstováno na ještě jednu hru, ráno jsem nasadila stromy XXL, ale asi jsem neudělala dobře. Pravděpodobně zůstanu před finišem, v práci se na farmu nedostanu. Jdu do duchen dopotit moribundus, ať můžu zítra do procesu.

k.vitek tohle ocenil(a).
  20. Atina5454

Atina5454 Stálice fóra

jak to vypadá,akci nedodělám,chybí mi repráky,ale něco málo jsem přeci jen získala,budiž tedy

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.