Veselé záplaty (28.11. - 3.12.2019) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/11/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jana563

jana563 Dozorce fóra

Taky se mi nepřipsaly levné akční.Ale za 83 kaček už jo.;)

Opravdu jsou ve stodole.A taky tam jsou 2X jehly a nitě s různým ohodnocením

Naposledy upraveno: 28/11/19
  2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Konfliku 0, pochopitelne, chtel jsem mit hodne jehel ale nevim, zda 135 je hodne... vsadil jsem na spatnyho kone a bohuzel, fakt byly lepsi zvitrata+stromy, ze?

3. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Skali, naprosto s Tebou souhlasím a oceňuji Tě, odpovídat neustále na to samé je otrava.

Skali tohle ocenil(a).
  4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, pokud to nejde ani po restartu, asi to bude chtít pročistit prohlížeč a data FP. Případně vyzkoušet jiný prohlížeč.
    Vše pro bezproblémový chod hry
    Pokud nic z toho nepomůže, obrať se na kolegu do technických dotazů ;)

anvan tohle ocenil(a).
  5. maláchajda5

maláchajda5 Pisálek fóra

Ahoj, tak mně se taky nepřipsaly akční z malého koše. Ale ve stodole je mám, jsou na 5:30 hodin a mají protihodnotu 28, kdežto akční má protihodnotu 20 a je na 4 hodiny. Dražší koš kupovat nebudu a příště si rozmyslím, jestli vůbec budu něco kupovat, když si rozpěstování neurychlím, poněvadž rostliny nedostanu ze stodoly.

Edit: Skali děkuju, rozpěstovávám co mám, pak už nebude potřeba nakupovat, už bude rozpěstováno.

danda-vnovis, Skali a jana563 tohle ocenili.
  6. Skali

maláchajda5 - určitě to dají co nejdříve do pořádku, o to se nebojím. Zatím nic nekupuj. Rozpěstuj alespoň to, co zatím jde.

Chyba je nahlášená ZDE

maláchajda5 - v tom máš, bohužel, pravdu :(

jana563 tohle ocenil(a).
  7. ašada01

ašada01 Titán fóra

Tak jsem si chybějící akční kompenzovala vytočením 100% do stodoly. Po prvním rozpěstování jsem dala komfortní pole (s SH a podporou 2hod 55) a z jednoho pole sklidím 38ks. To jde, ne?

8. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, po sklizni dvou ploch javorů + 1 dáreček dal dohromady 389 jehlovníků a 23 frček. Copak o to padátka budou, ale jak se popasuju s tou šílenou minihrou. Zřejmě u toho použiju hodně vyjmenovaných slov :p. Udělám to co nejrychlejší metodou. Co jsem koukal na odměny za mince, tak budu brát stejně jen SK, SH a kupóny + co zbude na nějakou bednu s nářadím.

Hezkou hru ...

GordonSargent a matlafous123 tohle ocenili.
  9. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Na uvod 368 jehloniti a 34 knofliku... trochu dneska nestiham a rozpestovavam se zpozdenim, takze jeste jedna otocka s SH a pak budu muset neco vydyndat z KS, protoze neni cas ztracet cas a kytek je zas fura na jednu plochu -.-

EDIT: Z 20 PL skoro na kazdem pokusu 100 nebo 200% do stodoly! Samozrejme jsem trefila jen plus 1 na 6 hod. na chlivky a plus 1 na 6 hod. na akcni, toz jdu sachovat ve slotech, bourat stromy a pouzit kapku zeleneho hnojeni :)

10. libakos

libakos Titán fóra

Protože dnes nemám moc času chtěla jsem honem rozpěstovat,bohužel těch 60 kousků je stále ve stodole ve zvláštním řádku .
    Příště si nechám zajít chuť,spěchat se nemáxDNejprve napěstuji a protože z rostlin mi to nepadá (136 políček-9 jehel), zasadím stromy a vyvenčím zvířenu....

ašada01 a evainfo tohle ocenili.
  11. Skali

Tak problém byl prý odstraněn, teď ještě čekáme, až budou ty správné zakoupené položky připsány :)
    Info zde

12. veine11

veine11 Pisálek fóra

Skali
    Můžu se, prosím, zeptat, zda máte info i ohledně kombajnu? Koupila jsem na měsíc a nic se nepřipsalo. Tak zda mám psát podpoře, či jen počkat.
    Děkuji

13. Skali

veine11 - ahoj, zkusila bych se odhlásit a znovu přihlásit (nejlépe zavřít celý prohlížeč). Pak to zkontroluj znovu. Pokud by se ti pomocníci nepřipsaly, napiš na herní podporu, aby to prověřili ;)

14. veine11

veine11 Pisálek fóra

Skali, děkuji. Jsem mimoň. Opravdu stačilo se odhlásit a přihlásit.
    Díky za tvou svatou trpělivost a ochotu.

Pitrýsek47 a Skali tohle ocenili.
  15. Skali

veine11 - za málo ;) Hlavně, že je to už v pořádku :)

16. Angelica190

Angelica190 Perspektivní autor

Ahojky, tak na začátek vypadlo něco kolem 200 padátek - žádná sláva, teď ještě rozpěstovávám a na noc musím dát zase stromy ale pohnojím je ponožkou ať jsou ráno ke sklizni.

Nicméně jsem se pokoušela počítat otočky a vychází mi to na nějakých 11 115ks akčních ( 9 záplat už mám umístěných) a to na jedné ploše bez SH vychází na nějakých 18 a půl otoček, takže to je 4-5 otoček denně, počítal někdo taky ? Já jen jestli nejsem mimo. Vím že kytka je jen 4 hodinovka ale i tak asi nebudu stíhat :(

Apachie1 tohle ocenil(a).
  17. veine11

veine11 Pisálek fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe. Pokud chceš ještě něco dopsat, použij u příspěvku volbu "upravit". Děkuji Skali
    Nejsem si jistá, ale mne počty vychází na 3 otočky za den... +1 na noc.
    Dnes a poslední den akce 1 otočka.

Ale snad ti to potvrdí někdo schopnější na matiku...

Pro pobavení:

Ještě že máme tuto diskuzi, neb jsem díky ní odhalila svou malou chybku v opisování FAQ...

látka: Má být 111 150 - Mám 6319. Ideální stav 4113. Plním na 153,6% Hotovo 5,7%
    nit: Má být 855 - Mám 281. Ideální stav 32. Plním na 878,1% Hotovo 32,9%

A já jsem si říkala, že mi ta akční nějak nepřibývá :D

Pro vysvětlení - mám nulu navíc u počtu akční.

*** sloučeny příspěvky

Angelica190 tohle ocenil(a).
  18. zejdy66

zejdy66 Analytik fóra

veine11 Opravdu má být 111 150 kytek? Já myslím,že tam máš o jednu 1 navíc;)

Jedu teprve třetí otočku bez bonusu,bo kolo je ňáký polámanýo_O;)

evainfo tohle ocenil(a).
  19. Skali

Chybějící položky z nepovedených nákupů košíků by měly být připsány na herních účtech :)
    Info zde

20. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, nyní první sklizeň, až na 4 plné velkokapaciťáky, které jsem snad poprvé přesunula z mýtiny na divošku, všude stromy v základu (s co nejvyšším počtem BZ) a výjimečně jsem oprášila i 11 žabáků + řádky:
    [​IMG] [​IMG]
    Na divošku jsem teď přesunula ještě jednu velkovýrobnu a zvěřinec, to celkem vydá na jednu plochu navíc tj. 48 stájí, zbytek jsem doplnila stromkama XXL (dají méně padátek, ale 2 sklizně denně). Hlavní patří akční. Tak uvidíme
    ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.