Veselé záplaty (26.5. - 1.6.2021)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 25/5/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Ahojky všem od rána se na obou farmách trápím, seká se mi to a na záplatování se nemohu dostat, takže se odhlašuji a přihlašuji jak divá. Jinak stejně jako ostatní co tu píší jsem nacpala hvězdičky do upgratu Pepíka a i tak mi chybí další a na upgrate dekorky do stonku mi to nějak nevyšlo :cry: Ono všeobecně nějak hvězdičkové záplaty moc nepadaly i když jsem měnila jak vzteklá. Takže pro mě poprvé záplatová akce totální fiasko.

Bizonka68, k.vitek a modro.ocko22 tohle ocenili.
  2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ach jo, tak když už pozorně nečtete ofi, FAQ, návody, tak se každý den mrkněte aspoň do akčního vlákna. Někdy tu jen plkáme, nic zajímavého, ale většinou jsou k mání i rady (když se někdo včas zeptá), postřehy ze hry apod. Myslím, že to hráčům pomůže i když se neozvou, no a ostatní co sem nechodí "pláčou" a ozvou se až pozdě.
    Nakonec chybami se člověk učí.

stěby a 14087 tohle ocenili.
  3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak na vedlejší vybrané 2 upg Pepíka a bude ještě na PL, na třetího to nevidím, bo bude poslední sklizeň a mám 8 :p

tenista99 tohle ocenil(a).
  4. 14087

14087 Dozorce fóra

No musím říct, že s odřenejma ušima o_O:eek: ale to je asi tak všechno, na co jsem měla hvězdičkový mince :p

5. Pitrýsek47

14087 ještě stihneš 2 otočky akční, s pomocí i víc...

6. 14087

14087 Dozorce fóra

Pitrýsek47 - nevzdávám to, ale pochybuji, že mi bude džínovina padat líp jak doposud :D :D i když teď už jsou dobrý i vrtule :D
    Pomoc mi přišla včera večer ve 22 hod bonus 100% na 24 hod tak se hodí, ale není SH tak že to jede jen na vodě a hnojivu. zbylo 10 * mincí, pokud něco ještě nazáplatuju, tak samozřejmě upotřebím ;)

modro.ocko22 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  7. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Zatím 301 her, vybrány up Pepči a kvok. Na stonek házím bobíška, neb mi zbylo 44 mincí a to tedy do večera nebude. Slzet proto nebudu.

alka, dasa1143 a modro.ocko22 tohle ocenili.
  8. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

38640 akčního a stonek je doma no to vědět tak na to hazím bobka :wuerg:

k.vitek tohle ocenil(a).
  9. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Záplaty jsem už ukončila ráno. Odehráno celkem 449 her, vybráno vše co jsem chtěla a potřebovala. U výpliva 426, ale tam jsem nezískala poslední bonusovou bednu - nevadí.
    KŠ se tentokráte nepředvedlo, ale i přesto to docela šlo, ale za 1 akci určitě dávat nebudu.

10. 14087

14087 Dozorce fóra

Ano, tak jak jsem předpokládala, jen 36 * mincí na závěr tak jsem vzala kombajn a 6 zbylo.. Hlavně že řádek řádkuje ve stonku a pepík si bude muset buď počkat v jiné akci na ugr a nebo být s tím čím je spokojen ;)

11. babča2011

babča2011 Pilný autor

no, mně chybí 3mince a měla bych posledního pepíka

-Jara05- a 14087 tohle ocenili.
  12. kiloregina

kiloregina Pisálek fóra

Akce mě zklamala, stonek mám, ale když nechodí modrá barva k získání hvězdičkových mincí, tak je to k ničemu. Kdyby alespoň ve stonku byla základní dekorka. Že nebylo na Pepíkovo bistro by mě až tak nemrzelo. Příště si hodně rozmyslím, jestli takovou akci k ničemu budu vůbec dělat. Akce na náhodu mě fakt nebaví.>:(

-Jara05-, k.vitek a Bizonka68 tohle ocenili.
  13. Bizonka68

Bizonka68 Rádoby autor

• Nevkládej více příspěvků pod sebe (multiposting). Pokud chceš něco dopsat, použij u příspěvku volbu "upravit". Děkuji Skali
    Tak to gratuluji. Já stonek získala dnes ve 21 hod. a celá hrr jsem si ho chtěla aktivovat. Bohužel, než jsem se dopídila, jak do něj získat požadovanou dekorku, je po akci. Příště už na to asi prdím, tyhle překombinované hlouposti už mě nebaví.

kiloregina
    ***odstraněna zbytečná citace předchozího příspěvku
    Přesně tak, trošku nechápu, co je na Pepíkově bistru tak super, že ho máme co chvíli vylepšovat. A ten "podfuk" s dekorkou do stonku, to je opravdu už moc. Příště tuhle akci opravdu dělat nebudu.

***sloučeny příspěvky - multipost

Naposledy upraveno moderátorem: 1/6/21
    -Jara05- tohle ocenil(a).
  14. k.vitek

k.vitek Titán fóra

:cry: tak mi chybělo 32 mincí na druhý upgrade Hortikulturní robotiky.
    Nu, co už...
    Je potřeba na Stonek?
    -.- chjo. Stačilo pár výpadků v práci po oba poslední 2 dny... a pak už džínovina nepadala...

15. Pitrýsek47

k.vítek: ano, bez II upgradu dekoraci do stonku nedáš.

16. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Takže jsem nakonec uhrál [​IMG] her...
    A protože se mi celkem dařilo (maximum 87 mincí, párkrát asi 47, často okolo 23), povedlo se mi kromě veškerých upgrade dekorací vybrat i veškeré speciální odměny a něco málo běžných odměn navíc...
    Celkově záplaty mám rád, vliv náhody lze totiž významně korigovat zvolenou taktikou záplatování...

17. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

..pestovala som do konca [​IMG] , celkom ma to bavilo, už som ani nešla po rifľovine, skladala som si vrtuľky, SH, občas SK sa zadarilo, pekne sa toho dalo získať za pár dní:p;)

..a trochu mimo, dnes mi prvýkrát vyšiel vyšší šľachtenec z bedne s papagájmi [​IMG]8), možno do roka a do dňa bude aj ten najvyššíxD;)

..dobre, ideme na ďalšie akcie, a výborne, dodávky zo stodoly, už pár 100mil. mám na konte;)

18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem to delal 8 minut před koncem a uz nevim kolik bylo zaplat, ale na to zakladni bylo - stonek a upgrade... další drobnosti co slo vzit, takze většina odmen je jen na koukani...

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já jsem minula všechno SH, ale záplaty s riflovinou nebyly na skladě. Takže jsem získala jen ty klokany a dvě vylepšení pro bistro. Co už, každý den není posvícení, dva a půl dne výpadku sítě se muselo zákonitě projevit. Na mladší farmě záplaty na mince byly, ale ve finále mi stejně chybělo 10 mincí na další vylepšení pro Pepíka. Snad mi to odpustí, u nové akce se budu víc snažit ;)

-Jara05- a Pitrýsek47 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.