Vesmírná loď Lunarama / Diskuze (26.9. - 2.10)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 25/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. k.vitek

k.vitek Titán fóra

ještě 513 čipů a 377 repro a finito

Takže jsem na 3 plochy nasadila stromy (bez XL a XXL vytunění), pokrátila jsem, čím to šlo a
    a pak ještě na zbytku ploch dala dlouhodobky, ať napadají i ty čipy...

Jééé, na Baha jsem mohla zasít Saguaro. Tak to pak napravím. No a protože jsem uspěchánek, zapomněla jsem aktivovat Prach mandragory a Aroma lásky - na Farmě jsem zasela dlouhodobky Ostatní plodiny (maliny). Tak snad nezapomenu, až budu sít Čtyřlístek...

Naposledy upraveno: 29/9/18
  2. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Stálé zdraví vespolek, kiki2305, ale takhle je to přeci vždycky, první dva dny to padá jako o život, aby nás ta akce bavila, od třetího dne to začne paběrkovat po pár kusech, protože už jsme zaháčkovaní a je líto akci zahodit ( tady se od nás čeká na nákup košíků) a začne to padat zase poslední dva dny akce, takže v klidu počkat, vydržet a ono to napadá, času je dost, nemá cenu věšet hlavu ( ani sebe). Já to postupně doplňuji... něco chybí, ale neřeším to, ono to nějak dopadne.
    Pajdo361, já jsem čekal odpověď na anketu o vnějším vzhledu fóra ( zda bude či nebude) a podle výsledků buď na změnu Fóra směrem k původnímu nastavení anebo zachování současného stavu... já vím o co Ti jde, aby si lidi zvykli a přestali o tom mluvit, že jim to vlastně nevyhovuje, ale že už si zvykli a je jim to vlastně jedno, ale já očekával, že se k tomu postavíš čelem....anketa ano či ne a pak změna zpět do původního stavu anebo zachování současného stavu. Na nabídky na vstup do týmu nereflektuji, vyzkoušel jsem si u jiné hry a stačilo.

3. beny1967

beny1967 Pisálek fóra

Druhou a třetí palubu mám hotovou,na první chybí stonek a červenčí hnízdo,nejdou odemknout.

evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  4. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Hotovo!
    Jen ty anakondy nedám a nedám...xD
    Všem dárcům děkuji za posílané dárečky.
    A ať to všem vyjde až k úspěšnému konci!

5. burds

burds Titán fóra

Akci mám sice hotovou ale nemůžu si pomoct info mi připadá nepřehledné.Za celou dobu se mi nestalo aby mi psaly hned 2 sousedky jestli nevím jak to hrát a kde začít.A nebyly to začátečnice ale zkušené hráčky.Mimo to ta vesmírná lodˇje bohužel skutečně špatně viditelná.Ten chrám a ta hora byly v pohodě ale tohle ? No mám hotovo ale že by mne tato akce uspokojila říct nemůžu.

6. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Druide, to je jasné, času je dost a padátka taky hopsají jako obvykle :) Jen u těch drátů trčím už druhou sklizeň a blokují mi výtah :( Zkrátka mě namíchlo, že i po ranním vybrání chlívků jsem se neposunula ani o píď :p

evainfo, Helena1313 a Honzulka05 tohle ocenili.
  7. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Kiki2305 - tak to máme stejně, taky čekám až budu mít dost vodičů na ten poslední výtah. :eek:) Asi prostě někde pokládají kabely a jsou nedostatkovým zbožím. Já to ostatní zboží mám, ještě chybí asi 100 repráčků..... ale ty napadají... trošku jsem změnil plochy farmy - méně polí a více stromů, chlévů a výroben... ono to půjde. Jen neházet flintu do obilí. Přeji mnoho zdaru všem, kteří ještě bojují s pajdátky. ;):)xDxD Ještě jedna připomínka závěrem, spíše pro modíky, přes den to tak není patrné, ale večer jsou ta modrá a zelená prakticky nerozlišitelné, chtělo by to více kontrastnější barvy - třeba zelenou a žlutou. To jen tak na okraj, aby řeč nestála.

8. máťochov

máťochov Stará škola

Zdravím farmáři, čekám na sklizeň protěže a bude hotovo, 48 čipů jistě dá. Co se týče vodičů, dost pomohl vláček, nevím jak u Vás ale u mě z každého nákladu vypadl vodič, takže posledních 80 potřebných vodičů je odevzdáno. Hodně štěstí všem a prima víkend.

9. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Zdravím ve spolek :) Momentálně mi k dokončení průzkumu lodi schází 19 kabelů, 258 čipů a 348 repráčků. O čipy se nebojím, pomůžou opět vytuněné karafiáty a díky poznámce farmářky k.vítek jsem podrobila bližšímu ohlodání produkci z alchymistické laboratoře a zjistila, že Elixír života mi téměř dokonale zastoupí kaštánkový řádek v nebi mi trochu pomůže ty karafiáty urychlit. Horší to bude s repráčkama. :( A za chvíli peláším do práce.

Edit: Zjistila jsem, že jsem se nechala zblbnout těmi procenty (Elixír 4%, kaštánky 5%). Jenže Elixír urychluje tu kytku samotnou ze základního času, kdežto kaštánky o těch 5% zvyšují účinnost SH. Takže to není stejné ani náhodou. Omlouvám se, že jsem se nechala strhnout nadšením a napsala to sem dřív, než jsem to vyzkoušela. Sypu si hlavu na popel.

Naposledy upraveno: 29/9/18
  10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Chybí mi tuna repráků, u vodopádů z celé mé plochy (bez posledního časovkového otevření) vypadlo celých 49 ks xD Chjo, ještě že je teprve sobota ;)

11. [Rhina]

[Rhina] Pisálek fóra

Ahoj, taky mi chybí tuna repráků a to mám vysazenou haldu stromů....mrzí, že z aboreta vypadne s bídou jeden, někdy žádný, i když tam mám ty nejvýnosnější stromy...osm stromů....¨
    No nic..už po několikáté čtu o "kaštánkovém řádku"...ale žádný řádek se tak nejmenuje...můžete mi někdo napsat, jak se ten řádek jmenuje doopravdy? Děkuji...

maribeja, evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  12. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Ahoj, ráno jsem vesmírnou loď dokončila. Popis je fakt nepřehledný, špatně se v něm orientuje. Nejdříve jsem dodala co šlo a potom jsem si na papír sama rozepsala paluby a co kde potřebuji, tím se složité, stalo jednoduchým a přehledným. Přeji vám všem, co ještě čekáte na padátka zdárné dokončení této akce. :)

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. jana895

jana895 Perspektivní autor

kaštánkový řádek se jmenuje dožínky 2014

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  14. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Rhina, je to řádek - Dožínky 2014 a ve stonku ho najdeš pod jablíčkem s obilným klasem.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Rhina ten riadok sa volá Dožinky 2014.Už mi treba 200 reprákov a bude hotovo ale netuším kedy;):).Helena1313 bola rýchlejšia.

Helena1313 a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, stonek ti půjde vyzvednout, až budeš mít modrou přístupovou kartu (viz obrázek). A červenčí hnízdo rovněž, ptž je až za tou modrou kartou - přeskakovat pole nelze.

maribeja, Helena1313 a kiki2305 tohle ocenili.
  17. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj tak nevím jestli to napadá,myslím reproduktory,ještě mi jich chybí 450 ks a když padají ze stromů je pravděpodobnost malá:cry:

18. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

papulice - když všech 6 ploch osadíš stromy a 2x otočíš, určitě to napadá. Třeba na vodopádech mi obyčejné banány daly 48 kusů. Ořešáky v základu taky dávají 50-60. To zkrátka dáš.

19. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Uf, i já potřebuju 312 reproduktorů a stromy rostou všude, až je to monotónní.
    Sadař by ze mě nebyl. :)
    Z nočních ploch mi skákalo v průměru lehce přes 30 ze stromů v základu, na Baha to jde pěkně zkrátit, takže ono to napadá. Jako bonus jde na farmě bez výčitek zablokovat farmu stromy, jejichž plody se rychle vyčerpávají a možnost dopěstovat malá. Jen škoda, že nelze věřit výnosnosti jabloní, které bych momentálně potřebovala vyhodit na celou farmu tak na 3 dny. Zvěř to konzumuje vážně neskutečným tempem, kdyby tohle kopírovalo realitu, tak by planeta byla světem ožraných jabloní a vychrtlé vyhladovělé zvěře (z trvalého nedostatku jablek).

20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Po celou dobu akce mam vodopady a prales jen stromy a na mytine vetsinu plochy... pridal jsem vcera i divokou a rozhodne nemuzu rict, ze by repraky nejak pribyvaly... a to posilam sousedum jen ty od zacatku, dostavam vetsinu taky a uz je to jediny co mi chybi... i ta akcni kytka je hotova a to jsem nedostal +1, takze fakt nebyt uvodniho ukolu, tak je to nesplnitelny...

Stav [mam mit/mam/koncovy stav] : Nublonea 7839/16220/16000, padatka : 760/2135/1550, 569/1090/1160, 314/740/640, 10* bryle a komunikator.
    Zatim uplynulo 48% casu, zbyva 73 hodin.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.