Veselé záplaty (22.8. - 28.8.2019) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 21/8/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. stěby

stěby Hvězda fóra

Šmyk, šmyk - 581 záplat, hotovo. Ale ještě něco málo spíchnu ;).

2. babina51

babina51 Veterán fóra

Zatím přišito 706 záplat a v klidu jedu dál.Na noc jsem dala len setý(zásoba padátek napadala),ještě stihnu akční 4x zasadit a konec.Co jsem chtěla z obchodu mám,jsem spokojená.

burds, evainfo a romanafa tohle ocenili.
  3. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Aktálně mám : 478 / 550 záplat ,vypadá to nadějně,mohla bych zvládnout celou akci :) 1 300 ks nití . Akce šití se mě líbí,každý si může zvolit záplaty podle odměny,kterou preferuje a je jedno jestli složí 4 nebo xx záplat :) ,aby využil co nejvíce těch vysněných odměn

Edit : jupí,mám stoneeek :inlove: ,ta dekorka na 10 použití za 550 záplat není potřeba vůbec na stonek,takže mám hotovooo ...

Naposledy upraveno: 27/8/19
    Trepifajksl, Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  4. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Tak konečně mám taky stonek.:D

5. xhellax

xhellax Perspektivní autor

Za víc jak 10let jsem hloupější a únavnější akci nezažila.
    Nejřív jsem vypěstovala všechny rostliny a pak jsem s hrůzou zjistila, že "našít" záplaty bude trvat půl dne.
    Odměny mizerné a řádek taky. Za tolik času to fakt nestálo.

8888milda a hrabenka1951 tohle ocenili.
  6. polacka

polacka Vévoda fóra

Pro xhellax
    Vždyť je to jenom hra:inlove:

7. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Taky mě akce zklamala, padají hlavně body, bahabody a hvězdy. SK je zázrak. Farma jde pomalu ale jistě do háje. Inflace jako hrom, nové rostliny v obchodě předražené, z vysoutěžených stájí a stromů vylezou jen věci kterých má hráč hromady.

8888milda tohle ocenil(a).
  8. vladca

vladca Stará škola

prišité 704 záplat ... jednu noc som obetoval šafránu na 400 minipoliach, a teraz mám ihiel a nití, že ich ani neminiem xD
    tak si v kľude pestujem ďalej, prišívam a vyberám ešte čo ostalo v obchode ...

9. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Aktuální stav: 962 přišitých záplat...
    Zajímavé odměny v obchodě ubývají... chtělo by to spíše hvězdičky (na hnojiště).

10. -jujula-

-jujula- Perspektivní autor

dal bych to,kdyby to nekončilo ve 14hod i kdybych ráno vstal o hodinu dřív tak to nedám-.-

evainfo tohle ocenil(a).
  11. stěby

stěby Hvězda fóra

605 záplat, ještě asi tři, čtyři spíchnu. Všechna faremní pole jsem vrátil do režimu hamounění chybějících věcí do stodoly, neb momentálně žádnou jinou akci nedělám.

Více takovýchto příjemných akcí :). Hosana!

12. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

záplaty hotovy ale jedu dál,zatím koupeno SK a kupon na kombajn,ještě hnojivo a finito ale musím se tady zmínit ,že bedna štěstěny se unavila a vydala zlatou husu,takže husy mám uzavřeny

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] veselé šití po večerech :) jsem něco přes den v práci sklidila a teď místo spaní relaxuji u záplat xD sdílím nadšení s touto hrou, ale živit bych se tím asi nechtěla :p právě se mi teď podařily hezké záplaty a škoda že hra končí, ještě zalátám ranní sklizeň a pak už se k šitímu nedostanu. Tak si to teda užijte i za mě a přeji všem hodně supr odměn ;)

14. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Nemlel jsem,nepokládal záplaty,ale rozhodl jsem se špatně,mám jen těch prvních 16 jinak na vedlejškách to bylo super a doufám že tuto akci si zopakujeme až za hodně,hodně,hodně,hodně,hodně dlouho

danielka0000 a 8888milda tohle ocenili.
  15. smrdutýkojot

smrdutýkojot Pisálek fóra

polacka : ale hra musí být zábavná a tato rozhodně není

hrabenka1951, Honzulka05 a 8888milda tohle ocenili.
  16. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak již jsem také pospravila celkem 1079 záplat, z obchodu vybrala mimo MJS a záplat vše, na baha i na farmě stáje vyšly, moc děkuji a končím se zůstatkem 6 akční, 2 hvězdičkové mince a 147 špulek s nití. Akce se mi líbila, také se mi povedlo poskládat z rifloviny něco přes 30 hvězdičkových mincí, přes 1,62 mil. TBZ z těch modrých kostkových.

Naposledy upraveno: 28/8/19
  17. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Mě tahle minihra moc bavila, ještě budu sklízet tak zašiju něko kolem 900 záplat. Odměny jsem si psala, takže jsem našila třeba 74 SK, 141 hvězdiček, 103 rama mincí a nepočítaně BZ A TBZ, tyto záplaty padaly jak divý. Snažila jsem se zašívat jen ty pro mě lukrativní záplaty, ale padaly daleko méně. S růzdnými překážkami na herních plánech, bylo pěkně zajištěno, aby si hráči moc nenahrabali, jen tak akorát:wuerg::D V obchodě mohly být odměny pestřejší a stonek fajn, ale bez té nemožně dlouhé aktivace:p Přesto se mě akce líbila;)

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Už mám i dekorku takže budu hrabat fl.:DBude ještě jedna sklizeń, díky tomu ,že jsem se vzbudila ve 2 a donutila se zapnout notebuk měla bych přemýšlet o CHOCHOLOUŠKOVI-déle hrající ví-:p;)

19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No tak vcera jsem jen pestoval a semlel co se dalo a ejhle, uz od noci mam stonek i tu dekorku... a stale mraky zaplat, tak to jeste jedna sklizen bude ale ted se jde hledat tu jehlu a dat dalsich tak 100 zaplat, at to vubec stiham!

20. burds

burds Titán fóra

Celkem jsem zvládla 790 záplat už jsem ráno akci skončila.Byla to letos nejlepší akce co jsem hrála.Za mne palec nahoru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.