Veselé záplaty (28.11. - 3.12.2019) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 27/11/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Já mám W - 10 , každý rok opečovaný odborníkem, takže by neměl být problém, největší problém vidím v tom, že farmerama nefunguje správně jak má .

Veselka tohle ocenil(a).
  2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Bítlsáku, nabídla jsem nejjednodušší řešení. Já si svého PC dědu opečovávám jako další dítko, protože kdybych ho neměla, jsem v delipr. :) A na sedmičkách setrvám, dokud jakeštakeš pojedou... Jsou děravé, ale ty desítky jsou tak nehezké...

stěby a radyn.m tohle ocenili.
  3. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

jana.zape

Poslal sem Ti holoubka ať zde zbytečně nezahlcujeme vlákno které není pro řešení problémů určeno.
    ;)

PS:
    Ynočko, chápu...
    Ale je velmi jednoduché si ať placenými programy udělat z win. X prostředí na které si zvyklá u win. "7"
    :)

Naposledy upraveno: 30/11/19
  4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

...jsem netušila, že na přišívání záplat musím být absolventkou vyšší dívčí a mít bakalářský titul. Ujíždí mi to furt.

5. Y_n_O

Jonsdy, vím, ale čekám na nejzazší možnou mez. xD

A k akci: za dvacet minut sklidím další kytky, namelu záplaty a zaplantám se v pelíšku do deky, kde jsem už měla tak hodinu být, abych vstala do procesu xD Ale když musíš, tak musíš... farmařit, čučet na seriál... práce nepráce ;)

6. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak jsem poskládala riflovinu natolik dobře, že z ní bylo zatím 52 * mincí... a ještě bylo pár volných políček... aaaa do háje jsem si to nechtěně odklikla, když jsem se dívala, co a kolik už mám... chjo...:cry:

evainfo, jindrasofr a danielka0000 tohle ocenili.
  7. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ptáčková, no mě to také ujíždí ale ne tak ujetě jak popisuje janazape.

Ynočko
    Někdy se čekání vyplatí ale nejsem si jist zda to platí i o PC.
    Škoda že vyrážím do nákupních center za nákupy, neb se děda nezatžitelně blíží a já pumpičku či zvedák darovat nikomu nemůžu.
    To by nám děda pěkně narazil!
    :D
    Navíc když jsem dnes tak pěkné číslo!

PS: samozřejmě v akci!​

jindrasofr, matlafous123 a Y_n_O tohle ocenili.
  8. Y_n_O

Ty jsi číslo furt... :inlove:

EDIT SKALI: jj, taky jsem na to myslela, že bude D1 ucpaná, proto jsem to podle některé z Vás poradkyň přirovnala k Renzovi...

evainfo, Skali a Jonsdorf tohle ocenili.
  9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj - když nemám zelený křížek na doplnění záplat, může to mít i tyto příčiny:
    1). Nemáš přišitou předchozí zaplátu - máš ji tam sice na plácnutou, ale ještě na ní musíš kliknout (viz tento přísp. - KLIK)
    2). Nemáš dostatek vyrobených záplat
    Viděla bych to spíš na tu první možnost ;)
    Takže mrknětě, zda máte dostatek záplat a vyzkoušejte, zda je ta první záplata přišitá napevno - když na ní kliknete nebo najedete kurzorem myši, co to udělá.

PS: ještě doplním -zopakuji: nutno sešívat vždy dva konce stejné barvy/vzor - modrá k modré, hnědá k hnědé....
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Y_n_O - ty máš už dost našito, tak nevím - asi víš jak to funguje. (Ani technický problém nelze vyloučit - zkus to třeba později)

Pitrýsek47, Y_n_O a Jonsdorf tohle ocenili.
  10. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak na to jsem také myslel Skaldičko
    Ale já už nesmím ani naznačovat...

Jak říká Tuček nebo snad Šlaijz?
    "Je to marné, je to marné, je to marné..."

11. Skali

Jonsdorf - ahoj, nezlob mě takhle po ránu, ještě nemám dopité kafe ;)
    Já vždycky šáhnu po nejjednodušší možnosti, což jsou právě ty dvě. Technicky zdatná nejsem, do toho nerada zabředávám.
    Vyrobila jsem si pár záplat, tak to jdu vyzkoušet (taky ještě na sedmičkách :))

Edit: Vyzkoušeno, funguje mi to bez problémů.
    Jednou mi taky uskočila - ptž jsem ji cpala na políčko vedle, než jsem měla.
    A záplaty došly
    došly záplaty.png

12. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Minule mi to taky nešlo a je to přesně jak říká skali , musí být stejné vzory k sobě, jinak ji nepřišiješ a ještě můžeš otáčet.;)
    Asi nás dnes hraje moc, vypadávám třikrát než sklidím. Děs běs:(

evainfo a Skali tohle ocenili.
  13. libakos

libakos Titán fóra

Hru mám pomalejší ale neměla jsem při šití problém ani jednou a že jsem trdlo jsem taky zjistila až při téhle hře,zjistila jsem že s modrými knoflíky můžu změnit záplatu,to jsem minule nedělala8):pxD

evainfo a jindrasofr tohle ocenili.
  14. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

Ať hledím jak hledím do tabulky odměn ve Faq, tak 52 hvězdičkových mincí prostě nevidím, kolik jsi požila záplat u asi nevíš, že?
    snad je ten rozpis ve faq správně....

15. holinka64

holinka64 Pisálek fóra

klikám na záplaty snažím se je přesunout a nejde to.....

16. Skali

holinka64 - ahoj - záplatu musíš přetáhnout - klikneš na ní a držíš myšítko po celou dobu, než ji položíš, kam potřebuješ.
    První záplatu musíš dát ke knoflíku - tam se začíná.

dasa1143 tohle ocenil(a).
  17. holinka64

holinka64 Pisálek fóra

já to chápu ale stále se to vrací

Skali tohle ocenil(a).
  18. Skali

holinka64 - aha, takže jak se to dělá víš. Tak pokud to zlobí, tak zkus zavřít prohlížeč a znovu se přihlásit. Mohlo by to pomoct. V pc zavři všechno ostatní, pokud máš ještě něco otevřeného. Uvidíš, jestli to bude mít nějaký efekt. Když to nepůjde, zkus to třeba později (možná jsou přetížené servery - čerti vědí). Nebo můžeš zkusit požádat herní podporu o pomoc.
    Můžeš zkusit i pročistit prohlížeč a odstranit data FP - zkusila bych prostě cokoli, co by mi "mohlo" pomoct.
    vše pro bezproblémový chod hry

Jinak pokud někdo tápe, str. 7 a 8 i na této straně jsou rady, jak na to ;)

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

musíš ji přišít, ne jen položit tzn. položit a kliknout na ni až se usadí
    Edit: ale je (viz satelit) a několikrát zde na fóru vysvětleno i namalováno, názorně ,-))).

20. holinka64

holinka64 Pisálek fóra

jj už jsem na to přišla ale nikde není napsáno že to musím potvrdit kliknutím viz příspěvek výše

evainfo tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.