Vesmírná loď Lunarama / Diskuze (26.9. - 2.10)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 25/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] [​IMG] ... hezké ráno jsem už nestihla, tak přeji dobrý oběd :D já snad při těch dodávkách do úkolu nasypala i kukuřičnou strouhanku (tu lupínkovou) a protože dnes smažím a dostala na ni obří chuť, sem musela ráno objíždět obchody ... až v druhém měli něco podobného :oops: :p. Tak od včera čekám jen na ty repráčky, stromečky na baha nic moc a na noc měla zalesněnou i farmičku, to trochu pomohlo. Ostrovy jsou už plné tajemna z vláčku, na farmě rostou družstevní rostlinky a teď čekám jen na obr stromky, které to určitě ukončí :p. Chybí jen 29 kousků, vezmu klidně i nefunkční, hlavně šup, ať je to tam xD.

2. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Dneska jsem přijel z výletu, od úterka jsem nebyl doma, tak akci ani nebudu začínat a bude to...Stejně z důvodů časové zaneprázdněnosti dělám každou čtvrtou... svět se nezblázní a chleba levnější nebude...

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Akce hotová, ušetřila jsem anakondy, medvědy a velbloudy, ty jsem nedala za něco, co nepotřebuji ;) pěstování jen na necelých dvou plochách a taky to šlo

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Paluby 2 a 3 mám opravené, na tu první chybí 345 reproduktorů a 382 čipů. Tak to už bude dobrý, hlavně že už nemusím jezdit tím výtahem sem a tam, nemám výtahy ráda...

5. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Tak mě chybí asi 400 reproduktorů, které nepadají a nepadají. Když sečtu , kde mám všude stromy, tak určitě 2celé plochy..min 400 stromů a od včera večera do teď mi vypadlo přesně 35 reproduktorů:wuerg::wuerg:. Zítra ráno dám snad na všechny plochy stromy, ale nevěřím, že to napadá:music:

6. polacka

polacka Vévoda fóra

marcelina0007 - jsem na tom podobně. Stromy jsem podcenila a teď zkouším možné i nemožné. Dobře mi tak.

danielaloblova a Honzulka05 tohle ocenili.
  7. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

S tých stromov čo som mal mi tie repráky nejako biedno padali,tak som zbúral 1/2 vodopádov a dal stromy.Tam sa už nevyzná ani divá švinka.Tak som zedavý koľko mi tých reprákov vypadne ráno lebo mi ich chýba 150 ks.Netuším či je to veľa alebo tak na chlp:D:D.

8. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Také váznu na reproduktorech. Dala jsem na plochy rovnoměrně zvířata, pole, a stromy a až po dodávání potřebných věcí jsem zjistila,. že je potřeba nejvíc reproduktorů. Teď mám už zalesněnou skoro celou farmu, ale z těch 20 hodinových stromů to je teda čekání. :sleepy:

danielaloblova, Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  9. Y_n_O

Nakoupila jsem ořešáky, až sklidím všechny stáje na divošce a na půlce hlavní, holt půjdou zase na chvilku do lišty a budu sázet. To by bylo, aby to nedopadalo xD Vodopády už jsou zalesněné odvčera, prales je celý pralesovatý od dnešního rána, jak se vyklubalo tajemno... to pude. Na plantáž dám saguaro, aby dopadaly i ty čipy a potom už snad klídek, pohoda, cigáro 8)

10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Ze tří ploch XL javorů u mně padá kolem 150 repráků.Je potřeba nasadit pořádný stromy. Hlavně žádný XXL!:eek:

11. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Aha, tak konečně jsem to pochopil.
    To znamená, že když není po mém, nemá nikdo na nic nárok.
    A to sebevědomé přesvědčení o své nenahraditelnosti miluji ze všeho nejvíce.

Škoda Druide, že jsi návrh nepřijal.

Edit
    Y_n_O - já když na něco nemám čas, raději to nedělám.
    :D
    Edit 2
    Dobře děláš. A já myslel, že jsi všeho znalec.

A mohli jsme do toho kecat úplně všichni.
    Kopej, piš, nadávej mi kolik chceš i nepublikovatelně, ignoruj si koho chceš.
    Však o tobě to není.
    A když jsi domluvila, tak jsi domluvila?

Naposledy upraveno: 29/9/18
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
  12. Y_n_O

Mikešku, tak to vem ty a udělej pořádek...

EDIT: a já zase když nevím, co jaká práce obnáší, tak do toho nekecám... HOWGH

Mikešku, odpověď na edit 2 by byla asi na soukromou poštu, protože by nebyla publikovatelná... Volím možnost nadále se v jakékoliv z diskuzí ignorovat...

A to HOWGH znamená domluvil jsem; tebe nestačí kopnout, tebe je asi potřeba uzemnit.

13. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem otocil ty mraky stromu a hned je to znat, zitra bude snad hotovo... jen musim poradne project vsechny policka a kazde peclive prozkoumat, zda nahodou neobsahuje nevybranou odmenu... pochopitelne ty predrazeny za zvirata neberu, ale na dolni palube jsou celkem vynosny i na bilych polich, tak ty jo...

Stav [mam mit/mam/koncovy stav] : Nublonea 8694/16220/16000, padatka : 843/2201/1550, 631/1148/1160, 348/830/640, 10* bryle a komunikator.
    Zatim uplynulo 54% casu, zbyva 65 hodin.

Honzulka05 a Janina0971 tohle ocenili.
  14. Y_n_O

Tassi, já jsem brala bílá políčka s hnojivy a krmivem... ušetřím od opotřebení ložiska ve mlýně za SKáčko a hnojiva není nikdy dost. Teď jsem usyslené produkty házela do úkolů na zisk ponožek... :oops:

kiki2305, maribeja a -Kuteno- tohle ocenili.
  15. k.vitek

k.vitek Titán fóra

nu, pěkně jsem poskočila:
    2. palubu jsem měla splněnou včera,
    dnes jsem splnila 3. palubu...
    ...takže ještě ta 1.

tzn. 338 čipů a 220 repro a finito

maribeja, Y_n_O a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. slootr

slootr Baron fóra

Paráda. Stromy sklizeny, chybí mi 23 pajdátek (reprák) na dokončení. Za 26 min sklízím plochu stromů na farmě, takže to bude a pápá, vesmírná lodi! Na Baha zpátky pole, zejtra tam vyseju to tajemno, co mi přivezl vlak. Pak párkrát otočím papoušky, abych si doplnil stavy. A pak hurá na kapradí :)

edit: Sklizeno, hotovo!!!

evainfo, matlafous123 a k.vitek tohle ocenili.
  17. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Mikeš,

ujišťuji tě, že jsi to nepochopil. Nejsem v pozici, abych někomu nařizoval, jak má nebo nemá připravovat ofi. Navíc za sebe musím říci, že pro mně je jeho úprava v nové podobě opravdu jednoduší.

18. larelay

larelay Analytik fóra

Mikeš: to bude o druhu mezilidského jednání, o kterém ještě ani netušíš, že bys měl tušit :(

Akci jsem dnes s hrůzami dodala. Hrůzy byly před dodáním. Napěstováno dříve, ale jak já se bála to dodávat..nečetla jsem pořádně návod, zoufalé dotazy a ještě zoufalejší pokusy o jejich zodpovězení jsem ignorovala. Rozhodla jsem se jet jen podle hry (když mi přišlo, že možná dodávám víc, než bych musela, koukla jsem na fórum na bílá políčka :)) a ono to šlo a úplně v pohodě...ale asi mi někde podprahově :) něco z diskuse zůstalo.
    Čímž chci napsat, že jsem dodala v pohodě a hrůzy jsem si mohla ušetřit. Někdy raději fakt ani nenakukovat :)

Přemýšlela jsem, proč to mělo být těžké... možná pro nováčky. Ale o ty RT nestojí. Myslím, že se jim díky novému systému levelů nad 200 pěkně zvedl zisk, a stačí jen nabízet % BZ navíc. Na druhou stranu, už se nebojím, že by BP nestihl tu hru převést do toho jiného režimu (si nepamatuji, to je na mne moc technické a ne v tomto stavu :)), snad si narýžovali dost. Je to takový "klubík". A já jen přemýšlím, jestli v něm chci ještě zůstat... Budu hledat odpověď :)

Pěkný večer a fakt se té akce nebojte :) A byla vydařená, za mne spokojenost.

19. Mikeš

Mikeš Titán fóra

A hele, vstali noví bojovníci, přesněji bojovnice. A to se dušovaly, že mé příspěvky nikdy nebudou číst
    a chtěly existovat jen vedle sebe.
    Ještě byste mi k tomu všemu mohly zakázat sem psát nebo mi to aspoň doporučit.
    pajda - a já měl takovou radost, že jsem pochopil.
    Věřím ti, že pro tebe je nová úprava ofi jednodušší, to zas jo.

20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No tak nakonec uz ted hotovo, diky za podporu :)
    A doufam ze tak zmatenou hru neuvidim dlouho... no i kdyz to vypada, ze se v tom vyzivaj, ze jedou uz vic akci soubezne nez mam prstu na rucw a to jsem fakt cirkularku nepouzil...

Stav [mam mit/mam/koncovy stav] : Nublonea 9095/16220/16000, padatka : 882/2223/1550, 660/1218/1160, 364/865/640, 10* bryle a komunikator.
    Zatim uplynulo 56% casu, zbyva 62 hodin.

k.vitek, MatysekKamilek a Honzulka05 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.